Delim tvoje misljenje.
Onda je sve balon gde raste cena-sta je balon?! Gledajte i market cap malo, chartove (ozbiljnije) i informacije o btc-u. Balon je sve onda!
"Balon" je bio kada je rastao sa 120$ na 180$ pa je opet skocio i ide gore. Ljudi investiraju u BTC i to je, nema balona nikakvog.
To samo znači da je neko/su neki totalno preuzeli kontrolu nad coinom. Spuštaju i dižu kako hoće i kad im se ćefne (čitaj: Monopol! )
Mislim da ti ne znas sta znaci "balon"Onda je sve balon gde raste cena-sta je balon?! Gledajte i market cap malo, chartove (ozbiljnije) i informacije o btc-u. Balon je sve onda!
"Balon" je bio kada je rastao sa 120$ na 180$ pa je opet skocio i ide gore. Ljudi investiraju u BTC i to je, nema balona nikakvog.
Mislim da ti ne znas sta znaci "balon"
Ako ostane ovako ili se rast uspori na neku normalnu vrednost onda je ok ali ako nastavi da raste samo po inerciji onda je pucanje balona neminovno. A kad kola krenu nizbrdo kocnica ne pomaze.
Na dobrom si traguBalon se moze zvati sve cemu se dize cena, jer nista nema vrednost dok se ne proda, iako moze da kosta i mnogo vise od realnog.
Evo ekonomisti moji jedno laicko,rudarsko misljenje...btc/ltc prave i pokrecu rudari ako rudari ne mogu da funkcionisu znaci nema ni virtuelnih valuta,transakcija itd. e sad svi mozemo da sednemo pa izracunamo koliko kosta rudarenje neke valute i da dodamo kulturnih 10% ciste zarade za taj posao.to je realno vrednost virtuelnih valuta ujedno i donja granica vrednosti,sve preko toga mozemo govoriti da je naduvano.
^Fino. ,)
Ja svoj stek jos nisam prodao, cekam ~330-340$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari