Šta je novo?

Battlefield 4

nego, kad je vec levolution, zasto ne ubace da svaka zgrada moze da se srusi :)

nego, kad je vec levolution, zasto ne ubace da svaka zgrada moze da se srusi :)

Zato sto u stvari nije levolution, vec je sve skriptovano. U sustini sto se tice destructiona ista glupost kao u bf3, bc2 je i dalje svetlosnim godinama ispred.

mozda nema rusenja svih zgrada zato sto nema te konfe koja bi to poterala ? :)

meni nije problem sto je sivo, i treba da bude sivo kada se zrusi zgradurina od 100 spratova :) ali zato je manjak detalja po mapi sa jedne strane, saksija i kutija nigde ! mozda je i do kineza i njihovog metanliteta :D s druge strane ne zakacinjes na svaki moguci coskic/ivicnjak/travku/kamencic/ogradu tralalala

u svakom slucaju preorderujem, mora na nesto da se puca

p.s. smrt choperima! (mada nece biti tako posle bete to sam siguran :D )

jel zna neko u cemu je fora, kad stavim field of view sa 70 na 100 ubrza se igra mnogo (kao quake) i lepse mnogo izlgeda? to tako treba?
default mi je bio na 70

Sto ova mapa deluje sivo i bezivotno, texture zgrada sve iste copy paste... Bas lose izgleda.

Jesi li video kakav je bio New York posle pada bliznakinja?

jel zna neko u cemu je fora, kad stavim field of view sa 70 na 100 ubrza se igra mnogo (kao quake) i lepse mnogo izlgeda? to tako treba?
default mi je bio na 70

Igra se ne ubrza, isti slucaj ti je i kad uvecas sa snajperom/dvogledom pa kad se kreces napred mislis da milis. 70 je previse uvelicano pa mislis da ides sporije. Field of View bi ti i trebao biti makar 90 za monitore sa 16:9 odnosom.

Poslednja izmena:
Svaki dan novi patch :)

Jesi li video kakav je bio New York posle pada bliznakinja?

Igra se ne ubrza, isti slucaj ti je i kad uvecas sa snajperom/dvogledom pa kad se kreces napred mislis da milis. 70 je previse uvelicano pa mislis da ides sporije. Field of View bi ti i trebao biti makar 90 za monitore sa 16:9 odnosom.

Ne mislim na pad zgrade i prasinu vec na ceo izgled grada... Sve same sive texture i svaka zgrada identicna, BF3 je mnogo 'koloritniji' sto bi se reklo

Ne trazi dlaku u jajetu vec upadaj da se roka :D

+1

+1

Nisam ga upalio već 5 dana a BF3 sam opet skinuo.
Ok, beta je, verovatno će biti bolje, ali ovo što sam do sada video me je samo ohladilo od kupovine

Imao sam 8 GB rama samo Win mi je zauzimao izmedju 3 i 4 GB pa nisam mogao lepo da igram igricu,kupio polovnu memoriju istu kao moju ukupno (16GB) i stavio sve na ultara, (pritom reinstalirao stari Win), ali mi ide izmedju 25 do 30 sto je na jedvite jade igrivo...

Posle daljeg ceskanja po Video podesavanjima ispostavilo se da samo od jednog podesavanja zavise koliko ce biti FPS...

Pogledajte prilog 125161

Resolution Scale na max sto je ovde 200 % ide mi izmedju 19 i max 35 FPS...

Dok na 90 % mi je izmedju 47 i ide cak do 80 FPS ....

Izgleda da to treba da poprave...
To treba da ti je na 100%.

Meni je te oduvek stojalo na 100% i naprosto mi nejasno kako nekima stoji na 200 .

Pa ako vizuelno primete vise od 60 FPSa, sto ne bi i rezoluciju od 2160p stavili na 1080p :p

Salim se.

Pa ne privlaci me nesto da igram pucacine online, nekako mi... ma bolje da cutim. :D
Neku strategiju, MMORPG da, ali pucacine bas nikako.

Hvala sto si to podelio sa nama, i ja volim vise sprajt od fante.

Ma ovaj BF4 je preslikan MOH Warfighter ili u najmanju ruku vise vuce na njega nego na BF3...

Definitivno moze da se igra posle ovih par petcheva, bice to i ispeglanije u full verziji sigurno. Voleo bi da mogu da kazem da necu uzeti igru al bi verovatno bila laz, treba mi doduse neki dobar trejler i jos koja mapa za definitivnu odluku. :)

Jel' moguce da se subscriba na clana foruma, a ne samo na topic? :p

Inace, jednu stvar moraju da promene do retaila, a to je da se moze menjati oruzje klase "on the fly" a ne da mora stalno otvarati novi Customize window, pa 2 puta se vracati da se uopste mozes konacno spawnati.

Meni je ovo maltene isto kao i BF3, ali mi se sviđa. Preorder complete :)

Snimio malo sa helijem, sad kad gledam ovako, ovo osetno losije izgeda od BF3, vecina stvari na High, effects i mesh na Low. Ove zgrade koje nisu u sklopu mape su boze sacuvaj, a i kolorit mi je cudan..

Texture su budjave, ali ostalo nije toliko lose... ono sto mi se svidja je osecaj prostora koji je dosta dobar bas zbog visokih zgrada na koje se moze popeti, ovo mi se isto svidelo kod Alborz Mountain, a sada je jos bolje, posto je ona imala samo visinsku razliku, a sada je ovo mnogo bolje, za snajpovanje dusu dalo.

Vrh Dno