Šta je novo?

LG G2

Je l' izlozen ovaj telefon u nekoj vip-ovoj ili mts-ovoj poslovnici u Nisu?

Ajde da odgovorim samom sebi, za slucaj da jos nekom treba - nasao sam ga samo u vipu u Pobedinoj, ali je bio u izlogu, nije mogao da se cacka... Iako mi je na slikama beli bio lepsi, danas sam promenio misljenje, crni ima odlican dizajn, izgleda kao nexus i kad je ekran ugasen prakticno se ne vidi gde se zavrsava ekran a gde pocinje bezel

^ Pa da, odlicno izgleda crni G2, stealth i lici na Nexus :)

lg_g2_cover_081023449642_640x360.jpg

Jos da je zadnja strana gumirana, mat.. ma bilo sta samo da nije glossy ali dobro moze to da se resi.

Nekolicina nije ni primetila da sam menjao teledon, kada stoji onako na stolu ugasen, crni, ako se ne zagledaju ni ne primete da nije Nexus :) tako da se slazem sa konstatacijom iznad

White G2 >>>>>>>>>>>> Black Suncokretovo Ulje G2.

Ma kakvi. To sam i ja mislio. А to suncokretovo ulje se rešava navlakom koju je postavio neko u temi, ona mat gumirana od osam dolara. Ionako ti treba neka obloga, ako ga već ne držiš u nekom Quick window coveru ili Spigenu.

Vi što imate G2, da li imate u stock sms aplikaciji podešavanja za input mode?

Nešto ovako?

e3use6a7.jpg

Mislim da je to to... Naime verovatno znaš na šta mislim... Kada kucam naša slova hoću da mi on odseče kvačice i pošalje kao 160 karaktera (a ne da mi računa 70 po poruci), kao što aosp imaju strip unicode.

Koga nervira LG oznaka na donjem dijelu? Meni je receptore za vid poremetila...

To je to, radi
5a4yru2e.jpg

Mene licno ne nervira znak, al mogao je biti izbegnut, jer ga ima i pozadi :)

Super :)

I još nešto, pošto vidim da ti isključen delivery report, jel lg ima isto problem kao i Samsung u stock sms da report dolazi sa zvukom koji ne možeš da promeniš i stoji u status baru?

Ja nikakav zvuk ne cujem, sad sam probao :D
A obavestenje je u ovakvom obliku, plus onaj Nike znak ispod SMS :d

Ne stoji u status baru, a mislim da ne može da se isključi zvuk za delivery report (osim da sve zvukove isključiš ili staviš na vibraciju). Bar je kod mene tako, a koliko vidim aplikacija za poruke je ista.

Da li to djilkos razmislja da zameni svoj s2 sa g2 umesto sa n3 :)

Ne stoji u status baru, a mislim da ne može da se isključi zvuk za delivery report (osim da sve zvukove isključiš ili staviš na vibraciju). Bar je kod mene tako, a koliko vidim aplikacija za poruke je ista.
Vidiš da speedw950 kaže da nema zvuka, možda su isključili u odnosu na 4x?!
Da li to djilkos razmislja da zameni svoj s2 sa g2 umesto sa n3 :)
Da izgleda, pošto tih 200e u razlici mislim da ne vredi, a za tih 200e mogu u inostranstvo da odem za NG :)
Ja nikakav zvuk ne cujem, sad sam probao :D
A obavestenje je u ovakvom obliku, plus onaj Nike znak ispod SMS :d
Danke ;) toast kao na cm, svidja mi se. Pošto na Sammy mora mod xposed

Imam ja Xposed jer sam uklonio ona dva slejdera i smanjio navbar, ali mislim da to nije uticalo, da je ovo ovako stock, moze jos neko da potvrdi :)

Nema to veze, sigurno nije to pošto treba xposed + mod delivery report toast.

Ne spominji mi dugmiće to mi je rak rana... Ne znam kako ću se navići na to, meni je to loše mesto iskreno, ali za 200e ima da mi bude odlično u odnosu na sve ono drugo što nudi.

Svidja mi se note 3 odlepio sam za njim, ali društvo + neverovatan provod i ove godine mi neće nijedan gadget nadoknaditi :)

Poslednja izmena:
Treba ti jedan dan da se naviknes i posle se pitas zasto svi telefoni nemaju dugmice iza.

Ma pusti dugmice, kuc kuc i neces ih ni koristiti, kao ni ja sto ih ne koristim :) a i nisu toliko strasni, bas ne volite da menjate stvari :-D

Verovatno...

Mislim od G2 može samo N5 sa boljom kamerom i boljom baterijom da me iznenadi, ali pošto se to neće desiti ovo postaje best buy.

Moj sledeci mob.. Ili beli g2 ili n5.. Samo ovaj google nikako da predstavi n5.. Smorio je vise

Djilkose, mislim da neces biti bas najzadovoljniji ovim telefonom. Zna da zalaguje povremeno, nema sd slot, slabiji zvucnik, nije Amoled. Inace mi se desio i restart a nisam ga koristio ni 15 minuta. Imao sam priliku da zamenim S4 za G2 ali sam ipak odustao. Razmisli dobro...

Djilkose, mislim da neces biti bas najzadovoljniji ovim telefonom. Zna da zalaguje povremeno, nema sd slot, slabiji zvucnik, nije Amoled. Inace mi se desio i restart a nisam ga koristio ni 15 minuta. Imao sam priliku da zamenim S4 za G2 ali sam ipak odustao. Razmisli dobro...

Znam, video sam kod drugarice, čitavih 200 rama na S4, a touchwiz se vukao kao prebijena mačka... Kod N3 je malo bar poboljšano to, ali i 200e pride treba da se poboljšam :D

Ja uporedjujem Note 3 i G2, a S4 njima ne može ni da pridje...

Ne brinem se ja za restarte, samo da se dohvatim ja telefona. Sredicu ja njega i pobrisati bloat.

Samo sam cekao ko ce prvi da se javi. Inace sam u poslednje vreme dosta protiv Samsunga jednostavno G2 mi se ne cini kao nesto posebno. Na prvu me je odusevio ali ipak je S4 (po meni) bolji telefon.

Nazad
Vrh Dno