- Učlanjen(a)
- 13.02.2012
- Poena
- 169
Ma samo kod nekih modela Nokia telefona i Ativ-a.HTC je taj GDR2 bag rešio...:smash:Javlja se ovaj problem i kod Nokie a i kod Htc-a.
Ma samo kod nekih modela Nokia telefona i Ativ-a.HTC je taj GDR2 bag rešio...:smash:Javlja se ovaj problem i kod Nokie a i kod Htc-a.
probao sam i tako i stavljao sam i tu ip adresu mada nisam razumeo zasto al sam probao
probao sam i neke konbinacije ova dva-tri linka sto imam i nece
kakva treba da budu podesavanja regiona kad stavim usa u marketu nece da nadje here drive + . U sysApp pusher-u nadje al kaze da nemoze da se instalira
a kad je srpski nadje u marketu i trazi 3.900 da ga instaliras a u sysApp pusheru je ista greska
da negresim u nekim podesavanjima imali neko neku ideju
Evo i ja da se prikljucim malo ovoj temi... Presao sam sa Galaxy Note-a I na Ativ, godinu dana sam koristio Note na kome sam uglavnom drzao Cyanogen 9.1 a kasnije 10.1, malo mi je cudno posto vec danima ne flesujem telefon, ovde nema sta da se flesuje - sve radi...Salu na stranu ja sam za sada zadovoljan, meni licno najvise fali text reflow u IE, i zamerka na racun marketa koji bagovito radi, aplikacije manje vise, valjda ce se neke stvari poboljsati sa GDR3 update-om. Cak sam uspeo da stavim Here Drive+ i iznenadilo me kako dobro radi. Toliko za sada...
HaJel to indigo boja tilesa il su stigle neke nove boje sa GDR3?
Ne moras da menjas aparat, dovoljno je da pritisnes win+pwr na telefonu za SS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari