Ne znam koliko si koristio android ali za sve postoji bekap.
Ja bekapujem desktop na nova launceru i kad stavim novi rom sve je kao sto je i bilo na starom pa ne moram sto kazes da nabadam 5 minuta.
Sve je na svom mestu.
Najbolje. Nokia 105Ne poznajem bas puno poslovnih ljudi ali iz mog okruzenja za posao ljudi koriste telefone od 20 eura.
Ja znam par njih i par njih fura neki Galaxy, a par njih iPhone. WP ne vidjam nigde, cak ni na ulici, kaficima, klubovima itd.
Ne poznajem bas puno poslovnih ljudi ali iz mog okruzenja za posao ljudi koriste telefone od 20 eura.
Eto npr kod sestre u banci svi na visim polozajima imaju android telefone (znaci pricam o ljudima koji zaradjuju 3000+ eura mesecno), imaju samo jednog koji voli windows pa ima 8x.
Polako, kad promeniš dioptriju ..![]()
E sad nesto ozbiljno.
Jel moze neko, da postuje ovde linkove ka svim temama vezanim za WP8 i aplikacije za WP8 i tako to. Ja citam samo ovu i 720 temu.
Ne bi bilo loše da se u pdf-u Aplikacije otvori tema za WP8 aplikacije, kao što je imaju Android, iOS, pa i jbni Symbian...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari