Šta je novo?

Samsung ATIV S

Da i ja molo piskaram.... Hektore2 kada ukucas proxy i port i sacuvas to, onda odes na Here+ app ikliknes install, sacekas da ti prebaci aplikaciju na download i onda ce ti pisati pending ili vec nesto drugo, tek tad odes da ugasis proksi pa ponovo na download na Here+ pa kliknes na nju pa pritisnes retry i krenuce skidanje, ja sam tako uspio a prije toga sam se mucio.. inace ima gdr2 update na Ativ S-u. Pozzz

Ma jok. Ukucas proxy, potrazis here+ i kada ga nadjes kliknes na njega (mozda moras nekoliko puta da pritiskas i izlazis jer cesto hoce da ispise da program nije kompatibilan sa tvojim uredjajem - ili tako nesto) i kada se pojavi install NE PRITISKAS nista drugo, vec odes i ugasis proxy i tek se onda prebas na market i pritisnes install (na markt se vracas dugim pritiskom na back, pre toga/kada se pojavilo install izlazis na win taster)

Ja sam pokusavao na sve moguce nacine i jedino na goreopisan sam uspeo da instaliram. Nema veze, vazno da sad svi imamo here drive+ :p

meni nece nikako :type: pokusavam sedam dana da je instaliram :mad: namestim proxy wp_ss_20131011_0004.png otvorim fiddler namestim region wp_ss_20131011_0001.png SysApp Pusher-u nadjem here drive + i kad je otvorim izadje ovo wp_ss_20131011_0006.png
a kad udjem u story tu uopste nece da mi nadje drive+ kad je na united states
i sta mu je taj gdr2 upadate gde njega da nadjem :D
pomozite

Poslednja izmena:
Probaj kod Kineza na buvljaku.Ili još bolje probaj u nekoj od njihovih radnji,sve za 1 dolar da pronađeš GDR2 update za Windows phone 8...:d:d:d

Poslednja izmena:
nestaj mi na muku i onako se zezam oko navigacije 7 dana :D
ako je gdr update ono u podesavanjima phone update da ga samo nadje i abdejtuje to sam uradio to sam uradio
ako je nesto drugo reci da znam
i pomozi oko ove navigacije ako znas :d

Jeste to je GDR2,do kraja godine će izaći GDR3,koji će doneti mnogo više poboljšanja....
Evo ti link za "How to install Nokia , Samsung ,HTC app on any Device",(a imam ih još sličnih) i treba ti instaliran Windows 8 na tvom računaru,ako se ne varam...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2408890

Probao sam na sve moguce nacine i nece.Jel ovako ovo treba da se ispise Screenshot_5.png i kad ispisem izbacuje neku gresku

Pravis gresku u startu, kucas u proxy 117.135.139.179

probao sam i tako i stavljao sam i tu ip adresu mada nisam razumeo zasto al sam probao
probao sam i neke konbinacije ova dva-tri linka sto imam i nece
kakva treba da budu podesavanja regiona kad stavim usa u marketu nece da nadje here drive + . U sysApp pusher-u nadje al kaze da nemoze da se instalira
a kad je srpski nadje u marketu i trazi 3.900 da ga instaliras a u sysApp pusheru je ista greska
da negresim u nekim podesavanjima imali neko neku ideju

probao sam i tako i stavljao sam i tu ip adresu mada nisam razumeo zasto al sam probao
probao sam i neke konbinacije ova dva-tri linka sto imam i nece
kakva treba da budu podesavanja regiona kad stavim usa u marketu nece da nadje here drive + . U sysApp pusher-u nadje al kaze da nemoze da se instalira
a kad je srpski nadje u marketu i trazi 3.900 da ga instaliras a u sysApp pusheru je ista greska
da negresim u nekim podesavanjima imali neko neku ideju

U podešavanjima stavi "United Kingdom".Nije to do podešavanja,do tebe je.Nemoj da se ljutiš,ali nije smartfon za svakoga...Plati lepo nekom da ti to ispodešava.
P.S. ako ima nešto prostije od WP8,onda stvarno nzm.?

Evo i ja da se prikljucim malo ovoj temi... Presao sam sa Galaxy Note-a I na Ativ, godinu dana sam koristio Note na kome sam uglavnom drzao Cyanogen 9.1 a kasnije 10.1, malo mi je cudno posto vec danima ne flesujem telefon, ovde nema sta da se flesuje - sve radi... :D Salu na stranu ja sam za sada zadovoljan, meni licno najvise fali text reflow u IE, i zamerka na racun marketa koji bagovito radi, aplikacije manje vise, valjda ce se neke stvari poboljsati sa GDR3 update-om. Cak sam uspeo da stavim Here Drive+ i iznenadilo me kako dobro radi. Toliko za sada...

Molim te da mi posaljes objasnjenje kako da na ATIV S postavim Here Drive+.

namestio sam uradio sve kao i dosad sto sam pokusavao samo na drugom racunaru i radi
ako neuspevate da instalirate probajte i sa drugim racunarom kod mene je to bio problem

Ko kaze da treba 6"? :D
IMG_1551.jpg

ima sve na xda, zna se...

Ha :) Jel to indigo boja tilesa il su stigle neke nove boje sa GDR3?

Ne moras da menjas aparat, dovoljno je da pritisnes win+pwr na telefonu za SS

Znam, ali ce narod onda da kaze da je shop-ovano. :D Ovako se "vidi" da je sve na mestu. Stavio sam SS u WP8 temu.

jesili dobio ceo gdr3 update ili samo 6 redova ikonica sa tim "hakom" sta je vec :d
Kad li ce da izdje pravi gdr3 :D

Koliko vam traje baterija sa non-stop ukljucenim 3G, 30-ak minuta razgovora, face, messenger, viber, whats i pola sata surfa?

traje dosta :)

Evo i ja da se uradim check-in. Sjajan telefon, imam ga već 3 nedelje i ne da nisam pogrešio nego svaka mi čast da sam ga našao. Takva baterija, ekran i kamera za 190 eur? Pa to je u rangu ispodprosečnog androida. Windows je zanimljiv, a siguran sam da će biti još bolji. Mic po mic, čini mi se da se i aplikacije pišu. Inače tek sam danas video ovu temu, značajno bi mi pomogla pre kupovine.

Do sad imam samo jednu "situaciju". Poslovni pop3 razbija koliko crpi protoka interneta. Svaka provera uzme od 5 do 20 mb neta. Nije mi jasno da li to pop3 svaki put svuče mailove za poslednjih 7 dana, i može li se nekako ovaj problem rešiti?

Ne bi trebalo tako, vajlda odrzava da ti poslednji mejl bude od pre 7 dana najstariji, odnosno brise sa telefona.. Kojih 20 mb na proveru mejla..

Ako koza laže screenshot ne laže. Kako je moguće da je na mail otišlo više nego na skype, viber, ie i sl...?
wp_ss_20131029_0001.jpg

Poslednja izmena:
Verujem ti nego se cudim otkud toliko :) Koji je to broj mejlova, ima nekih attachmenta?

na žalost uglavnom je spam, ima i attachmenta. ali opet, realno je da u sat vremena stigne do 10 mailova, uglavnom bez ičeg osim teksta. zato me i brine da ne skida mail client svaki put poslednjih 7 dana. prosto mi je nelogično... ako postoji dobar savet rado bih ga primenio. inače mi ne preostaje ništa drugo nego bukvalno da non stop palim gasim 3g.

Trebalo bi da ima u podesavanjima da ne povlaci slike ni attachmente, cak ni cele mailove. Ne koristim ni jedan tako pop3 samo Hotmail i gmail, ali trebalo bi da ima tu mogucnost.

Nazad
Vrh Dno