to sam i ja primetio pogotovo kad se srusi zgrada i digne se prasina..Sto ova mapa deluje sivo i bezivotno, texture zgrada sve iste copy paste... Bas lose izgleda.
aaa taj si bitangooo :d
steta sto skoro niko nece dodje na TS da se organizujemo.. nego svi kucamo na chatu -_-
nego, kad je vec levolution, zasto ne ubace da svaka zgrada moze da se srusi![]()
Sto ova mapa deluje sivo i bezivotno, texture zgrada sve iste copy paste... Bas lose izgleda.
jel zna neko u cemu je fora, kad stavim field of view sa 70 na 100 ubrza se igra mnogo (kao quake) i lepse mnogo izlgeda? to tako treba?
default mi je bio na 70
Jesi li video kakav je bio New York posle pada bliznakinja?
Igra se ne ubrza, isti slucaj ti je i kad uvecas sa snajperom/dvogledom pa kad se kreces napred mislis da milis. 70 je previse uvelicano pa mislis da ides sporije. Field of View bi ti i trebao biti makar 90 za monitore sa 16:9 odnosom.
Ne trazi dlaku u jajetu vec upadaj da se roka![]()
To treba da ti je na 100%.Imao sam 8 GB rama samo Win mi je zauzimao izmedju 3 i 4 GB pa nisam mogao lepo da igram igricu,kupio polovnu memoriju istu kao moju ukupno (16GB) i stavio sve na ultara, (pritom reinstalirao stari Win), ali mi ide izmedju 25 do 30 sto je na jedvite jade igrivo...
Posle daljeg ceskanja po Video podesavanjima ispostavilo se da samo od jednog podesavanja zavise koliko ce biti FPS...
Pogledajte prilog 125161
Resolution Scale na max sto je ovde 200 % ide mi izmedju 19 i max 35 FPS...
Dok na 90 % mi je izmedju 47 i ide cak do 80 FPS ....
Izgleda da to treba da poprave...
Vi kupujete te pucacine?
Hvala sto si to podelio sa nama, i ja volim vise sprajt od fante.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari