Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

cod-ghosts-1.jpg
cod-ghosts-2.jpg
cod-ghosts-3.jpg
cod-ghosts-4.jpg

Hahha! Na netu su vec pocele uveliko analize novog, toliko naprednog engine-a koji ce da koriste za novi COD.
untitlele.jpg

Kako otvoreno lažu . Znači neko sa daleko manjom zaradom može za manji period izbaciti dva engina, a oni koji muzu pare nisu u stanju jedan. Kao, baš su ograničeni periodom između dve godine, pošto je prosto ''nemoguće'' izdvojiti poseban tim sa strane za tako nešto. U prevodu boli ih qrac, održavaće metuzalemski engine u životu dokle god nam oči ne iskrvare... A onda kad baš budu morali, odjednom će se novi čarobno stvoriti.

Odmah posle prezentacije sam krenuo da kucam kako mi ovo lici na nabudzeni stari endzin, ali sam odustao da ne bih kakio mnogo. Kakvi slepci. Sad ce barem jos dva CoD-a posle Ghost-a da izgledaju ovako...tragikomedija. :d

Sledeci COD ce moci da se igra ''na max'' na Intel integrama :d

Ta scena je i meni bila najgadnija i na momente sam bio ubedjen da je u pitanju prepakovani stari endzin, ali mi nije bilo ni na kraj pameti da bi nas paceri iz Activisiona slagali u oci. Sve vidjeno je daleko ispod ocekivanja, a tu su jos i scene sa vodom koja izgleda isto kao u poslednja 5-6 CoD-a...***, "poslednja 5-6 CoD-a"...kakvo nemilosrdna muzenje fransize. :d

Svako ko je odigrao bar poslednjih nekoliko COD-ova odmah je mogao da zakljuci da sve deluje kao da je iz stare igre, samo nabudzeno sa vise poligona i ponekim efektom vise. Uopste nije ni bilo potrebe da se ovi izjasne sta je u pitanju. A inace, ocigledno se yebe njima da nesto novo naprave iako raspolazu nenormalnih budzetom i mogu da kupe koga hoce i sta hoce. Activision stoka.

Sledeci COD ce moci da se igra ''na max'' na Intel integrama :d

Sigurno, bas kao sto je i prethodni leteo... NOT.

Dobro je sto se nisam zaje*av'o :d

ocigledno se yebe njima da nesto novo naprave iako raspolazu nenormalnih budzetom i mogu da kupe koga hoce i sta hoce. Activision stoka
Ti se me bas iznenadio sa ovim postom!Zasto su stoka?To su za mene pametni ljudi koji razmisljaju vrlo trezveno!Zasto da se izlazu dodatnom trosku kada se i ovako svaki deo prodaje ko mutav!Kupci su stoka koji su ocigledno glupi,drogirani ili nesto drugo pa su veoma zadovoljni sa onim sta im je ponudjeno!Activision ce promenuti nesto tek onda kada igraci uvide da ih ovi vuku za nos i prodaju im jedno te isto samo drugacije zapakovano,ali odavde vidim da to nece biti skoro!

Zasto? Zato sto su za GDC izasli sa bombasticnom najavom kvalitetnog rendera lica ispod kog pise Activision R&D, pa samim tim i nekako sam progutao i zaista poverovao da Activision koji se kupa u parama sa sve onim Olujnima, zaista ulaze u razvoj i neki napredak. Medjutim to je potrajalo samo do ove fail X-bros konferencije na kojoj ko je i malo vise igrao COD, znao je da je ono bukvalno samo malo vise nabudzeni prethodnik sa sve vecim policountom i nekim tehnikama koje godinama kaskaju za ostalim konkurentima/igrama/endzinima.
Inace, ne govorim ja ovde ko je koliko pametan/snalaznjiv ili sta vec, ovo govorim cisto iz aspekta tehnickog napretka i bullcrapa koje prodaju pricama. Slide to cover ili run over a obstacle, sa sve AI-jem riba kao neki next gen feature-i su cista komedija i predmet sprdnje.

OnT
4ff.gif
983.jpg
f7d.jpg
871.jpg
75c.jpg

mada mislim da bi ribice,slide i lean bile smesnije. Meni i dalje tesko da poverujem da ono nije neka sala, posto sama prezentacija lici da se sprdaju sami sa sobom. Sve se nesto nadam da ce reci: ma samo smo se *****avali a evo ovo je prava stvar:)

BF3 is million miles ahead in terms of graphics. CASE CLOSED !

HAHAH kakvi ste likovi :D
ulepsali ste mi dan :D :D da ne racunam Grid 2 :D

Poslednja izmena:
Odnos Activision-a i ljudi koji kupuju Call of Duty me potseca na ovaj klip.

942456_587428061287805_156600889_n.png

Povlacim ono sto sam rekao da su sustigli Crysis 3. Ovo stvarno bezveze izgleda, prvi Crysis je pojam za ovo a kamoli trojka.

Definitivno zasluzujes warn za to. :D

Inace evo ovde ceo stream: http://new.livestream.com/accounts/4195187/events/2151115, od 22 minuta je OK odradjeno (sem disaster aspekta) kao trailer sa par finih momenata (aurora borealis pogotovo) i mjuzom, dok ova 2, podvodni i sa kerom su totalno neinspirativni i krajnje boring. Mislim ona scena gde ker uskoci kroz prozor i istera naoruzane vojnike kroz vrata je neverovatno *****na...

Definitivno zasluzujes warn za to. :D

Inace evo ovde ceo stream: http://new.livestream.com/accounts/4195187/events/2151115, od 22 minuta je OK odradjeno (sem disaster aspekta) kao trailer sa par finih momenata (aurora borealis pogotovo) i mjuzom, dok ova 2, podvodni i sa kerom su totalno neinspirativni i krajnje boring. Mislim ona scena gde ker uskoci kroz prozor i istera naoruzane vojnike kroz vrata je neverovatno *****na...

Mozda su mislili da ker ima bombu, pa su poleteli na vrata :D
Otanjili su mnogo... Ili smo mi matori za ovaj kol of djuti...

Ucenik je konacno prevazisao ucitelja. Koga zanima o cemu pricam neka pogleda snimak BF4 sa XboxOne E3 konferencije.

Vrh Dno