Kad izasla BETA BF4 instalirao je i probao, i video da igra bukvalno ne moze da se igra. Pad FPS-a na citavih 7 (LOL

), lag, konstanto seckanje i slicno... U sustini, javljali su mi se svi problemi kao i svima ovde koji iznose negativne utiske. Nisam osetio potrebu da i ja nesto pisem jer bi se u sustini sve to poklopilo sa vec onim sto je napisano. BETU sam igrao na AMD konfi iz potpisa na WIN7 Pro 64Bit-a... E sad, posto sam ionako trebao da ubijam sistem i da sve lepo podignem ponovo, 'ajd reko' da probam Win 8.1 Pro... Instaliram lepo sve sto je potrebno i onda pokrenem BF4 na Win8... Ljudi... Kao da je druga igra u pitanju. Sve ide glatko i podmazano. Iskreno bas sam se iznenadio. Bio sam u fazonu, 'ajd da probam Win8, pa ako radi i ako nije veliki fail neka ga, nece da skodi, a ako bas ne valja da koljemo i to. I eto, nije strasno, BF4 radi, radi i BF3 lepo. Nisam danas igrao bas dugo ali rekoh da podelim s vama da znate da stvarno jeste velika razlika kao sto su neki, ukljucujuci i mene, citali na netu da na Win8 BF4 radi bolje. Nisam gledao FPS, kratko sam igrao, a i isreno mislio sam da nije ni bilo potrebe da zagledam jer igra nije stucnula nijedanput, za razliku od Win7. Detalji su na High, samo je Terrain Texture mislim na Medium (mislim), FOV je 70, res scale 100%... Ako bas nekom bude potrebno, i ako bude zeleo, napisacu kasnije kako se krece FPS, ali prelaz sa onih padova na 7 FPS-a i stalno cimanje, na ovo glatko igranje je milina.