nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
Moze, potrebno je da bude cekirana opcija Send apps to my phone using push notifications u Settings>Find my phone
Ja nemam ovu opciju u podešavanjima...
Moze, potrebno je da bude cekirana opcija Send apps to my phone using push notifications u Settings>Find my phone
Ja nemam ovu opciju u podešavanjima...
a izgleda da imam i battery drain jer mi je u toku noći posrkao 20-ak % i ugasio se...
a izgleda da imam i battery drain jer mi je u toku noći posrkao 20-ak % i ugasio se...
Ja sam bogami gubio i 10-15% u toku noći, a nije IE, Borise. Nemam blage zbog čega je tako, ali otkad sam ga uzeo nisam sastavio nijedan dan sa jednim punjenjem, a resetovao sam ga na fabrička circa 5 puta.
EDIT: Na 920 je stvarno odlicna baterija, nesto mu vuce struju. Naravno ako surfuje preko 3G konstantno ode baterija za ~4h ali to ce na svakom telefonu da se desi. Ovako normalna upotreba neka cak i uz 3G, navigaciju itd pregurava dan bez problema. Da li i koliko bi jos preko toga mogao ne znam jer mi se godinama nije desilo da ne stavim telefon na punjenje kad legnem.
Decko ustaje u 8 radi i vec oko 15-16h mu je gotova baterija kad mora da ide na drugi posao..
Kol'ko sam ja nepotrebno nabio postova na ponavljanje iste stvari dva puta.. Aj ponovo procitajte sta sam napisao i ne ponasajte se kao osnovci na ekskurziji. Taj koji igra Angry Birds 5 sati dok ceka isporuku ce bilo koji telefon isrpazniti za to vreme, a post je imao namenu diskretno da aludira na to da WP8 toliko trosi..
Sto se tice aplikacija, stvarno ne znam koliko Android trosi sa 3 sync-ovana mejla, Viberom, Whatsappom itd koji sljakaju cele noci.. Da imam sve to popaljeno dok spavam nista mi ne bi bilo cudno kad bi gubio 10ak posto tokom noci..
Ovde se prica o tome da za sat vremena izgubis 10, 15, 20% dok ti telefon bleji na stolu, a ne ocekivanoj potrosnji s obzirom na koriscenje.. Malo promeni stav *** i budi open minded, tek 3 dana imas novi sistem, nisi to za mene napisao, nego sam ja hteo tebi da pomognem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari