Šta je novo?

LG G2

Za mene je postavljanje power dugmeta pozadi odlična stvar, mada se on na G2 ne mora ni koristiti. Bilo bi dobro kad bi i ostali proizvođači sledili LG.

Ja se nadam da neće. :p
Već godinama mi je double tab zadužen za otvaranje marketa. :D

Neko mora biti i na strani samsunga, sta da se radi ;) Nego djilkose, taj tvoj s2 sto pominju, jel radi na svim mrezama i ima omexxx verziju kamere (sony optika pozadi), da se i ja mozda ponovim kad odlucis da predjes na g2 :D

S2 je značajno bolji od g2 ne znam sto bi se spuštao sa konja na magarca ;-)

Neka proba jos neko, mozda sam ja gluv ali nista ne cujem :-D

Neko mora biti i na strani samsunga, sta da se radi ;) Nego djilkose, taj tvoj s2 sto pominju, jel radi na svim mrezama i ima omexxx verziju kamere (sony optika pozadi), da se i ja mozda ponovim kad odlucis da predjes na g2 :D
Moj telefon je vec obecan :) samo da te ispravim ne valja omexxx nego ocedxxx, ali i taj ima problem. Najbolje fotke pravi SCEF02, najbolji video pravi oced ali on ima pink spot na slikama.
Ja se nadam da neće. :p
Već godinama mi je double tab zadužen za otvaranje marketa. :D
meni je double tap za app drawer :)
S2 je značajno bolji od g2 ne znam sto bi se spuštao sa konja na magarca ;-)
Ne znam ni ja, nego cisto malo da promenim da vidim jesu li ovi napredovali :)
Možda, mada po ovim screenshot-ovima mi izgleda isto... I ovo iskoči na sekund za izveštaj, a zvuk jedva da se čuje, kao klik jedan
Ma i ako je klik, nek bude to, samo da ne bude isti zvuk (kao da je dosla poruka) kao na Sammy-u ...

Djilkoše konačno i ti da pređeš u pravo LG društvo....Kao što rekoh Ujak je uzeo G2 a sestra od ujaka mi ima S4....Čačkao sam ih jedan pored drugog,G2 je prosto rečeno mnogo bolji od S4,mnogo je fluidniji S4 se pored G2 vuče ko prebijen,ekran mu je perfektan po meni bolji od S4,čak mu je i kamera bolja....Tako da nemoj uopšte razmišljati uzimaj G2 i provedi se sa društvom.

Samo se nadam da ce ispostovati sto se tice update-a i bice sve super...

Meni se uživo nije dopao i lepši mi je na slikama i na snimcima.
Pre svega mi se ne dopada ona glossy plastika pozadi. Ne znam da l je onaj što ga pipao pre mene jeo burek ali je telefon bio mastan i malo klizio. LG UI mi se ne dopada, oni togglovi su mi ružni, loše iskopirane samsung fore. Ekran mi je nešto između HTC one i Samoleda u prezasićenosti boja.
Baš sam se zagrejao bio za ovaj telefon i hteo da zamenim s2 sa njim ali sam sad siguran da će to biti s4 (ili note 3, samo ako bude bilo para).

Nestanu navigacioni tasteri u video plejerima i na youtube, vidljivi su u igrama i ostalim aplikacijama. Prednosti G2 u odnosu na S4 su te sto G2 nije samsung :d Salim se, nisam imao S4 pa ne mogu da uporedim, ali npr poredjenje sa Nexus 4 - mnogo bolja baterija, kamera, ekran, UI nije vanila ali je fluidan, zadnja strana jeste klizavija i nekima nije lepa ali nista sto neka futrola ne moze da resi, preporucljivo je imati bar neku zastitu. Zvucnik je obican, slican kao na Nexusu 4, u sustini sve je to isti fazon, jedino HTC One mozes da kazes da ima fenomenalne zvucnike, svi ostali tranzistori :). Zvuk u slusalici jak i cist, bez zamerki. Najbolje da vidis negde uzivo oba telefona pa da se odlucis, ovde ce svako hvaliti ono sta vise voli, ili kuditi ono sto mrzi :-D

Poslednja izmena:
Ja sam sa SGS prešao na Nexus 4 pa je i meni bilo malo neobično ali sam se ipak brzo navikao. Ali tačno da je šteta što to "krade" dio displeja. Ne znam da li samo Samsung tu navigaciju drži ispod ekrana, ne znam šta je standard, šta je češće.

Slazem se u potpunosti sa tobom u vezi tih navigacionih tastera koji su u sklopu ekrana.G2 sam video uzivo i malo ga cackao_Ok je fon.Malo me plasi da mi ne bude ekran mali.Zato i razmisljam da li uzeti g2 ili ici na lg optimus g pro koji ima pravih 5,5 incha displey, a nije mnogo losiji fon og g2.Tako da sam u fazi razmatranja sta kupiti.Inace sam imao samsung s3 i prodao ga tako da ne bih sada kupovao samsung s4.Izbor sam suzio na dva modela lg g2 od 32gbili lg g pro?
Problem mi je sto g pro nisam mogao nigde videti upaljen,nego samo u kutiji.Odem do radnje i pitam imate li g pro?Kazu imamo.Donese kutiju i da mi da vidim telefon samo onako vizuelno,ali ne daju da se upali telefon i malo sto se kaze procacka.Kazu posle neko dodje u radnju i kaze im da to nije nov telefon nego ga je neko koristio.To su mi rekli u vise radnji gde sam otisao da vidim g pro.
Tako da nisam pametan sta na kraju uzeti.Jedini plus koji mi ide na ruku sto polako pada cena i za g2 i za g pro.

meni su ti navigacioni tasteri u sklopu ekrana takva glupost da ti nije normalno.... otici cu negde da vidim fon, al mislim da cu uzeti S4 ili G Pro

Ja sam sa SGS prešao na Nexus 4 pa je i meni bilo malo neobično ali sam se ipak brzo navikao. Ali tačno da je šteta što to "krade" dio displeja. Ne znam da li samo Samsung tu navigaciju drži ispod ekrana, ne znam šta je standard, šta je češće.

alcaltel ima odlicne kapacitivne tastere ispod ekrana koji su skroz nenametljivi, daleko bolje nego ovi ekranski...

Jel moze neko kad bude imao vremena da mi snimi jedan 1080p video jedno 15-20 sekundi u pokretu i 30 sekundi jedan statican (da samo drzi telefon i ne pomera ga)? Da vidim koliko cu se iznervirati ili mozda necu :)

Koliko sam primetio glavni problem G2 kamkordera je fokus koji brljavi ali sve to moze da se ispravi nekim apdejtom. Mogao je i zvuk da bude bolji kao i stabilizacija, ipak ima OIS a sve to radi kao softver.

Pa i pored toga G2 ima solidan kamkorder.

[YOUTUBE]jGMVD-b5YDY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]VcrgP-G059k[/YOUTUBE]

Ali vecina mana pada u vodu jer je telefon dosta pristupacan kod nas, kapiram da ce cena i dalje padati, slicno kao i Optimus G i slicnih LG, to je velika prednost.

^ snimak iz busa - odlican fps i kvalitet ali ovaj low light ima ozbiljan pad fps, fraps pokazuje 13-14, zesci bedak.. S800 cipset a fps pada kao kod htc One S.

Koliko sam primetio glavni problem G2 kamkordera je fokus koji brljavi
Bas zato sam i hteo da vidim, jer koji ce mi video stabilizacija, detalji i sve kad mi non stop fokusira.
ali sve to moze da se ispravi nekim apdejtom
To je jedna serija S2 imala i ni do dan danas nisu ispravili. Tako da ako ima taj problem, ne zelim da mislim hoce li odraditi update ili ne. Hocu da mi radi OOTB sve, ne da cekam da se neko smiliuje, a posto je LG u pitanju...
Evo nesto sto imam snimljeno na dropboxu, a snimicu kad stignem jos nesto
Prvi je snimljen kroz prozor busa, u voznji :D
Drugi je radjen po mraku vidi se u koje vreme :)
I da, skinuti na komp ovaj pleyer ne pusta u full kvalitetu

https://www.dropbox.com/s/1hhmgrizayh0k0p/2013-10-23 10.03.13.mp4
https://www.dropbox.com/s/febgsiz0srce26b/2013-10-25 19.45.30.mp4
Hvala :)

Slazem se, po mraku je kamera ono.. shit :) Mada mi to nije neka stavka na telefonu ali sam onako testirao, da znam cime raspolaze. Mislim da kamera ima potencijala za video pogotovo dnevno snimanje sa puno svetla, trebalo bi naci optimalno resenje za bitrate fps i to, video sam sa su povecavali nekim modovima na 20 i 30mbs pa spustali jer nema potreba puni sa bafer bezveze itd, tako da im dajem jos malo vremena pa cu da experimentisem sa tim :)

Ma kamera (foto) na G2 je bas dobra, primetno se popravio LG na tom polju jos pocetkom godine, kamkorder preko dana takodje solidan + 60 fps, sto da ne i 120 sa nekim novim apdejtom, S800 moze sve to da izgura laganeze.

Al' nije mi jasno da dozvole da low light 1080p snimanje ima samo 14 fps.. to je neupotrebljivo.

Poslednja izmena:
Ne moze covek da uzme telefon, a da nema bagove i sve sitnice koje te nerviraju... Neverovatno... Vidim da cu se iznervirati ja i uzeti e71 i iPad mini2.

Inace citam "all over the internet" da je to common problem za LG :D super... Video autofocus breathing issue.

Ni ja ne kapiram, keve mi. S2 snima low light 1080p sa 30 fps a to je jedan od prvih dual core telefona. G2 ima OIS ali ta stabilizacija vise radi kao softver ali nema veze moze da prodje ali bas zato kako je moguce pored najjaceg cipseta da nocu snima video sa samo 14 fps? Smesno. To Samsungu ne moze da se desi a ni Sony-u ali opet oni imaju druge mane. Bem mu lebac :d

a kako biste vas dvojica birali telefone po pola godine da oni prave savršene modele... :D

Poslednja izmena:
Ne moze covek da uzme telefon, a da nema bagove i sve sitnice koje te nerviraju... Neverovatno... Vidim da cu se iznervirati ja i uzeti e71 i iPad mini2.

Inace citam "all over the internet" da je to common problem za LG :D super... Video autofocus breathing issue.

Hoces da kupis? :d

A inace ne postoji savrsen telefon, svi imaju mane neki vise neki manje, vecina je namerno pozicionirana, ostavili su mesta za naslednike i napredak, ja sam uveren da oni mogu da naprave savrsen telefon ali nece, otimaju nam pare svake godine :D

Jaooo lepotan moj :D Samo sto sam ja imao crni. Ako se jos malo iznerviram, prodao bi ga, jel? :) Ma znam da ne postoji, ali zar ne mogu majku mu da stave krsten zvucnik, 1080p 30fps (ne trazim 120fps ili 4k) krstena kamera, 5" ekran fhd, s800 i 2 giga rama i da ne secka... Ako je 400-450e malo za to, onda ne znam sta da kazem...

Ma znam da ne postoji, ali zar ne mogu majku mu da stave krsten zvucnik, 1080p 30fps (ne trazim 120fps ili 4k) krstena kamera, 5" ekran fhd, s800 i 2 giga rama i da ne secka... Ako je 400-450e malo za to, onda ne znam sta da kazem...

Hmmm.. Zakleo bi se da pricas o n5 :)

Vrh Dno