Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
tapatalk1322171618899.png

Mogao si da uklopiš telefone sa pozadinom, da ne izgleda da ovaj desni lebdi. :p

A sat?

Mene je sat najvise interesovao, a ti ne rece :D

Edit: Pretece me kolega.

Poslednja izmena:
Nova launcher
Lipse icons
Android weather i clock widget

Jeste smesno al mi je nekako najpreciznija i najbolja :d
Nekad stavim eng a nekad srpski kako kad :D

Fo' Shizzle Dizzle.... ludaci. :laugh: Djilke imas li jos tih jednobojnih, tmurnih wallpaper-a? Ako imas... :eyebrows:

Uzeću par foldera što imam, pa ću ti sibnuti na pm, ima svega, pa ti proberi

Primam sve kartice, visa, master itd :D

Poslednja izmena:
Majkl, poslato ;)

Nabacao sam sad na brzaka, ali imam ih puno sa devian-a, a svi su u 2k4k rezoluciji, pa kad ih budem resize-ovao, okacicu ovde jednu kolekciju.

Samo home. Ovi sa strane su mi blagi užas, mada ni ovaj nije nešto posebno. :D

Nova, Dash clock, Tersus ikone, home i dialer su neki 4.4 leak ko hoće mogu da okačim ovde.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384605623359.jpg
    uploadfromtaptalk1384605623359.jpg
    41.6 KB · Pregleda: 201
  • uploadfromtaptalk1384605788448.jpg
    uploadfromtaptalk1384605788448.jpg
    17.1 KB · Pregleda: 171
hahaha gledam Zedge latest wallpapers i svaki drugi je Galaxy S4 - ili logo ili sam telefon (zasto bi neko cak i da ima S4 hteo da mu wallpaper bude slika telefona ? o_O ) i pocnem polako da gubim zivce sta je taj Zedge postao i naletim na ovaj wall:

keep-calm-yes-its-a-galaxy-s4.png

:d

Valjda cu ovako zadrzati duze od nedelju dana :d

Inace jel i kod Nove moze da se sakrije notification bar pa da se na povlacenje dole ili double tap spusta? ;)

3a2ygy2u.jpg

Blastoise, jel ovo zaebancija ili? :d

Stavio sam dock icons overlay... Hocu da bude sto cistiji ekran pa mi je ova opcija super jer vrlo lako kliknem na te ikonice iza pa nema potrebe da imam one rupe izmedju ;)
Inace posle ove slike sam dodao jos jedan red u grid tako su ove ikonice iza jos malo dole ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno