Šta je novo?

Watch Dogs

vala bas, mislio da preorderujem ovo, ali sada nema sanse... prvo igram warez, ako mi se svidi, sacekacu neku akciju pa kupiti :)

Ne, novi standard ce tek da stigne kada prave nextgen multiplatform igre [one koje ni nemaju verziju za stare konzole] stignu tokom sledece godine. Tek onda ce krenuti da lete jaki requirementi. :D

Pa logično je da i one igre koje se prave paralelno i za nextgen i za stare konzole da budu zahtevnija na PC. Ranije multiplatform naslovi su pravljeni za PS3 i x360 i portovani na PC uz par dodatnih efekata. Sada se multiplatform igre prave za PS4 i xbone, pa se ta verzoja osirumašuje za lastgen konzole.

Suludo, 6gb za doradjeni engine iz 2007.god. :D

Watch Dogs uses a new engine called Disrupt, built at Ubisoft Montreal specifically for Watch Dogs.
Nije assassins creed engine ako si na to mislio. :D

Watch Dogs uses a new engine called Disrupt, built at Ubisoft Montreal specifically for Watch Dogs.
Nije assassins creed engine ako si na to mislio. :D

Kao sto je za COD radjen od 'nule' tako je i ovaj :D... Nek pricaju oni sta god oce ;)

Igrace se ovo i na slabijim masinama..Loze mase.

Opako i bolesno dobro izgleda, nema sta.

Jedina stvar koja moze da opravda toliku zahtevnost bi mogli da budu pametni NPC-ovi. Kako ponasanjem na ulici, interakcijom sa okolinom, tako i samom interakcijom sa glavnim likom, meni narocito bitna i u saobracaju. Posto su naveli da ces kao moci da se mesas u zivotna dogadjanja velikog broja gradjana to mi jedino pada napamet, jel pored toga sto bi morali da imaju dobro odradjene gore navedene stvari veliki broj njih bi morao da ima i individualne podatke koji ti mogu obezbediti side stvari koje mozes da radis vezano za njih.
Pride mi je to najlogicnije jel ovoliku zahtevnost po CPU i RAM nicim drugim logicnim ne bih mogao da objasnim. Ako sam i upravu bar bih voleo da to bude odradjeno na vrhunskom nivou kako bi opravdalo ovakvu zahtevnost. :/

Ova zahtevnost je nešto što će postati standard u periodu koji dolazi...
Biće ovoga sve više.

Ipak je Open World.

izgleda da se vise isplati da kupim konzolu nego da budzim PC

Poslednja izmena:
Malo ih je smorio GTA. :)

Kako je navedeno do najmanje proleca tako da do sledece jeseni je sigurno tu.

ova igra nema nikakav smek, tptalno genericki deluje i strah izdavaca je i vise nego opravdan. ubi ubi sa ac fazonima, bledok pricom i jos bledjim likovima, artwork 0. ovo je samo nahajpovan prosek na koji smo vec navikli. i sve te pametne fore sa hakovanjem kriju plicak koji je sustina.

Ja se ne bih bas slozio, mislim da Watch Dogs ima itekako smeka. Ali je sasvim moguce to sto kazes, da ce sam sadrzaj biti bled.No, videcemo kad igra izadje, jelte.

Ma to su sve marketinski potezi, kradu foru od gta najave datuim i sve pa onda kao odloze za par meseci iz "tehnickih razloga" pre ce biti da to rade da bi odrzali hyp, da bi se idalje pricalo o igri , imam osecaj da nisu nikad ni planirali da je izbace u 2013. Pride je to nova igra koja je odma planirana da bude fransiza i izlazak u vreme kad izlaze neke od najacih fransiza bi im svakako umanjilo sanse za uspeh i da zaista to i postane, da ne pricamo da bi imala direktnog konkurenta u open-world segmentu unutar samog UBI softa u novom AC-u. Ovako s proleca slaba konkurencija, prasina i hyp oko jesenjih naslova ce taman da se slegne, pogotovu oko dirketnih konkurenata u tom segmentu zvuce dosta povoljnije i obecavajuce.

ac3 za novu godinu, a watch dogs za uskrs. znaju ubijevci da mali ameri dobijaju po jednu iru sa polica za vreme praznika

ma da bre.

Po trailerima na netu se spominju 10. Jun, 25. April i generalno Maj.

E sad to je veliki opseg vremena, ali opet lakse je znati da je neki od 3 mjeseca.

Super, konacno da objave datum izlaska. I nije tako daleko :)

Nazad
Vrh Dno