Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da se još uvek ne isplati zamena , jer je velika doplata u pitanju. Sigurno bi bila oko 300eu 😕

Postoji u razvijenijim zemljama, gde su ljudi dovoljno normalni i moralni da takvu uslugu koriste racionalno. Kod nas bi to bilo preskupo, što zbog velike marže koje uzimaju osiguravajuće kuće, što zbog ponašanja prosečnog srpskog korisnika.

Uopšte nije tako kao sto pričaš. Zao mi je sto moram da te razočaram, ali nisu srbi najgori kako svi vole da pričaju. Licno od čoveka iz usa sam cuo kako priča da se tamo cesto zove osiguranje da je mob izgubljen u kaficu a stoji na stolu, tako da.. Malo izgreban i kao sta me boli uvo kad mi se može.

i meni je super kombinacija 😉 poklon od rođaka, koji kada obnavlja ugovor za svoju firmu sa Telenorom dobija uvek 2 najskuplja na poklon... Ogromni računi su..60 brojeva na Telenoru...

sad me svi pržite pa sam nestrpljiv da zavrljačim ženi Iphone peticu i krenem da vršljam po Noti :test::cigar:

Iskreno, trebali bi malo više da mu daju, obzirom da ima 60 velikih računa kod njih . :thumbdown:

Sunce ti pa jel moguce? ''Do juce'' bili ista drzava a sad ovolike razlike u cenama (tj nije sad, odavno je tako ali kako da se ne cudim)

Koji browser koristite na Note 3?
Nikako ne mogu da se odlučim koji da ostavim!

Poslednja izmena:
Sta to znaci nikako ne mozes da se odlucis? :d Zbog cega ne mozes da se odlucis, svi rade dobro? 😀 ili svi rade lose pa da izaberes manje los :d

Sunce ti pa jel moguce? ''Do juce'' bili ista drzava a sad ovolike razlike u cenama (tj nije sad, odavno je tako ali kako da se ne cudim)

sta se cudite, ovi nasi su se opasno izbezobrazili. do sada sam kupio dva telefona na racun. HTC hd2 preko telenora (na nekoj sramotno najnizoj tarifi bio 300-350e, ne secam se) i s3 preko vipa (na smart 1100 o 1gb dodatak tj 1600 mesecno za isto oko 350e). Oba telefona su u vreme uzimanja bili vrhunski ako ne i najbolji aparati. Najjace je sto sad ako pogledamo s3 (koji odavno nije najbolji) na istom tom vipu u jacoj tarifi (smart 1200 tj 2000din mesecno) kosta isto kao i pre godinu i po (na slabijoj). a gde su tek s4 ili note 3!? zakljucak, isto kao i sva trgovina kod nas...

Poslednja izmena:
Sta to znaci nikako ne mozes da se odlucis? :d Zbog cega ne mozes da se odlucis, svi rade dobro? 😀 ili svi rade lose pa da izaberes manje los :d

Pa ne znam ni ja, do sada mi se Next najviše svideo. Svi hvale, na primer, Dolphin, a meni on radi sporije od ostalih. Opet sam ubacila par njih, pa da opet vidim.

Cackao malo pre pablet u samsung radnji.. Ekran ocekivan zadnji deo me prijatno iznenadio. Bio je crni izlozen. Sto najgore iako je veliki i ja bi se mozda vremenom navikao 🙂 jedina prava mana ovog uredjaja je sto je previse lagan i kada ga drzis u ruci cini ti se da je kineska igracka.. Cini mi se da su trebali ipak da ubace malo metala ili aluminijuma

Poslednja izmena:
Ja trazim bilo sta, moze i to sto si ti okacio, odlicno izgleda. Ali nema nicega, samo sam foliju nasao u O2 radnji.

Mislim da ovi salju i u Srbiju, ali to ces morati da proveris. Cini mi se da je Kutija uzimao spigen za S4, samo ne znam da li preko sajta ili preko ebay-a.

Kakve odvratne kopije treba ovo sve zabraniti i zatvoriti.

Svaka cast Oppu, Huawei-u i ostalim Kinezima ali ovo je too much.

Iskreno nije mi jasno ko moze da se usudi i kupi ove krseve. Note prosto ne moze da se iskopira.

Ima ih druze kao blata koji to uzimaju ,verovao ili ne
Neki jer nemaju para za bolje a neki da bi se eksponirali
Poneki jer takvi telefoni cesto imaju mogucnost za dve kartice,tv itd a opet imaju i poveci tac skrin

Nema :d

Nisu jos stigli, uzeo bih ga jos danas da su imali u poslovnici.

Edit: A moguce je i da je greska to sam i ja pomislio, provericu naravno.

Poslednja izmena:
Sto ovoliko malo SMS-ova u ME daju? Telenor je poznat kao SMS provajder a dole ni toga ne nude u nekoj normalnoj kolicini, dok recimo u MK SMS dolazi bez ogranicenja na dosta paketa.

I minuti i sms pokrivaju Srbiju i CG.
Nakon potrosenih minuta pozvi u mrezi su besplatni neograniceno.

Pa krs su im paketi. Nista novo.

Neće nikad biti bolji: mali broj korisnika, jako nezgodan prostor za pokrivanje... Rešivo, ali neisplativo... Otud i niža cena telefona bez ugovorne obaveze - daj, šta daš... Za one koji imaju familiju u Srbiji nisu loši. Ja, od ukidanja Fleksi paketa, imam problem u komunikaciji sa rodbinom po bivšoj nam domovini.

Poslednja izmena od urednika:
Meni bas zbog toga odgovara.
Nemam ja neki jak paket ovaj od 20e ali mi je skroz ok. tj odgovara mi.

Sms ne koristim previse. I ovo mi je dovoljno.

Ali kontam da nekome ne odgovara.

Ja bih te pare i onako potrosio na dopune za prepaid. A kad uzimam tel uz produzenje ugvora od 2g. dozvole mi da uzmem sledeci nakon 18m tj. pola godine pre roka.

Nazad
Vrh Dno