Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni pro i free uopste nisu isti na tabletu. Potpuno drugaciji interfejs, pro je podeljen i nekako pregledniJi, drugacije su rasporedjene komande, cak se neke stvari koje rade isti posao zovu drugacije. I za pro mora proksi. Na g300 koristim tt2 i nudi mi apdejt na ovaj novi ali cisto sumnjam da cu da ga instaliram, mada imam backup dvojke.

Da li može nekako tt da se natera da ne otvara yt video, već odmah da pokrene aplikaciju.
Isto mi na živce ide redirekcija preko njihovih linkova.

Ja sam na verzije 4 presao na 2, mnogo je bolja. Koliko 4 baguje, to je strasno.

Da li može nekako tt da se natera da ne otvara yt video, već odmah da pokrene aplikaciju.
Isto mi na živce ide redirekcija preko njihovih linkova.
Ne koliko mi je poznato. I mene iritira ista stvar, nisam video da postoji rešenje za to.

^Ne moze to. AKo bas hoces vrati se na 2.4.11, otvara direktno u YT aplikaciji :) Stvarno ovaj TT4 je malo reci vreca g*van*. :)

^Ne moze to. AKo bas hoces vrati se na 2.4.11, otvara direktno u YT aplikaciji :) Stvarno ovaj TT4 je malo reci vreca g*van*. :)

Sve bih vas skupio na jednu gomilu i dao vam godinu dana da napravite sličnu aplikaciju (pri čemu su oni bili prvi na tržištu) i pitam se da li biste im prismrdeli bar malo ;)

I ja bi skupio sve njih programere i stavio da rade na farmi ili nesto u poljoprivredi pa bi tebe pitao sta bi jeo . :) oni se time bave i moraju da naprave program bez bagova,ili sa minimalnim bagovima.. (Naravno ako misle da ispune svoje profesionalne zadatke i norme :) )

Poslednja izmena:
PO aplikaciji se najbolje vidi kakav je ko developer (pa i po dizajnu takodje se mogu zakljuciti neke stvari). Nekom dobrom i iskusnom sigurno se nece desavati to. :)

Da kao sto kaze loznica, to ti je posao Sunce ti kalajisano, ali dobro, uvijek semoraju razlikovati dobri i losiji "radnici" :D

Poslednja izmena:
I ja bi skupio sve njih programere i stavio da rade na farmi ili nesto u poljoprivredi pa bi tebe pitao sta bi jeo . :) oni se time bave i moraju da naprave program bez bagova,ili sa minimalnim bagovima.. (Naravno ako misle da ispune svoje profesionalne zadatke i norme :) )

+1

Ok, očigledno su moja očekivanja od ove aplikacije previše skromna...

Ma to je popularno pljuvati po tt, ništa više od toga. Program ima par bubica ali daleko od toga kako ga neki opisuju. Ne bih sigurno po ceo dan koristio nešto što se raspada...

Meni tt4 (pro 4.1.4) yt klipove otvara u yt aplikaciji
Za embeded klipove me je pitao preko cega hocu da otvorim (viral ili yt) i odabrao sam yt za stalno i sada stalno otvara tamo
Za linkove prvo otvori browser pa onda izaberem yt kada me posle ponovo pita

Poslednja izmena:
Ma to je popularno pljuvati po tt, ništa više od toga. Program ima par bubica ali daleko od toga kako ga neki opisuju. Ne bih sigurno po ceo dan koristio nešto što se raspada...

+1

Ja sam to i rekao. Sto koristite to ako vam smeta gomila stvari? Ne nego daj malo malo, pa da se pljuje. Ja pljujem po FB app i rekao sam da je necu koristiti dok ne dodje na nivo FB iOS app-a.

Ok, očigledno su moja očekivanja od ove aplikacije previše skromna...

Nisi skroman, nego nisi razmazen.

Da li moze neko da mi zakaci SS interfacea gde se nalaze podesavanja za notification sync (vremenski period, tipa: 30min, 1h,...., push). Kod mene lagano nema,. Tako da mi i ne stizu notifikacije. Inace u pitanju je TT Pro, legalno placen.

Notifikacije su push, nisu vise poll tako da i nema podesavanja vremenskog intervala.
Inace podesavanja se izvsavaju u samom meniju kada udjes na forum, tamo u swipe out meniju imas notifications i gore u desnom uglu imas ikonicu dva zupcanika.
4unavesa.jpg

Poslednja izmena:
Skontao sam ja to, ali sve jedno mi ne stižu notifikacije.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382302786171.jpg
    uploadfromtaptalk1382302786171.jpg
    22.8 KB · Pregleda: 145
da ti nisu posle ugašene na nivou foruma?

I pod Advance - > Alert me when bilo je "Once per forum". Sad stavih "All notification". Videćemo šta će biti.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382303101135.jpg
    uploadfromtaptalk1382303101135.jpg
    25.6 KB · Pregleda: 214
Kod mene opet sve radi kako treba pa ne mogu da se žalim, ja dobijam notifikacije, sve ok. Možda sve zavisi od toga koji je OS na telefonu kod mene je JB 4.1.1, možda ste podesili da ne primate notifikacije bm li ga šta je.

Poslednja izmena:
Update tapatalka odličan! Baš lepo radi sad, nema seckanja. Dodate neke nove stvari. Sve u svemu super. Izgleda da konačno koristi i GPU.

I free je dobio apdejt, malo je drugačije nego pre :-D

Ovo je sad prava verzija, leti. Konkretno, Restart odradi za manje od sekunde, ranije je trebalo po 2-3 :) :thumbup:

Jedino me malo iritira ovaj siroki prozor sto se izvlaci, prije je extra bilo, bio uzi i crna pozadina :) Skoro je duplo veci nego sto treba. Ali nema veze btno da je brz.

Poslednja izmena:
Jel se ja tripujem ili sa zadnjim update-om za free otvara teze swip meni, ranije mi se ponekad desavalo kad prevucem prstom da neotvori sad u 90% situacija me iskulira. :/
Btw sad kad iz notification bara kliknem na notifikaciju ako ima 2 ili vise otvara unread umesto subscribed ako je otvorena vec aplikacija na neku foru.

Poslednja izmena:
Ima li neko problema sa ovom aplikacijom? Meni ni ova (4.2.0) ni prethodna verzija nece da otvori nijedan forum (ni preko wifi-a ni preko 3g). Starije verzije su mi lepo radile.
Bas mi ide na zivac. Inace je pro verzija.

Edit: pih, clear data i sada fercera ko sat :)

Poslednja izmena:
Ja isto imam pro ali verziju 2, pošto imam ginger.

Novi update odlično radi pro verzija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno