A pa ovde sam procitao da imam wifi pise: "Da (Spreman)" al to onda treba preko sticka sto opet nije problem...
Da dodjem do BG da pogledam uzivo treba mi 30e, mada kontam da je najbolje da vidim svojim ocima i odlucim. Ovako gadjanje napamet dal je crna bolja na Samsungu ili LG je besmisleno. Doduse znam da mi se vise svidja Samoled+ na telefonima nego IPS...
A opet kada bi videli u kakvom stanju mi je TV koji se sada koristi mislim da bi i neki kinez bio ogroman korak napred.
Ja TV najmanje gledam niti imam potrebu za istim, hocu da igram GTA V i necu da pocinjem na nekom krs ekranu, gledam redovno serije koje skinem sa neta i zato mi je bitno da moze da pusti standardne formate a procitao sam, u ovoj temi, da tu Samsungu nema ravnog.
@Alister -bas si bio od pomoci, aj da napisem nesto samo, jel..?
Nasao sam i 42 f5000 za 400e, samo sto on nema Lan niti wifi al sta mislite o onom android sticku?
De ga nadje za te pare?Nasao sam i 42 f5000 za 400e, samo sto on nema Lan niti wifi al sta mislite o onom android sticku?
Koja je tacno razlika (osim postolja i cene) izmedju 42ln570s i 42ln575s?
Uzeo sam LG LN5400 za 390e, slika je sasvim solidna, iznenadjujuce dobra na analognoj TV, ali to samo dok ne stigne D3.
Spojio na xbox 360 i sad imam i "Smart". Pustio sam par filmova sa HDD i odusevio se sa slikom. Ja sam zadovoljan, kao i ukucani.
Jedino sto me nervira je ona info traka koja je pri vrhu ekrana kad se menjaju kanali, bilo bi bolje da je dole pa da vidim koji je kanal. Mada kad stigne D3 onda ce pisati ime kanala. Prckao sam po opcijama, kojih inace nema mnogo, i nisam uspeo da sklonim tu traku od gore.
Uglavnom ću ja koristiti tv, a deca ga koriste za gledanje sa hard-a, ređe tv programa. Za igranje se sigurno neće koristiti, verovatnije za web, tube... znači najviše filmovi, seije i po neki sport. Šta znači razrada panela? Burn in znam šta je, ali me čudi da toga još ima, negde sam čitao da je na novijim plazma panelima to prošlost?!
Šta bi, onda, po Vama, bilo najbolje rešenje za ono šta meni treba (naveo u prethodnim postovima)?
1. panasonic plazma TX-P42ST60
2. sony KDL 42W650
3. samsung 40F6400
4. samsung 42F5500
5. eventualno panasonic led TX-L42E6
Samsung 40F6400 ima i 3d i wifi i smart i dvb-t2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari