Ne mora da se instalira, možeš koristiti portabilnu varijantu koja ne usporava/zagadjuje sistem.Treba mi neki program za narezivanje diskova za windows 7-cu?
Ne bi bilo lose neki Nero, posto sam do juce koristio Nero Startsmart... Ne znam samo koja verzija se dobro pokazala?
Mada moze preporuka i za neki drugi program... :smoke:
Onaj windows-ov.
Sori sto upadam, nego interesuje me, da li je moguce na windowsovom obicnom burneru narezati audio cd 80 minuta, a ne onaj mp3 od 700 mb?
+1Ashampoo Burning Studio 6, free ??
Audio CD mozes da pravis u Windows Media Player-u, ovako jok.
Treba mi neki program za narezivanje diskova za windows 7-cu?
Ne bi bilo lose neki Nero, posto sam do juce koristio Nero Startsmart... Ne znam samo koja verzija se dobro pokazala?
Mada moze preporuka i za neki drugi program...:
Nero sam prestao da upotrebljavam baš zbog ne pouzdanosti ali i zbog toga što je gori od NSA kad dođe do špiuniranja.
+1
Od besplatnih je taj ubedljivo najbolji. Jos bih dodao i BurnAware Free
program za rezanje treba da bude vise nego pouzdan i da nikada ne posumnjas i proveravas da li je neki disk dobro narezan...
.
Evo kako ja radim:
0. kvalitetan DVD rezac (kod mene jos uvek Pioneer 108, iako imam i LiteOn koji koristim samo kao citac)
1. kvalitetan medijum, trenutno Verbatim DVD-R plus i JVC TY su najbolji izbor, cak JVC pre Verbatima
2. kvalitetan program, mora da ima opciju verifikacija snimljenog, ja koristim Nero ili Imgburn
3. iako program izbaci da nije bilo nikakvih problema zbog mene radim novu verifikaciju u programu CDCheck, opcija "compare" izvora i snimljenog diska
4. na kraju provera kvaliteta snimka u programu KProbe, PI i PIF greske. Moze i DVDInfo Pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari