Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To isto sam pročitao na njihovom forumu ili na twitteru. Android Central je to samo pretočio u vest.

Kod mene instalira TT4. Ali ja sam kupio aplikaciju dok je bila TT2. Update-ovana mi je iz gluposti sa TT2 na TT4 čim su pustili. Onda sam se vratio na "Pro" verziju.

da da sad vidim da ono gore nisi meni odgovorio...
a čudno, samo tebi ovde instalira TT4 direktno sa marketa. meni prikazuje tt4 na shotovima, ali instalira tt2, (isto sam odavno kupio), baš sam malopre obrisao da probam.
za svaki slučaj ostaje autoupdate ugašen, a imam i backup, ne dam onom ****** na tel :D

Ne mogu reći da sam srećnik što je uradio update. Ja sam hteo da se vratim na TT2, a on mi je sutradan ponudio update i vratio me je na TT4. Ne znaju ni oni sami šta rade...

pa dobro, znaš da imaš da skineš apk starog TT2?

sa 2 mi je uradio update na 4. imam backup sva sreca jer ova 4 je dosta sporija. nije mi toliko bitan izgled nego ono sto procitam tako da moze i 2

Ja sam skinuo sa naseg plej stora i instalirao mi odmah tt4...

Nexus 4, Jelly Bean 4.3, jutros sa domaceg marketa skinut Tapatalk 4.1.0 koji radi bez greske. Tapatalk 2 nemam u ponudi, on je valjda za telefone sa verzijom sistema Gingerbread 2.3 i starijim.

Galaxy S Advance JB 4.1.2 Skinuo mi je TT4 ;)

Imam tt2 s amazona,kad izaberem tt4 na plej store nudi mi samo open i uninstal,zesca glupost sta su napravili.
Telefon je nexus 4.

Ne svidja mi se tt4,sporiji je od tt2,samo sam probao radi reda:)
Jedino sto vredi na tt4 su push notifikacije a i to ne radi uvek kako treba:)

Nexus 4, Jelly Bean 4.3, jutros sa domaceg marketa skinut Tapatalk 4.1.0 koji radi bez greske. Tapatalk 2 nemam u ponudi, on je valjda za telefone sa verzijom sistema Gingerbread 2.3 i starijim.
HTC One S (4.1.1) i Nexus 7 2012 (4.3 android)
Oba sa svojim stock romovima, rezultat je da sa domaćeg marketa skida "dvojku".
Ne da mi je bitno, četvorka mi ne paše, 2.4.13 i inače koristim a TT nisam nikada kupio, ali zanima me po kom sistemu se ovo odvija.
TT je čudan definitivno :)

Kod mene na Gnex sa 4.3 na našem Play Store-u skida 4.1.1 verziju TT-a...

Stigo i meni 4.1.1 Tapatalk, ludnica :D

Ja sam platio tt4 i moja verzija je 4.1.3 i piše mi i gornjem uglu vip :cool:

Nexus 7 2012 sa naseg ps tapatalk 4.1.1 to je cetvorka jel? Inace imam i pirata HD na koji sam navikao i nekako mi najbolji za n7. Inace su slicnu stvar uradili i za ios, tamo je tapatalk postao free a tapatalk 2 postao PRO, hd za ipad nisu dirali. Mnogo oni jedu ----- a burek dzabe pare....

Odlican ti je ovaj besplatni za nexusa upravo pisem sa njega..

Ne ne... :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381262209261.jpg
    uploadfromtaptalk1381262209261.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 195
he he i ja sam postao VIP :D

Je l' ovo sad u potpunosti besplatan Tapatalk, i kakva je razlika u odnosu na Pro.

I meni tu pise vip iako nisam kupio ni jednu verziju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno