Vidiš da speedw950 kaže da nema zvuka, možda su isključili u odnosu na 4x?!
Moj telefon je vec obecanNeko mora biti i na strani samsunga, sta da se radiNego djilkose, taj tvoj s2 sto pominju, jel radi na svim mrezama i ima omexxx verziju kamere (sony optika pozadi), da se i ja mozda ponovim kad odlucis da predjes na g2
![]()
meni je double tap za app drawerJa se nadam da neće.
Već godinama mi je double tab zadužen za otvaranje marketa.![]()
Ne znam ni ja, nego cisto malo da promenim da vidim jesu li ovi napredovaliS2 je značajno bolji od g2 ne znam sto bi se spuštao sa konja na magarca ;-)
Ma i ako je klik, nek bude to, samo da ne bude isti zvuk (kao da je dosla poruka) kao na Sammy-u ...Možda, mada po ovim screenshot-ovima mi izgleda isto... I ovo iskoči na sekund za izveštaj, a zvuk jedva da se čuje, kao klik jedan
meni su ti navigacioni tasteri u sklopu ekrana takva glupost da ti nije normalno.... otici cu negde da vidim fon, al mislim da cu uzeti S4 ili G Pro
Ja sam sa SGS prešao na Nexus 4 pa je i meni bilo malo neobično ali sam se ipak brzo navikao. Ali tačno da je šteta što to "krade" dio displeja. Ne znam da li samo Samsung tu navigaciju drži ispod ekrana, ne znam šta je standard, šta je češće.
Bas zato sam i hteo da vidim, jer koji ce mi video stabilizacija, detalji i sve kad mi non stop fokusira.Koliko sam primetio glavni problem G2 kamkordera je fokus koji brljavi
To je jedna serija S2 imala i ni do dan danas nisu ispravili. Tako da ako ima taj problem, ne zelim da mislim hoce li odraditi update ili ne. Hocu da mi radi OOTB sve, ne da cekam da se neko smiliuje, a posto je LG u pitanju...ali sve to moze da se ispravi nekim apdejtom
HvalaEvo nesto sto imam snimljeno na dropboxu, a snimicu kad stignem jos nesto
Prvi je snimljen kroz prozor busa, u voznji
Drugi je radjen po mraku vidi se u koje vreme
I da, skinuti na komp ovaj pleyer ne pusta u full kvalitetu
https://www.dropbox.com/s/1hhmgrizayh0k0p/2013-10-23 10.03.13.mp4
https://www.dropbox.com/s/febgsiz0srce26b/2013-10-25 19.45.30.mp4
Ne moze covek da uzme telefon, a da nema bagove i sve sitnice koje te nerviraju... Neverovatno... Vidim da cu se iznervirati ja i uzeti e71 i iPad mini2.
Inace citam "all over the internet" da je to common problem za LGsuper... Video autofocus breathing issue.
Ma znam da ne postoji, ali zar ne mogu majku mu da stave krsten zvucnik, 1080p 30fps (ne trazim 120fps ili 4k) krstena kamera, 5" ekran fhd, s800 i 2 giga rama i da ne secka... Ako je 400-450e malo za to, onda ne znam sta da kazem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari