Ko kaze da su orphani? Gde vidis to? Ja uredno dobijam novcice sve vreme.
Cekaj bre, jesi ti dobio neke coine kopajuci to danas ili ne?
orpahnti mogu da se poevcaju ako se poveca snaga mreze odjednom za 100-500%... nikako kad snaga mreze pada...takodje nesme biti 100% orphant-a, jednostavno bagovit coin kao i 99% shit coin-a
Yac-u se ovo desavalo svakih par nedelja pa svi cute, admin poola mi potvrdio... u sustini cuti se
U prevodu sihronizacija glavnih poolov-a sa tvorcem coin-a je uvek potrebna, nodovi pre svega vecih poolov-a treba da su povezani znaci da poolovi komuniciraju medjusobne a ne preko nekog nesigurnog nod-a... kod LTC i BTC komunikacija uvek postoji i radi se na tome
Kod svih ostalih coin-a tek kad se vidi nesto ovako reaguje se i cuti......... ako se reaguje!
Zato i neverujem u NISTA, XPM ovaj problem nema jer ide za sada pretezno solo i 1x pool pa ima zilion nodova ali sve ostalo je TRASH!
ili kao NMC i ostalih par koji su integrisani u poolove koji kopaju BTC da ih stite
Ja uredno dobijam coine na coinotronu i mogu da isplacujem bez problema. Doduse coinotron placa orphane ali ako se desi fork ili sl onda reaguju 100% i obustave isplatu dok ne bude tip 20-30 potvrda. Jako mi je cudno da se to desava.
Dali si siguran da se to ne desava samo na tom pool-u?
Obicno kad se desi nesto to bruji na sve strane a sada nema ni glasa o tome.
Videli ste kad cryptsy malo pa malo blokira neki coin, sve je isti razlog fork, los klijent ,... itd u vecini slucaja problem traje sat/dva pa se sam resi, ja kontam da se polovi posvadjaju jedan ode na jedan foruk a drugi napravi zaseban pa na kraju verujem da sve bude orphant, berze se ovog plase da neko ne unovci na brzinu novcic a onda njima taj novcic da nestane (jer bude proglasen orhant-om) zamislite sta bi se desilo da ti iz novcinaka tek tako nestane 200BTC ili LTC-a
HAHAH ali koja briga za par hiljada ftc-a, fst-a, yac-a itd...
Evo zamisljamo
Ti bas preterujes sa svojim hejtom prema FTC-u. Samo cekas prvu naznaku problema da saspes drvlje i kamenje :d
Upravo sam povukao 58FTC-a sa coinotrona za probu, bez ikakvih problema. Sve uredno radi, kopa se normalnom brzinom, coini lezu uredno, isplate su uredne kao i uvek...
Ja stvarno ne vidim gde je problem. Ozbiljno sumnjam u taj pool. Cak ni na drekavcu na btc-e niko ni da spomene FTC. Jednostavno tesko mi je da poverujem da problem postoji zadnjih 12h a nigde ni rec o tome.
ispred je jedino cenovno jer ga drze par ljudi... sto je najgore forkovan je i centralizovan je nevidim ni u ludilu da takvo nesto ikada uspe!
cela smisao crpto valuta je u decentralizaciji... zamisli da par ljudi imaju okidac da rade sta zele zamisli sebe da ti neko da moc a mreza vredna jedno par milijardi $
Inace koolio je jedan od kitova u FTC bar je bio znam da je jedan "deo" prodao i debelo se naljutio na fontasa koji je svoje FTC sve dumpovao
iskreno zivet ce dok kitovi odluce da ga drze na transfuziji....
Mislim da ti je TC od 6000 premali. Probaj sa 12000 i sa vecim intenzitetom.Ja sam pazario sebi jednu 7870 asusovu karticu ne bi li se kvalitenije poigrao na kompu , kada imam vremena za to ! Medjutim par dana citam forum o ltc , btc i ftc i nista mi nije jasno !
Uglavnom stavio sam da kopam malo Ftc.cisto rekrativno ali me sada malo vec i nervira , Mislim da je rezultat od 380mh/s napodesavaljima -thread-concurrency 6000 -g 2 -I 12 -w 64 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1200 malo. sve preko 12 intesity mi baca ozbilje brojke na hw greske, to je valjda to ! a i sa nekim dr podesavanjima nisam presao 390 ali sa jako puno hw tipa 200 300. Kako vama ide![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari