Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kakva je sad razlika izmedju obicne i Pro verzije sem u cijeni? :D Ne kontam sta se radi, sta hoce ustvari :)

radi li vam pretraga u okviru teme na cetvorci?

Radi. :guitar:

Poslednja izmena:
Stari TT4 radi ukoliko ima pretplacenih tema i pali se normalno preko notifikacije, jedino ukoliko se pokrece iz drawer-a tad iskace popup za kupovinu.

Zato sam ja apsolvent vec 3god.. Sto nije za pohvalu :eek:

P.s. zasta tapatalk 4 nema skroz crnu temu nego je ova siva.. ?

Poslednja izmena:
Pise da je sad TT4 besplatan.A gde?Na store-u mi daje samo TT2,a kad otvorim njegovu stranicu dole u predlozima ima i TT4,a kad kliknem na njega prijavi mi kao neku gresku!O cemu se ovde radi?Jel besplatan ili nije?

Otvara... Ali sam trenutno na vpnu, i imam kupljene obe, zato sam tebe pitao...
Pa koja je onda fora ono da nude na sajtu free tt2 ako ima i na marketu?

Nemam pojma,ja sad deinstalirao TT4 (pirata) i ajde ovo da instaliram,kad ovo dvojka!A kad kliknem na TT4,kaze-doslo je do greske-!!!Izgleda da cu se vratiti na pirata,dok se oni smisle...

Dobro,to su ovi sto su platili,pa sad opet treba da plate.Ali gde je ta besplatna TT4 verzija???

Pa ja imam Alcatel Idol,ovaj iz Vip-a,4.1 JB.Zasto bi meni davali TT2?

"Tapatalk je u Google Play prodavnici ostavio Tapatalk 2 verziju programa, dok će novi uređaji korsitit Tapatalk 4 verziju".

Ja sam razumeo da je i 2 i 4 besplatna verzija.Nista-back to the pirate!!!:D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity

Pročitaj vest. Serviraju ti verziju Tapatalka u zavisnosti od verzije Androida i, možda, telefona. Kada ja instaliram, onda je TT4.

I naravno da smo to "mi" koji smo platili.
meni na 4.3 ne nudi update dvojke na četvorku, a na PS piše da je aplikacija updateovana 7.10., i promenjena je ikonica... za svaki slučaj sam isključio auto-update za nju, ne želim onaj braon krš na amoled ekranu :D

Nije tako. Pročitaj vest na Android Central. Zeznuli su stvar. Dali su TT4 besplatno (a ko ima stariji Android OS dobija TT2), a TT4 Pro ima dve gluposti više - photo editor i attachment bez TT logoa. Novodno će Pro verzija dobijati neka poboljšanja.

@Vojkan Meni je ponudio dan nakon što sam se vratio na TT2 i zeznuo me opasno.

ma pusti ti vesti i android central, ja ti pričam šta je u realnosti, imam android 4.3 i skida mi kao i gorgiliju tt2 sa marketa... ako nekad to isprave ne želim da mi odradi update na free verziju tt4 :)

Kod mene Xperia T otvara TT2. Koji su onda noviji telefoni koji otvaraju TT4?

ma pusti ti vesti i android central, ja ti pričam šta je u realnosti

To isto sam pročitao na njihovom forumu ili na twitteru. Android Central je to samo pretočio u vest.

Kod mene instalira TT4. Ali ja sam kupio aplikaciju dok je bila TT2. Update-ovana mi je iz gluposti sa TT2 na TT4 čim su pustili. Onda sam se vratio na "Pro" verziju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno