Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:party::beer::party:

Prvenstveno je ovo super vest za one koji imaju (ili kopaju) gomilu BTC-a za nas koji kopamo LTC koji gubi vrednost svaki dan i nije toliko sjajna :D. Dobro imamo koristi od BTC-a koji držimo od ranije.

pa kupis btc i imas btc :) ko je juce kupio na 130$,sad je vec dobar za 14$ po btc-u i ako ode na 160 ko sto se prica bice dobar za 30$

Poslednja izmena:
Nemojte prodavati btc na btc-e... Na bitstampu je 3.5-4.5% veci kurs...

$146 na bitsamp-u. Moze ovo lagano $160 do kraja nedelje.

Može i na 200 $ da ide ali džabe kad ga nemamo. :D

Sad se ne isplati menjati LTC i izgleda da ćemo ovaj rast BTC-a samo nemo da posmatamo.

Kad nismo na vreme usli u voz.

Sve zavisi dokle ide voz,ako ide do 200 i vise nije kasno pa cak i ako ide do blizu 180,190...

Ko ce ga znati...

hehe, kako sam rekao da očekujem da cena ode dole - ona je otišla gore. :)

sledeća stanica bi trebalo da bude 166 $ (goxovih), tj. to oko 150 na bitstampu.

mislim da je vrlo rizično ne prodati sada btc-ove.

Ja pažljivo pratim cenu, ali naravno može da me iznenadi ujutru (sutra ili neki dan) dosta niža cena od ove, što ne bih voleo. A i preko dana, pa ne mogu nonstop da buljim i pratim cenu :).
Još da radi/isplaćuje Gox kako treba, da ne moramo po 15$ nižoj ceni da prodajemo, bilo bi super al ***..

Poslednja izmena:
ma to praćenje cene na berzi je gubljenje vremena najstrašnije.

bolje investirati to vreme u čitanje, informisanje i edukaciju. pa onda tako edukovan napraviš procenu, postaviš na berzi svoje ponude, i nadaš se najboljem.

inače cenim da je ovaj skok povezan sa dešavanjima u Americi, tj. onim zastojem i blokiranjem federativne vlade. ako se ta situacija ne razreši uskoro, btc bi mogao da ide još gore.

...a ako se razresi opet na 40 :p

Poslednja izmena:
pa baš 40 ne verujem...

stvar je što sada postoji mnogo otežavajućih okolnosti za neku realnu procenu vrednosti btc-a.

to što mtgox recimo ne isplaćuje $ vrši dodatni pritisak na cenu da ide gore.

30 k novcica na mtgox-u za prodaju meni govori da skoro niko vise ne prodaje btc tamo.

depth_mtgox_15d.png

pogledajte samo kako se broj novcica u ponudi smanjuje.

pa onda dodati na to pad SR-a. to u načelu je to veoma loše za btc ekonomiju, ali kratkoročno opet gura cenu gore, jer je FBI praktično svima ucinio uslugu i uklonio sa tržišta 600 k novčića (a svi znamo da je btc po prirodi deflatoran).

Kina (mislim da se znacaj Kine precenjuje, ali u kombinaciji sa ostalim faktorima - to isto utice)

itd.

meni to govori da će kratkoročno cena otići možda i na 200 $ na berzi, ali btc po meni jednostavno ne vredi 100 $.

Poslednja izmena:
...prosli skok, kada je na goxu otisao preko 100e, poklopio se bas sa onom prvom blokadom US budzeta... Ako ima neke veze s tim onda vec nocas mozemo da ocekujemo razresenje.

jel? je l veceras vreme za deal?

moglo bi to da bude zanimljivo, jer ja od onog brzog pada vidim samo zelene sveće, tako da me ne bi me cudilo da se sledeca crvena podudari sa dogovorom. :)

Napravljen je privremeni deal, do januara-februara je produzen rok. Sad kako i da li to utice ne pitajte me.

Ma tesko da to utice direktno vec manipulatori koriste situaciju dumpuju vidim 3k pa sledi panika pa verovatno kupe sa 3% zarade jeftinije...

Na predhodnom dumpu BTC-a sam srecom bio uz komp i usao u LTC sam sad opet na nuli ;)

Neko se zabunio da sroza BTC, u 6am USA donosi finalnu odluku da li prihvataju produzenje finansiranja do jan/feb 2014, kontam da oce pa ce usledeti jos koji dump

Ako je probio $150, ide na ~$1800 bez problema.

Evo vec je na $153...

Ko to zna, velika sansa da je pump u pitanju, nemozes ti tu biti pametan, sto vise ode na dumpu ce vise pasti....

Ili mozda ovo...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382113822758.jpg
    uploadfromtaptalk1382113822758.jpg
    14.6 KB · Pregleda: 140
Veliki je hype sada za btc, za razliku od proslog puta sad je mnogo veca lova u igri i zbog toga nije moguc onako strmi rast, ali zato ni pad nece biti isto tako strmoglav. A da je pump u pitanju ne verujem, nije to neki alt pa da ga za $100k naduvas tri puta.
Sledece sto moze da se desi je implementacija od strane velikih igraca tipa amazon i ebay(u pocetku ce to biti kinezi), mozda i paypal, onda ce se stabilizovati na nivou gde ce biti oscilacija svega par % i naravno neki vid regulacije. Imajte na umu da je DE prepoznala btc kao valutu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno