nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
*** što se bodete kad neko kritikuje WP, kao da ste ga vi pravili, koji vam je klinac? Ja npr svaki put kad upalim VPN opsujem bližu i dalju rodbinu svima u Google-u (bez obzira što možda nije njihova krivica) i nemam problem da kažem kad nešto na Androidu, koji je daleko zrelija platforma, ne radi kako treba. To se zove kritičko razmišljanje. Uostalom, ovde govorimo o MS-u, nije da su Windowsi nekada bili bez bagova.
Ovo je tačno.
Ovo je daleko od istine. (izmenio sam poruku jer onakav prethodni odgovor nije bio u redu, čisto ako je neko pročitao
)
Subjektivno.
Slažem se da je ovo vriskanje na svakog ko kaže neku "ružnu" o WP postalo nepodnošljivo.
Dočim ti u WP kuckaš po... pločicama... EUREKA!
Android -> Widgets
Moze da pruzi konstantnu fluidnost i brzinu za smesnu kintu, a za tako nesto ti treba ili iPhone ili top end Android, a stalnu fluidnost mi ni ne garantuje ovaj drugi..
Ovo je tačno.
Sve ostalo sto moze Android da pruzi 95% moze i WP.
Ovo je daleko od istine. (izmenio sam poruku jer onakav prethodni odgovor nije bio u redu, čisto ako je neko pročitao
Dizajn Lumia, materijali, ovaj moj mi je lepsi i kvalitetnije izgleda od svih ispod Nexusa..
Subjektivno.
stvarno je postalo nepodnosljivo..
Slažem se da je ovo vriskanje na svakog ko kaže neku "ružnu" o WP postalo nepodnošljivo.
prosto mi je neshvatljivo da i dan danas ljudi bockaju po ikonicama na mobilnom ili tabletu...zar
posle vise decenija nije izmisljeno nesto bolje!?
Dočim ti u WP kuckaš po... pločicama... EUREKA!
Android -> Widgets
Poslednja izmena: