Šta je novo?

Battlefield 4

Isto i kod mene. Jadan trudim se na silu da dam ovoj BETA verziji sansu ali ne ide........:D

Meni se BF4 ekstra svidja, nemam nikakvih problema i sve savrseno radi.

primetio sam da se svi prema beti odnose kao da je demo u pitanju :) s obzirom da je beta radi solidno, skoro kao pocetak bf3 :D

DICE.jpg

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=10&dd=10&nav_id=763603

DO kad traje ova beta?

Do 15. oktobra.

Što se mene tiče može da traje i do danas. Sve što sam trebao da vidim ja sm video i nisam oduševljen msm da ću ipak sačekati sa kupovinom 4ke i na nekom popustu je možda kupiti.

Imao sam 8 GB rama samo Win mi je zauzimao izmedju 3 i 4 GB pa nisam mogao lepo da igram igricu,kupio polovnu memoriju istu kao moju ukupno (16GB) i stavio sve na ultara, (pritom reinstalirao stari Win), ali mi ide izmedju 25 do 30 sto je na jedvite jade igrivo...

Posle daljeg ceskanja po Video podesavanjima ispostavilo se da samo od jednog podesavanja zavise koliko ce biti FPS...

Untitled.jpg

Resolution Scale na max sto je ovde 200 % ide mi izmedju 19 i max 35 FPS...

Dok na 90 % mi je izmedju 47 i ide cak do 80 FPS ....

Izgleda da to treba da poprave...

Poslednja izmena:
Kakav je ono fazon sa letecim camcima? Bolje to da isprave nego da dodaju neke gluposti, smesno izgleda kad letis helijem a ispred tebe "proleti" camac...

Poslednja izmena:
Resolution Scale na max sto je ovde 200 % ide mi izmedju 19 i max 35 FPS...

Dok na 90 % mi je izmedju 47 i ide cak do 80 FPS ....

Izgleda da to treba da poprave...

Kada postaviš na 200% igra se renderuje u duplo većoj rezoluciji nego što je tvoja, pa se onda prilagođava tvojoj rezoluciji. Isti fazon kao sa ubersampling-om u Witcher 2. Tako da je logično to što karta ne može da se izbori sa time na toj vrednosti :)

Daleko bolje radi igra posle patch-a, nebo i zemlja. :)

Igra definitivno mnogo bolje radi.Sto se tice novih mapa,moje misljenje je da ih nece biti jer verujem da su jedino ovu zavrsili(barem po prikazanom "kvalitetu" grafike mi se cini da je sklepano na brzaka).Sad rade u tri smene za ostale,pa onda DLC-ovi,pecevi ako bas mora:d.Puno posla za mozgice iz Dajsa.

mandrak batali nabijanje postova nego pusku u ruke i u squad :d

Igrao sam B3 u 3D-u jedno tri sata i reko da probam B4 kad ono uzas :d Smorila stvarno ova mapa, sto ne izbace makar jos jednu u fazonu CQ...

meni je najbolje napucavanje nakon sto se srusi zgradurina - na rusevinama :)
najgora, na vrhu te iste zgradurine (gde obicno bleji 10ak i vise igraca)... zali boze (osim naravno momenta kada skaces dok se zgrada rusi)

i da patch je uklonio ono malo stucanja sta je ostalo, sada klizi

mapa ima problem sto ne postoji osecaj borbene linije, u svakom momentu nakon sto zauzmes neki point i krenes dalje protivnik skace sa zgrade spusta se padobranom i zauzima (to je valjda cena sto je igra obimna i po horizontali)... malo je bzvz sve to odradjeno, pogotovo sto svako ima padobran :) padobran bre treba da ti oduzme mesta za 2 gadzeta !

Poslednja izmena:
Dosta bolje radi posle zadnjeg patcha, dovoljno je to sto sam Resolution Scale podigao sa 120 na 150% a da nisam osetio nikakav pad FPS-a.

Koja je fora s ovim obicnim rpg-ovima koji mi skidaju helish na keca?

Koja je fora s ovim obicnim rpg-ovima koji mi skidaju helish na keca?

I ja se pitam isto. Ajde heli sto skidaju nego tenk skidaju iz prve kad ga pogodis u "pozadinu"...

Samo da ima HC mode bilo bi dosta zanimljivije. Dobra je fora sto mozes da ozivis jednom svakog pojedinca i to samo dva puta imas fore, nije lose. Da li se dobijaju poeni kad negog lecis posto ja nisam video da mi se povecava skor kad nekog izlecim?

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]N8vecxjOyhQ[/YOUTUBE]

Арпиџи из оп, бринг бек АТ4!

Kada postaviš na 200% igra se renderuje u duplo većoj rezoluciji nego što je tvoja, pa se onda prilagođava tvojoj rezoluciji. Isti fazon kao sa ubersampling-om u Witcher 2. Tako da je logično to što karta ne može da se izbori sa time na toj vrednosti :)

Ex platis toliko na karticu i ona podbaci :S: ... Nego primetio sam da kada sam u tenku bez obzira na FPS oce da secka i to bas :trust:

Najzanimljiviji dio ove BETE je skakanje sa zgrade na zgradu - monkey style :d .

mene nije jasno sto je hitbox tako velik plus tenkovi rade rade dmg-a nisanjenje sa istim je nocna mora...

ovo sto je G rekao ja isto mislim da bi trebalo da uvedu tako nesto ili bar da imas 2 padobrana po partiji.

pored svega ja narucio :p

Ne hvalis se kako si se vozio u hely sinoc dok nisu poceli da lokuju sa svih strana :d

aaa taj si bitangooo :d
steta sto skoro niko nece dodje na TS da se organizujemo.. nego svi kucamo na chatu -_-

Sto ova mapa deluje sivo i bezivotno, texture zgrada sve iste copy paste... Bas lose izgleda.

Vrh Dno