Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Za igranje ove igrice , apu 4 je dovoljan ili ne .

Dovoljan je samo jedan zum na ono papirno lice da mi i to upropasti... :D

Ma nemoze biti gore od Black Ops2 kako god okrenes! :) Slistice se ova kampanja za jedno poslepodne,i to je to!

jel igrao neko ovde svaki cod koji je izasao ? :) pricamo o multiju, i ne u fazonu probao kod ortaka nego dao sansu igri i probao je i igra neko vreme ?

i jel taj isti igrao intezivno bf3?

ako ima, molim ga da mi pojasni ako je moguce slicnosti izmedju cod serijala i bf3 ? i koje su to tolike slicnosti da ih neko skoro pa poistovecuje ?

evo ja sam igrao i zaista ne razumem neke forumase koji to tvrde

da bf3 je postao komercijalniji, krajnje ocekivano jer je ulozeno mnogo love u njega i normalno da se trazi zarada

G, kada tražiš "sličnost između CoD-a i novog BF-a" nemoj gledati usko, na izgled, engine, veličinu mape itd. Pogledaj uopštenu mehaniku igranja, količinu moždane mase koju je potrebno uključiti pri igranju i samu ciljnu grupu za koju je novi BF pravljen.
Zapravo najpoštenije bi bilo CoD i BF3 svrstati u novi FPS žanr (ne pada mi dovoljno tupav naziv na pamet trenutno).

Tu je osnova poređenja BF-a sa CoD-om i to je tačno. Ja sam na sve moguće načine pokušao da pronađem smisao za igranje CoD-a i BF-a ali mi je zaista slabo išlo. U nekim delovima BF je čak mnogo gori od CoD-a (base rape, rape-ovanje sa avionima/helijima, instant oživljavanje i medic train, očajan engine u smislu hitreg-a i sveopšti krkljanac na očajno dizajniranim mapa). Sve u cilju podilaženja najširim mogućim narodnim masama.

Ako uporediš stare CoD-ove ili stari BF serijal shvatićeš o čemu pričam, i BF 1942 je imao ogroman broj bug-ova, smešno napucavanje i fiziku ali poenta nije bila spawnuj se na bilo koga u sred opšteg krljanja, ispali sve što imaš, pogini, ako te ožive super ako ne opet spawn u sred akcije i tako do u beskonačnost.

http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/call-of-duty-ghosts/system-requirements

Minimum System Requirements
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

Recommended System Requirements
Video: NVIDIA GeForce GTX 780

Nextgen..fakjea

Hteli ste Next Gen, eto vam ga :D 50 giga baaajooo, 6 giga rama :D Realno Crysis 3 izgleda bolje od ovog... One AI ribice su krive za toliku zahtevnost :)

Poslednja izmena:
Na zvaničnom GeForce sajtu objavljena je hardverska zahtevnost sledeće igre u COD serijalu, a ona se nimalo neće dopasti dobrom delu igrača.
Ghost tako uopšte neće raditi na 32-bitnim Windowsima, što je donekle i logično, jer se navodi kako igra neće hteti da mrdne bez 6GB memorije (koliko 32-bitni Windowsi i ne mogu da vide). Takođe, navedeno je da nam je za instalaciju neophodno čak 50GB prostora, što bi bio apsolutni rekord za PC! Sa druge strane, ostali zahtevi deluju dosta skromnije – dual core procesor i grafička kartica ranga GTX 550Ti trebalo bi da budu sasvim dovoljne.
Evo i kako izgleda zahtevnost, uz našu napomenu da se Activision još nije oglasio povodom svega:
Minimum
-CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
-RAM: 6 GB RAM
-HDD: 50 GB HD space
-Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
-Sound: DirectX Compatible Sound Card
-DirectX: 11
-Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
Kod:
http://www.bravo.rs/screenfun/procurela-zahtevnost-za-cod-ghost-minimum-6gb-ram-i-50gb-prostora/

6gb rama i dual core.:crash:

Poslednja izmena:
Zar to isto, bez prepricavanja, nije pisalo 2 posta iznad? :)

G, kada tražiš "sličnost između CoD-a i novog BF-a" nemoj gledati usko, na izgled, engine, veličinu mape itd. Pogledaj uopštenu mehaniku igranja, količinu moždane mase koju je potrebno uključiti pri igranju i samu ciljnu grupu za koju je novi BF pravljen.
Zapravo najpoštenije bi bilo CoD i BF3 svrstati u novi FPS žanr (ne pada mi dovoljno tupav naziv na pamet trenutno).

Tu je osnova poređenja BF-a sa CoD-om i to je tačno. Ja sam na sve moguće načine pokušao da pronađem smisao za igranje CoD-a i BF-a ali mi je zaista slabo išlo. U nekim delovima BF je čak mnogo gori od CoD-a (base rape, rape-ovanje sa avionima/helijima, instant oživljavanje i medic train, očajan engine u smislu hitreg-a i sveopšti krkljanac na očajno dizajniranim mapa). Sve u cilju podilaženja najširim mogućim narodnim masama.

Ako uporediš stare CoD-ove ili stari BF serijal shvatićeš o čemu pričam, i BF 1942 je imao ogroman broj bug-ova, smešno napucavanje i fiziku ali poenta nije bila spawnuj se na bilo koga u sred opšteg krljanja, ispali sve što imaš, pogini, ako te ožive super ako ne opet spawn u sred akcije i tako do u beskonačnost.

Ih, ne gledam usko :)

Po svakom mogucem aspektu se igre razlikuju, da istina je normalno da postaju sve komercijalnije i sve masovnije ali svaka na svoju stranu

Base rape u bf-u je postojao ali daleko od toga da je bilo totalno neigrivo zbog toga, kao i u svim igrama igraci nadju nacin da dodju do lakih poena kako se igranje razvija (pa mape koje su bile fenomenalne na pocetku kako vreme odmice postaju odvratne zbog dovijanja igraca da se stekaju, da iskoriste glicheve i bagove etc etc). Sve ostalo je bilo pitanje balansa koje se resavalo ovako ili onako, i na kraju imao si mape u kojima dominira avijacija ili oklop, a imao si i infantry mape only mislim imao si servera (ima i sad) da se izigras do mile volje :)

Cod je jedno te isto koliko vec godina, nista se ne menja previse kroz vise nazovimo verzija igara

Pored svega BF je daleko daleko ispred CODa i njegovih bisera kojima nema kraja godinama (nemojmo spominjati dizajn mapa u ovom kontekstu *** presmesno je), sta vise sve su gori i gori i prevazilaze sve granice

Bilo bi super da se nesto promeni ovaj put, ali previse probanja istog keksa ti ogadi i pomisao da gga gricnes jos koji put

Pa hoce ovo cudo izaci na BD?

Verovatno ne, bice par dual layer DVD-ova kao i mnoge igre ovih dana.

HoHoHo - jedva cekam :d
This game will unlock in approximately 3 weeks, 6 days and 23 hours

jeste da su smorili sa cod-om ali dobra reklama je dobra :D

Званични системски захтеви:

Minimum System Requirements:

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.

Извор

Мање више исто што је објавила Енвидија. А и окачено је на претходној страни.

Оно што боде очи је тотална небулоза за графичку. Требали су да ставе 560Ти уместо гтс 450. Пошто 5870 има сличне перформансе као 560Ти. Или да су ставили 6750 уместо 5870. То ми је логичније:

Мислим да су претерали и да неће бити захтевна као на папиру.

Фиксед:

Minimum System Requirements:

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 6750 or better
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.

:D

Poslednja izmena:
IW može da duva, ali od mene neće videti novce kao ni od mnogih drugih PC igrača i to potpuno nevezano za specifikacije. To je još i najmanji problem.

Kasnije danas ću otkucati kako IW prezire PC igrače. Samo Treyarch.

Bogami preziru i konzolne igrače, pošto će igra na xbox one navodno raditi na 720p, toliko o next-gen :D

Wow kakva zahtevnost po pitanju rama.. Grafika jedva ako bude nesto bolja. Next gen im je razlog za neoptimizaciju i jos brze stancanje igara.

Ajde bre sta kukate, vidim vecina vas ima besnila od racunara :D DDR3 memorija je jeftina, ja jos stojim na DDR2 koja je skupa ko djavo, za 1 giga treba 2 tauzenke a za toliko mogu da uzmem 2 giga ddr3 :D

Poslednja izmena:
Da stvarno većina kuka na zahtevnost a vozaju se lepe makine :d Mislim da se preteruje, da će sa 4GB, Intel C2D ~3ghz i neka 6670 1GB da se kotrlja kako tako. A recimo većina mojih pajtosa furaju G550, H61, HD7750, 8GB i to sve kupljeno za smešnu cifru, odigrati ovo kao i većina Single Player-a. Multi je već druga priča...

A recimo većina mojih pajtosa furaju G550, H61, HD7750, 8GB

aka altus player :d Jesu bili dobra kupovina, i neki moji ortaci su kupili takve kompove.

Nazad
Vrh Dno