Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@sam633 jesam --scrypt --thread-concurrency 6000 -g 2 -I 12 -w 256 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1200 oko 330mh/s dobijam sa ovim podesavanjima .
@goranm , pa ne mogu da podesim preko 8000 nece da krene , a kada je intesiti preko 12 hw ne valja, to su greske hardvera jel ?

--scrypt --thread-concurrency 15232 -g 1 -I 18 -w 256 --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500
kaze da smanjim tc ok to je thread concurrency , ili da povecam LG ,a sta je LG ?

Poslednja izmena od urednika:
--lookup-gap probaj 3
verovatno nemas dovoljno memorije

Nemoj mi reci da ti graficka ima 1GB memorije, da te neko zavrnuo da uzmes 7870 sa 1 GB!

Probaj sa TC 12404

Poslednja izmena od urednika:
imam 8 gb rama , a na kutiji pise 2 gb :) a gpu-z 2048 mb sto mu dodje tih 2 gb sacu da probami taj tc, daj posalji ceo kod neki da oprobam

skini scrypt miner GUI imas sve samo da kliknes i izaberes, sve predpodeseno, da te ne boli glava. ;)

http://guiminer.org/guiminer-scrypt.html

Izaberes 7870 high usage i samo menjas intensity 20, 19, 18 koliko hoces. Mora da radi, svima radi.

Poslednja izmena:
Hajde neko sa 7870 karticom da se javi, da pomogne malo.

radi ovaj gui miner , nema zezanja mnogo! na low je oko 280 , a na high oko 320

imam ja 7870 xt 2gb sapphire 400kh/s (za obicnu 7870 320 je ok,mozda moze jos malo) ,4gb rama, na tom rigu jos jednu kartu 6850...

core clock na 857
memory clock 1500
to je u afterburner-u

a GUIMiner za scrypt naravno :
thred concurency 16508
worksize 256
intensity 18
vector 1
GPU threads 1

Nije li to malo kao za 7870 ja sa moju 7850 1GB vadim vise

Prilozi

• Screenshot - 06.10.jpg
    Screenshot - 06.10.jpg
    228.9 KB · Pregleda: 101
Na 7870 od 320 do 360 i to je to... od toga vise nisam izvukao...

Cuvene 7870 za skriptu su DJUBRE. Moje dve power color turbine na BTC davale 435mh sa spustenim voltazama dok na skripti jedna 360 a druga daje 388 preko ovoga nece. Sto veci klok i memorija rezultat gori.

Podesavanja su 900/1250.

Imate li neku preporuku za setovanja 7970 i 5850 na istom rigu? Koji je kod vas optimum za njih?

i ja trazim nesto slicno ali nikako nisam podesio obe da rade zajedno

BTC-E admins were chatting in Russian trollbox they gonna delist TRC and FTC - that's the reason of the drop

Neznam koliko je tacno, ali verovatno jeste, vec je bilo i vreme da se djubrestina ukolni ;)

U stvari rekli su da razmiljsaju o uklanjanju...

Poslednja izmena:
Svasta se tamo pise...

Profitability su im isti LTCa i FTCa

Poslednja izmena:
BTC-E admins were chatting in Russian trollbox they gonna delist TRC and FTC - that's the reason of the drop

Neznam koliko je tacno, ali verovatno jeste, vec je bilo i vreme da se djubrestina ukolni ;)

U stvari rekli su da razmiljsaju o uklanjanju...

Cisto sumnjam, imaju veci "promet" samo na FTC nego na NVC i NMC zajedno, a o njima nema ni "razmisljanja" da se uklanjaju.

Danas, sutra kada mu skoci diff.skocice i cena...kod FTCa je to direktno povezano u ovom momentu.

Mislis li da ce i Ftc-u u buducnisti da poraste cena , posto je sada jako jako mala !

Patos!

Skocice FTC-u cena kad se pojavi na gox-u a onda ce vlasnici istih da budu jako bogati ljudi ;)

Ode u istoriju, vestacki ubijen, kako i zasto ostaje pitanje. Od svih altcoina 85% nosi LTC, 10% je bio FTC, 2% NVC i 2% NMC (po hashrateu). Svi ostali altcoini su bili oko 2%. Ko i zasto ubija FTC ostaje da se vidi.

Mislim da FTC krece putem oporavka... mozda je prilika za dobru zaradu...

Ljudi da li ste vi zaboravili da je FTC forkovan, centralizovan i da je obicna kopija LTC-a? , sta ste ocekivali ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno