Šta je novo?

Battlefield 4

Jel mozda neko igrao bf4 beta multiplayer na orgin-u? Ja ni u jedan server ne mogu da udjem, samo mi stoji onaj loading screen :/.

Poslednja izmena:
Obrisi BF4 folder iz my documents a ako i posle toga ne radi apdejtuj punkbuster.

E sad su mi se pojavile neke teksture iza loading screena, pa posle toga slika postane crna a ono gore loading i dalje pise plus i zvuk imam :), ali slike nigde.

Jesi li skinuo punkbuster sa njihovog sajta i dodao BF4 pb/updatovao?

Meni se taj problem "sam rijesio" :) Apsolutno nista nisam dirao i sad normalno ulazi u ovu ocajnu betu... :)

Evo unistalirao sam ga skroz, skinuo opet, uradio update i sad radi :).

Hvala na pomoci ljudi :).

A za ovo cimanje ekrana njhovo, kao slika gubi kontakt, bi nalupao samare UI dizajnerima.. temperaturu dobijem.

Stavio sam onaj scale na 100%, vecinu stvari na medium, ocajno izgleda a imam 35 fps prosek.. U daljini sve teksture sive ili veoma proste..

i tako ja stavio neki update sa origina, posle update-a nista od upgrade-a oruzija iako su stavljena ne prikazuje na oruziju a u customize meniju pise da su stavljena, tenk mogu vozim ne mogu pucam kad kliknem fire ok ne izbaci granatu ali pise da jeste na mestu gde je municija

-_-

А шта би ти још и тенкове који пуцају бојевом муницијом? :D

Za EU i jeste bio 1. novembar.

Igrao malo, meni ovo djeluje kao bf3, cak i malo slabija grafika od 3-ice, sigurno jer je beta, al sve u svemu ovo nista nije novo. Inace igara tece solidno 50-60fps na ultra u 1080p.

Poslednja izmena:
Kad izasla BETA BF4 instalirao je i probao, i video da igra bukvalno ne moze da se igra. Pad FPS-a na citavih 7 (LOL :p), lag, konstanto seckanje i slicno... U sustini, javljali su mi se svi problemi kao i svima ovde koji iznose negativne utiske. Nisam osetio potrebu da i ja nesto pisem jer bi se u sustini sve to poklopilo sa vec onim sto je napisano. BETU sam igrao na AMD konfi iz potpisa na WIN7 Pro 64Bit-a... E sad, posto sam ionako trebao da ubijam sistem i da sve lepo podignem ponovo, 'ajd reko' da probam Win 8.1 Pro... Instaliram lepo sve sto je potrebno i onda pokrenem BF4 na Win8... Ljudi... Kao da je druga igra u pitanju. Sve ide glatko i podmazano. Iskreno bas sam se iznenadio. Bio sam u fazonu, 'ajd da probam Win8, pa ako radi i ako nije veliki fail neka ga, nece da skodi, a ako bas ne valja da koljemo i to. I eto, nije strasno, BF4 radi, radi i BF3 lepo. Nisam danas igrao bas dugo ali rekoh da podelim s vama da znate da stvarno jeste velika razlika kao sto su neki, ukljucujuci i mene, citali na netu da na Win8 BF4 radi bolje. Nisam gledao FPS, kratko sam igrao, a i isreno mislio sam da nije ni bilo potrebe da zagledam jer igra nije stucnula nijedanput, za razliku od Win7. Detalji su na High, samo je Terrain Texture mislim na Medium (mislim), FOV je 70, res scale 100%... Ako bas nekom bude potrebno, i ako bude zeleo, napisacu kasnije kako se krece FPS, ali prelaz sa onih padova na 7 FPS-a i stalno cimanje, na ovo glatko igranje je milina.

Poslednja izmena:
na q6600, 8b rama i gtx760 je neigrivo, sve na low, u 1920x1200 (native rezolucija za monitor)
kapiram da je zbog cpu :) konacno vreme da ga menjam, ako bude jos neka ovakva igra

Konacno malo odigrao konkretnije, instalirao directx iz BF4 foldera (koji se navodno ne instalira sam), napravio neki user.cfg fajl (tip sa drugog foruma) i priority na low, moze da se odigra, nekih 40fps prosecno.. Klasican expansion pack :) U ovom stanju losiji i od BF3.. zabavno je voziti helishe na ovoj mapi, dobro je sto mogu da se kastomizuju oruzja, volim ja to :) nisam jos dotle dosao al sam pokupio par sa poda, sve u svemu klasican "COD" pomak, ako je uopste pomak.. Uzece se sigurno, al ono..

Ja nisam ni mogao pokrenuti ovo smece.

Te mi zabaguje origin, nisam ga mogao ni pokrenuti a ni obrisati. Onda zezali drajveri, pa punkbuster, pa samo izbaci crno i nema slike.

Najlepsi deo igre mi je bio kad sam je obrisao.

Najlepsi deo igre mi je bio kad sam je obrisao.

jenostavno pronašao sam Zen

Kako uopste da se pokrene ovo smece?!?
Da se pomolis?

DICE treba spaliti, svaka igra sve gora!

Ljudi, evo ja probao.Presao sa win 7 na win 8.1, fps poleteo.Verujte mi drasticna razlika, ja jos ne verujem svojim ocima.Sta li su oni radili na optimizaciji, kad moras da biras windows da bi proradilo.Uzas.

rade i na boljoj optimizaciji za win7 , bio je zvanicni twit pre neki dan :d

meni nista nije jasno, na istom serveru jedna partija bez i jednog stucanja, sledeca partija stucne na svakih 3-4 min...

Nazad
Vrh Dno