...povezem komp preko kabla dobija javnu ip adresu i radi izlazak na internet. Ne znam sta bih jos mogao da probam.
... Kada na tako podesen ONT (iskljucen DHCP, bridge mode, iskljucen wifi) povezem komp preko kabla dobija javnu ip adresu i radi izlazak na internet.
Нема везе што си међу првима, има везе само на којој си плочи, мој ортак је исто међу првима и још једна комшинка која је буквално прва (добила је гратис целу годину).6ица. Ја сам међу првима увео тарго, почетком септ прошле год. Од тада је све функционисало сјајно. Сада јако ретко понекад оде сигнал. Али и то јендслеко мање него на телекому и тоталу...
Ok po ovome sto sam napisao jasno mi je da je poslednji racunar cija je MAC adresa zavedena, ali me onda opet buni kako je pokupio MAC adresu racunara tako brzo kada je malopre spomenuto da je potrebno oko 24h Targu da pokupi novu MAC adresu i da proradi konekcija sa tom novom MAC adresom...
Добра вест да је прорадио нет у 23 блоку, јавићу сутра комшији да проба.
U 63-cem taman kada su postavili da se moze krenuti sa potpisivanjem ugovora,prsli su (mislim da je jun mesec bio). Tako da kapiram ako ikada nastave da rade krenuce od takvih situacija
Ja sam potpisao i dobio ONT 27mog juna u 63cem i kontam da je tad vec bio kraj.
Ja bih vas sve ostale zamolio da nelupate gluposti i nesirite informacije koje nisu proverene. Nisu od ama vala bas nikakve pomoci!
Uhhhh!!! Lucky! Ja bio na moru i reko kad dodjem uzimam...kad ono :thumbdown:
Nemoj tako "umro bi" vidis da ima nas koji su iz&uvali bzveze![]()
da su jedini provajder u Srbiji, povezao bih se na satelit, a kod njih nebi.... kada bi morao natrag kod Vektora >_> ...
Imao kao "vezu" da dobijem sto pre, kada se vratio sa mora zvao coveka da zavrsim on rekao - nema nista,sve stalo- i to nazalost jos traje
+1 kiselo grožđe
da su jedini provajder u Srbiji, povezao bih se na satelit, a kod njih nebi.
Ako se osvrnete na nove verzije raznih softvera, moci cete da primetite da su mnogi imali i losije nove verzije od starih. Najuocljiviji primeri su kod windowsa, firefox-a, mnogih linuksa i slicnih, nema ih bez problema sa bagovima. To kazem zato sto je ocigledno da je novi firmware za ont podbacio, ali to ne znaci da ispravka nece stici uskoro. Svima se to desava. Ne vidim nikakav razlog da se zbog toga kritikuje TT jer to nije njihova krivica, nisu oni taj softver napravili.
Pa ne znam sta bi trebalo da objasnjavaju kome. Gledaju kako sto pre da otklone zastoj. Ono sto je do njih, odmah su uradili, reklamirali i sada cekaju da dobiju ispravku. E sad, tu su se odmah obradovali neki iz konkurencije, znamo i zasto. Na forumu zato svasta mozes da procitas, ne znas ko kakve interese ima da ovde podmece i dezinformacije. Uglavnom, ja verujem da ce update ubrzo stici i da ce ova moderna mreza dobiti dosta klijentele, sto bi znacilo i svima nama, osetilo bi se po sadrzaju i kvalitetu usluge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari