To isto sam pročitao na njihovom forumu ili na twitteru. Android Central je to samo pretočio u vest.
Kod mene instalira TT4. Ali ja sam kupio aplikaciju dok je bila TT2. Update-ovana mi je iz gluposti sa TT2 na TT4 čim su pustili. Onda sam se vratio na "Pro" verziju.
Nexus 4, Jelly Bean 4.3, jutros sa domaceg marketa skinut Tapatalk 4.1.0 koji radi bez greske. Tapatalk 2 nemam u ponudi, on je valjda za telefone sa verzijom sistema Gingerbread 2.3 i starijim.
Galaxy S Advance JB 4.1.2 Skinuo mi je TT4![]()
Imam tt2 s amazona,kad izaberem tt4 na plej store nudi mi samo open i uninstal,zesca glupost sta su napravili.
Telefon je nexus 4.
Hvala.. Tek se probudeo komiran a tamo me napadaju za tamne ljude pa nista sada ne vidim..![]()
HTC One S (4.1.1) i Nexus 7 2012 (4.3 android)Nexus 4, Jelly Bean 4.3, jutros sa domaceg marketa skinut Tapatalk 4.1.0 koji radi bez greske. Tapatalk 2 nemam u ponudi, on je valjda za telefone sa verzijom sistema Gingerbread 2.3 i starijim.
Ka mislio ti imas četres godina najmanje![]()
Ja sam platio tt4 i moja verzija je 4.1.3 i piše mi i gornjem uglu vip![]()
Gde vam tacno pise vip.. ? Posto i meni pise vip ali je nisam platio..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari