Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

To је све иста радња, само три локације и три имена :)

N9005. Тако пише на сајту.

Лаза је, ако сам ја упућен, у Швајцарској.

Kakve ja veze imam sa Telenorom?
Ali koliko znam i u Telenor tj srbiju dolazi N9005 tj LTE model.

Inace interesantno, ali iz ne znam kog razloga u pakovanju se dobija i 5 rezervnih vrhova za olovku sa "pincetom" za cupanje doticnih iz olovke...

OK, moja omaška, izvini :)
Znači, još nemamo nikoga ko je uzeo od Telenora?
Možda ja budem prvi

Koliko detalja ,) Jos dobra stabilizacija i kvalitetniji mikrofoni.. i tesko da moze bolje. Valjda ce sve to biti na S5.

[YOUTUBE]KTc0JRBki5M[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Y9Q1_tMoHho[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ovaj 4K snimak je tezak 831MB. Morao sam da ga skinem sa YT da ga odgledam bez cekanja nek se bufferuje. :D

Pa i ja skidam vec mesecima i duze 720p/1080p, bas lose radi YT u poslednje vreme na svim pretrazivacima.

Kada 4k kamkorder vise zazivi, na prolece 2014 verovatno, bilo bi realno da standard za najvisu klasu bude 128Gb + prosirenje memorije, sve ostalo bi bilo smesno :) Zamisli da kupis Nexus 5/6 sa 4k i 16Gb memorije od koje imas 9,3 :d

Poslednja izmena:
Ovo je isti lik koji je prvi nabavio i LG G2... Cena ista kao za GS4 kad se pojavio

OP i:

No1curr.gif

Definitivno treba skinuti i pogledati na kompu ove 4k semplove, zato neki misle da nemaju ni 15 fps.

[YOUTUBE]kgddJPi7NIY[/YOUTUBE]

PA http://www.youtube.com/watch?v=XHYEQfFiRjQ

Drop test http://www.youtube.com/watch?v=aGLea3KYD58

Ja ne mogu da verujem koliko dobro ovaj snimak izgleda. Lice svake osobe je dosta ostro sa fizickih daljina od desetak metara. Ne mogu da opisem moje odusevljenje kvalitetom.
Znaci oko 300MB je minut snimka. Telefoni ce imati (note 3 vec ima) toliko dobru kameru da uopste nema potreba za kupovinom samostalne kamere. Nema poente.
Jos nisam video full screen slike sa kamere note 3 al verujem da su dovoljno dobre da zamene svaki digitalac koji kosta 200 eura.
Mislio sam da kupim Note 2 ali sad je otpao. Note 3 i cutim 2 godine.

Im ali neko link za sample images u punoj rezoluciji? Ja ne nalazim.

Poslednja izmena:
@Djilkosh
Pogledah samo letimično...
Znači, još nema potvrde za Note 3?
Sve manje mi se sviđa ideja da ga uzmem...

Paaaa 99.9999% je verovatnoca da ce da bude posto i Note3 ima knox... Useru tako dobar telefon. ebem im mater zutu. Jako sam se iznervirao sada.

@john cena evo ti ovde, pa kliknes na sliku, pa dole desni cosak imas original size http://www.anandtech.com/Gallery/Album/3115#1

Poslednja izmena:
Nista djilko ostaje ti g2,n5 ili iphone 5s :)

Poslednja izmena:
A link za video sample. Na koju foru gledate ovaj 4k sample?

Telenor je, navodno, počeo isporuku N3 danas, ali Gear će ići kasnije, još nisu dobili

Телефони су данас стигли у радње. Курири крећу од сутра. Сат стиже за 10-15 дана.

to nije prevara....kako si to napisao, kao da je nešto epohalno.. :D ... I dalje debelo šije kilavi Iphone 5s po snazi tako da je irelevantno...
Telefon je trenutno najjači na svetu...i odajem mu priznanje iako imam iphone 5. Kupiću ga na proleće, jer ima toliko opcija da ga čine daleko pametnijim i korisnijim od šugavog IOS-a koji mi je dozlogrdio sa retardiranim razvojem... :mad:

A link za video sample. Na koju foru gledate ovaj 4k sample?

Označiš original tu gde biraš rezoluciju. Ali preporučio bih ti da skineš sa YT taj snimak nekim downloaderom i onda ga odgledaš.

Nazad
Vrh Dno