Nemam stampac ali nije to poenta. Napisao sam i da sam zvao podrsku i da sam satima samo slusao muziku, niko se nije javljao, posle toga obratio sam se mailom i
dobio odgovor da ce mi racun biti poslat.
Uzmes USB i odneses i kopirnicu
Nemam stampac ali nije to poenta. Napisao sam i da sam zvao podrsku i da sam satima samo slusao muziku, niko se nije javljao, posle toga obratio sam se mailom i
dobio odgovor da ce mi racun biti poslat.
У Пошти уплатнице су бесплатне и не чека се ред за њих. Ниси дуго ништа уплаћивао изгледа.
Провизија у пошти је 45 дин. а у банкама углавном 150 осим ако баш у тој банци немаш рачун али онда можеш и налогом да плаћаш а не да идеш лично. Благо теби кад можеш да се разбацујеш са ловом.
Сви се слажемо да Тарго има неки дебели проблем али нема потребе на то још додавати уље.
Узгред, мени су рачуни Ориона уредно стизали, у пакету за три месеца.
И још један додатак, приштеди мало на провизији банкама па пазари штампач, нису скупи.(шалим се мало, надам се да се не љутиш)
Da li ima nekih informacija o tome da li će proraditi Telekomov WEBTV? Da li je problem u Targu-u ili TS-u?
У Пошти уплатнице су бесплатне и не чека се ред за њих. Ниси дуго ништа уплаћивао изгледа.
Провизија у пошти је 45 дин. а у банкама углавном 150 осим ако баш у тој банци немаш рачун али онда можеш и налогом да плаћаш а не да идеш лично. Благо теби кад можеш да се разбацујеш са ловом.
Сви се слажемо да Тарго има неки дебели проблем али нема потребе на то још додавати уље.
Узгред, мени су рачуни Ориона уредно стизали, у пакету за три месеца.
И још један додатак, приштеди мало на провизији банкама па пазари штампач, нису скупи.(шалим се мало, надам се да се не љутиш)
E-banking? Ljudi, 21 vek
OFF Topic!!!
Ova tema o Targo Telekomu, postaje besmislena, zadnjih 10tak postova se bavi bankarskim provizijama i sličnim stvarima.
Poenta je da TT mora dostaviti račun za usluge u papirnom ili elektronskom obliku za svoju uslugu, a kako će korisnik to platiti i sa kolikom provizijom nema nikakve veze sa ovom temom.
Pogledajte prilog 126302
Na delu paket 24/12 ....
I dok ovo pisem brzina varira izmedju 5.8 do 6.2 MB/s
:-devil-:
Da li je targo prisutan u naselju belvil?
Кад нет није радио у блоку 23? Мени ево фецера све у шеснес![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari