Što će reći, moram da stavim skoro svaki app na homescreen. A to dovodi do užasnog nereda na istom.
Notification center je must.
pa sad...Ja mislim ( ne tvrdim jer nemam s4 ) da sa mojim koriscenjem telefona, s4 ne bi mogao da progura ni pola dana bez punjenja. Dok 720 cepa pun dan bez ikakvih problema, nema potrebe ni da gledam na bateriju ni da razmisljam o njoj .
Intesa takodje radi na WP aplikaciji tako da bi i taj problem u narednom periodu trebalo da bude resen. Metrotube je odlicna alternativa zvanicnoj youtube aplikaciji ali slazem se, ova koju je google zabranio je bila najbolja...
Da li postoji aplikacija koja bi zvukom/vibracijom u određenim vremenskim intervalima podsećala da ima propušten poziv ili sms?
Na androidu sam koristio ovo
https://play.google.com/store/apps/details?id=edges.android.reminder
Btw, meni se sviđa interfejs WP8, live tiles su skroz cool, ali mi se ne sviđa to što me primorava da nešto što ne želim stavljam na desktop..
Kontradiktoran si.. Ne zelis da stavljas na desktop a toliko ti je bitno jer ne bi drzao push notifikacije za tu aplikaciju da ti nije bitna, ne razumem? Ne zamisljaj start screen kao jedan ekran, iako jeste i meni je mnogo bolje da samo gore dole idem u neprekidnom potezu nego vrtenje 5 ekrana na Androidu, al dobro, zamisli da ti je onaj deo ekrana koji ne vidis kad otkljucas telefon u stvari 'drugi ekran', kao recimo meni ispod "Photos" tilea.. Na taj deo koji odma vidis po otkljucavanju stavis minimalno ono sto hoces da ti lepo izgleda, a ispod toga sve ostalo sto koristis..
Al evo, slozicu se da se ne bi bunio da postoji neki tile za sve notifikacije, ili na levom ekranu, ili kako vec.. Recimo za soccer livescores kad ne vidim promenu rezultata na toast notifikaciji da bacim pogled a da ne moram da otvaram samu aplikaciju.. Mada ovo mozda ima na Sofascore na wide tile-u..
Android koliko god zeleli ne moze biti minimalistickog duha, za to je verovatno WP stvoren
WP minimalizam je na ustrb funkcionalnosti, minimalizam zarad minimalizma.
Djikos to je koncept![]()
WP je deset puta pregledniji
Onog dana kada WP krene da kopira taj sistem - bar ocigledno da ga kopira onda cu ja prestati da ga koristim.![]()
Nema smisla komentarisati o ukusima, a ti Care si omasio temu, ovde se o WP prica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari