Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Upravo je na to mislio, nego ne zna kako da sklopi misli da te pita...

Ja spremio par (1 par) chrvenih za preorder steam gift, pa ako neko bude raspolozen... :)

Poslednja izmena:
^ A kako si to zaključio?, na osnovu par sekundi wireframe snimka? :)

A sta tu moze da bude revolucionarno - ides, pucas, malo drame sa vremena na vreme i to je sve... Naravno, kvalitet ovih elemenata moze da varira menjajuci opsti utisak o igri, ali CoD je CoD, i kakav god bude bio, imace puno musterija... Ja se samo nadam da ce se malo vratiti korenima, jer na nista posle MW (Realno WaW) nisam igrao (probao MW2 i nije mi se bas dopao).

Ja bih najviše voleo da se vrati CoD u WW2 doba, smučili su mi se više modern warfare-i i ta čuda. Već nekoliko godina nema dobre WW2 igre, ustvari nema nikakve :)

Nisi jedini, jedan proper WW2 realistic shooter na nextgenu sa gomilom destrukcije u ovo vreme bi bio neverovatan refresh. :)

Pa ovog puta su se otvorili, bar su tehnologiju unapredili. Mislim, i Grand Show je potrosio dosta novca na tehniku tokom poslednjih 10 godina ali muziku i ceo koncept ne smeju da menjaju jer ih onda narod nece gledati. Nije CoD kriv sto je ultra popularna a glupa igra, krivi su oni koji to kupuju i igraju. A takvih je puno.

Nije stvar u menjanju koncepta, COD i treba da bude eksplozivna pucacina i to naravno nikako nije nesto "glupo", najveci problem COD-a poslednjih godina je don`t give a fuck stav developera koji je minimalno ulagao i u kome je marketing samo pumpao jedno te isto - modern/near future setting sa naravno awesome killstrike izivljavanjem i ruiniranjem mp-a. Poenta je da je COD toliko jaka fransiza da bukvalno mogu komotno da se vrate korenima, naprave boom i cak privuku i stare igrace, ali ocigledno kombinacija zadrtog i meni licno najodvratnijeg giganta (Act-Bliz) zeli da sve max isprofitira sa sto manjim ulaganjem i skretanjem sa trenutnih trendova... a ocigledno je da su upravo oni ti koji diktiraju trendove i mogu da rade sta hoce.

Inace, videcemo sutra, tj. veceras sta imaju da kazu za future planove, nadam se samo da ce od tog novog endzine-a da se ispuni i ona druga leak prica o malo redizajniranom gameplayu koju vecina ocekuje... a za WW2 moz` samo da sanjamo kao i do sada. Valjda ce neko u nekoj skorijoj buducnosti i toga da se seti i razbije ovu sajber monotoniju.

Totalno meh, cak i graficki ne izgleda nista spec i slabo

da, pretty shitty

''this new features when you lean and slide...'' wtf:D ''fishes moving bla bla dynamic animation, bla bla next gen, bigger, better, weapons NEVER seen before, bla immersion '' :D

Poslednja izmena:
Sta god oni pricali, kao da su izmislili toplu vodu(sve vec vidjeno), do sada su krpili prastari engine, ovo ce ipak, sa aspekta gledanja na tehnikalije i COD generalno, da bude veliki korak za Call Of Duty. Ja se radujem ovom napretku svakako.
Sve u svemu, ovo je sasvim normalano i logicno, nove konzole su prakticno vec tu, na razvoju igara za njih se uveliko vec radi, tako da od kraja ove god. pa na dalje mozemo samo da ocekujemo sve vise i vise novijih igara koje ce tehnoloski da budu rame uz rame sa Crysis-om, BF3(4) itd....

Sta reci na kraju, sem, napokon neki pomak !!!

Pa i nisu toliko lagali. Svaki put kada su rekli revolucija, su posle dodali za Call of Duty. Za njih ovo jeste revolucija. Po meni su tehnikalije negde izmedju BF3 i Crysis 3, blize Crysisu.

Donekle me raduje sto Crysis 3 engine nije prevazidjen sa izlaskom novih konzola. Bice mnogo dobrih igara baziranih na CE3, greota bi bilo da ih bije glas da imaju losu grafiku.

Ja ne znam za vas ali meni ovo deluje kao mali pomak na prethodnika, nekako odise da je gotovo ista igra, samo malo detaljnija. AI riba, self-shadowing, lean i trcanje u zaklon su komedija anyway. :) Daleko je ovo od CE i njegovih tehnikalija, a Activision je klasicno razocarao, a i ja sam bio jos ludji sto sam ocekivao da ce bar malo sa necim da me oduseve. :D

OMG! Jedva cekam da me se ribice uplase kad budem ronio, OMG that's awesome! Preskakanje zida kao pravi specijalac, oh am so horny!

Igrao sam COD od 1og dela pa sve do black ops-a.
Sada sam trenutno na bf3 i naravno nece cod nikad biti tako dobar kao sto je bf sada, ali naprave odlicne price u cod-u.
Tipa Black ops je meni nepre****va prica, osecam i da ce sad biti vrhunska samo da ne sjebu gameplay kao u MW3.

omg, novi engine sa skriptovanom destrukcijom, a najave kao da prave prvi cod tamo negde pre 10 godina, kakve najave povraca mi se, malo manje nego pred izlazak prethodne generacije konzola koje su ukocile gejming i satrle svaki napredak dok im se nije priblizilo izumiranje

a i dalje mi nije mi jasno kako se neko lozi na SP, gori je od tresh preodukcije koja ima pravo da pravi sta god pozeli jer je pa - tresh :)

a i dalje mi nije mi jasno kako se neko lozi na SP, gori je od tresh preodukcije koja ima pravo da pravi sta god pozeli jer je pa - tresh :)

loze se oni koji igru ne kupe... SP je vise nego odlican po ceni od 0 $.

loze se oni koji igru ne kupe... SP je vise nego odlican po ceni od 0 $.
+1
Za tu cenu je vrhunski. Po ceni od 30€ sp kampanja od 3h je apsolutno prekratka s previse akcije, a mp je barem po meni jos uvek nedovoljno dobar i zarazan. Zato kao razbribriga na jedno popodne joj nema ravne. :D

Vrh Dno