Šta je novo?

Battlefield 4

Previse haoticno prave ove trejlere, ljudima koji ne igraju BF ovo izgleda kao vasar.. Samo eksplozije i pucanje zidova u katovima od 2 desetinke..

Ja igram BF3 i dalje, ko hoce da cepa timski, neka me doda - filpan86.
Inace, BF4 cu da pazarim na cdkeysdiscount, tamo je 40E sa China Rising DLCem.

opaaaaaaaaaaaaaaa !!! kakva igretina vrmmmmmm!!!!!!!!!!

Mislis na jabuku? :D

Edit: Hahaha, na cemu si? :D

Oki Troll LVL 99

Koja je fora sa onim ghost sto se prepucavaju cod i bf igraci?

Bogami, odlican trejler, duplo bolji od svih MP trejlera do sad..

Još uvek se nisam odlučio da uzmem i ovaj BF naslov. Da li ste se vi već pripremili i kupili BF4 ili čekate da pojeftini :D

Ja ga nabavljam za 40E, što je okej budući da će da se igra dosta.

Još uvek se nisam odlučio da uzmem i ovaj BF naslov. Da li ste se vi već pripremili i kupili BF4 ili čekate da pojeftini :D

Kupljen!Nece bas skoro ni da pojeftini,mozda tamo za 6 meseci,ili tako nesto.Kupio sam sa DLC-om "China Rising" tako da tek kad se taj nastavak pojavi,pa pred sledeci DLC-"Second Assault", razmisljacu o premiumu,a dotle ce cena za premium dosta da padne.

Ja se ludo dvoumim, ne znam da li se isplati dati toliko para na "BF3.1"

Ne isplati se...

Znaš kako, većina ljudi sa kojima igram timski će preći na novi BF i završiti s trojkom, to je glavni razlog što uzimam četvorku. A to je i najbitnije, zabava i druženje s drugima.

Pa ako tako gledaš, bolje Riziko da kupite nego ovo...

Pa zašto mešaš babe i žabe. Pričamo o igri koju zajedno igramo već 2 godine. Dogovor je pao i odlučila je većina da pređemo na novi. Ako ću dati 700 sati kao za BF3, nije mi žao tih 40E.

Vrh Dno