Volker went on to say the team at Infinity Ward didn’t have time to build a brand new engine from scratch with their short, two-year time frame. The team needed to focus on the game itself and improve the engine where they could.
Sledeci COD ce moci da se igra ''na max'' na Intel integrama :d
Ti se me bas iznenadio sa ovim postom!Zasto su stoka?To su za mene pametni ljudi koji razmisljaju vrlo trezveno!Zasto da se izlazu dodatnom trosku kada se i ovako svaki deo prodaje ko mutav!Kupci su stoka koji su ocigledno glupi,drogirani ili nesto drugo pa su veoma zadovoljni sa onim sta im je ponudjeno!Activision ce promenuti nesto tek onda kada igraci uvide da ih ovi vuku za nos i prodaju im jedno te isto samo drugacije zapakovano,ali odavde vidim da to nece biti skoro!ocigledno se yebe njima da nesto novo naprave iako raspolazu nenormalnih budzetom i mogu da kupe koga hoce i sta hoce. Activision stoka
Definitivno zasluzujes warn za to.
Inace evo ovde ceo stream: http://new.livestream.com/accounts/4195187/events/2151115, od 22 minuta je OK odradjeno (sem disaster aspekta) kao trailer sa par finih momenata (aurora borealis pogotovo) i mjuzom, dok ova 2, podvodni i sa kerom su totalno neinspirativni i krajnje boring. Mislim ona scena gde ker uskoci kroz prozor i istera naoruzane vojnike kroz vrata je neverovatno *****na...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari