Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta puce gde puce ko puce :p .
Nauci se da editujes post ;)

Ja prodao to malo sto sam imao na 170,40...

Doce to na svoje ponovo ;)

jesi car :), meni zao sto nisam imao vise ***.

zato sam ja popasao debelo; vec 2 meseca kopam sa sve vecim gubitkom...ne razumem se u berzu (jednom probao pa se opekao) i sad tako sve drzim u ltc (nesto malo u ftc) a cena sve vise pada i pada :(
Studente jel mozemo da se pretplatimo na neke tipove kod tebe, da nam saljes sms kad da prodajemo/menjamo/kupujemo :D

zato sam ja popasao debelo; vec 2 meseca kopam sa sve vecim gubitkom...ne razumem se u berzu (jednom probao pa se opekao) i sad tako sve drzim u ltc (nesto malo u ftc) a cena sve vise pada i pada :(
Studente jel mozemo da se pretplatimo na neke tipove kod tebe, da nam saljes sms kad da prodajemo/menjamo/kupujemo :D

Ha ha nije to bas tako, ja objavim samo kad uspe, kikseve ne prijavljujem :)

Ekipa sta vam nije jasno? Rastom diff mora rasti i cena inace se nece kopati, ako se ne kopa nema transakcija ako nema transakcija nema valute. Pratite obim raspolozivih BTC na trzistu ponudu/traznju, naravno uvek jedna losa vest moze sve da upropasti i da svi navale da prodaju BTC sto ce mu oboriti cenu ali sad kako je krenuo ide na 250$ opusteno.

Odavno diff nema veze sa cenom.

Kada je diff bio 3-4 Miliona, cena je bila $260, a sada je diff (za koji dan) preko 300 miliona, znaci 100 puta veci od ondasnjeg, a cena za 50% manja.

Poslednja izmena od urednika:
Ekipa sta vam nije jasno? Rastom diff mora rasti i cena inace se nece kopati, ako se ne kopa nema transakcija ako nema transakcija nema valute. Pratite obim raspolozivih BTC na trzistu ponudu/traznju, naravno uvek jedna losa vest moze sve da upropasti i da svi navale da prodaju BTC sto ce mu oboriti cenu ali sad kako je krenuo ide na 250$ opusteno.

LOOOOOL

Balon jos nije pukao ali neko veci se istresao na 195$, ti sto su pumpali su i dalje gurali dok je isao dump, da nisu nasledila bi veca panika...
poenta je biti online sa novcicima na berzi kad se ovo desava, mada iza pumpa stoji neko veci verovatno isti oni sto su gurali do 260

Pumpo ne pumpo isto mi se vata. Proday i Ja smo izgleda u istom sosu. Zadnja 3 meseca rudarenja ode niz vodu, a i ono sto se izrudarilo propalo :D

Pumpo ne pumpo isto mi se vata. Proday i Ja smo izgleda u istom sosu. Zadnja 3 meseca rudarenja ode niz vodu, a i ono sto se izrudarilo propalo :D
Sve se to da promeniti, jedino sto u kripto svetu btc treba da bude merilo vrednosti. Sve sto radis treba da ti povecava btc saldo, a isplacujes sebi pare kada si zadovoljan btc cenom. Sve ostale valute su izmisljene sa namerom da se izvuce sto vise btc-a od ljudi

Poslednja izmena:
Sve je u redu, nije nista izgubljeno, samo strpljenje i bice sve ok

Nije nista propalo samo zato sto trenutno ne vredi. I ja sam ostao na LTC-u, nisam menjao i to je to, propustio sam ovaj voz ali cekacu sledeci, sta sad.

Ja kupovao LTC po 0.026500 i cekao skok a ono tropa :). LTC i YAC su me ojadili najstrasnije al' sta da se radi, cekam skok cijene ako ne ove godine onda sledece. Samo da otplatim karticu a poslije sta bude.

Pa sad je definitivno kasno iskakati iz LTC-a moze debelo da se obije o glavu, Yac je vec druga prica samo nada da ce biti neki pump pre nego sto pukne ;)

Pa da, samo je bilo pitanje vremena. Ja sam imao neku sicu btc-a i to sam menjao za ltc na 0.0109. Sad ce malo LTC da se vrati a za dalje cemo videti.

Pa sad je definitivno kasno iskakati iz LTC-a moze debelo da se obije o glavu, Yac je vec druga prica samo nada da ce biti neki pump pre nego sto pukne ;)

Sad nema nazad. Pojeo sam ***** sto sam kupovao i stekao alt novcice jer kuci nikad nisam prije 17:00 tad dolazim sa posla i ne mogu da ispratim pump/dump na vrijeme. Poslije se cupam ali uglavnom slaba vajda.

Steady growth continues... Živi bili pa videli, sutra će vredeti još više.

Svi altovi se raspadaju, sve dok BTC ne krene da pada. Dobro ce proci i oni koji sada kupe altove po niskim cenama.

Mada ne bi bilo lose da se BTC stabilizuje na 180.... balon i panika nikom nisu potrebni osim manipulatora, za realan rast cene vazna je stabilnost

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno