Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@sam633 jesam --scrypt --thread-concurrency 6000 -g 2 -I 12 -w 256 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1200 oko 330mh/s dobijam sa ovim podesavanjima .
@goranm , pa ne mogu da podesim preko 8000 nece da krene , a kada je intesiti preko 12 hw ne valja, to su greske hardvera jel ?

--scrypt --thread-concurrency 15232 -g 1 -I 18 -w 256 --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500
kaze da smanjim tc ok to je thread concurrency , ili da povecam LG ,a sta je LG ?

Poslednja izmena od urednika:
--lookup-gap probaj 3
verovatno nemas dovoljno memorije

Nemoj mi reci da ti graficka ima 1GB memorije, da te neko zavrnuo da uzmes 7870 sa 1 GB!

Probaj sa TC 12404

Poslednja izmena od urednika:
imam 8 gb rama , a na kutiji pise 2 gb :) a gpu-z 2048 mb sto mu dodje tih 2 gb sacu da probami taj tc, daj posalji ceo kod neki da oprobam

skini scrypt miner GUI imas sve samo da kliknes i izaberes, sve predpodeseno, da te ne boli glava. ;)

http://guiminer.org/guiminer-scrypt.html

Izaberes 7870 high usage i samo menjas intensity 20, 19, 18 koliko hoces. Mora da radi, svima radi.

Poslednja izmena:
Hajde neko sa 7870 karticom da se javi, da pomogne malo.

radi ovaj gui miner , nema zezanja mnogo! na low je oko 280 , a na high oko 320

imam ja 7870 xt 2gb sapphire 400kh/s (za obicnu 7870 320 je ok,mozda moze jos malo) ,4gb rama, na tom rigu jos jednu kartu 6850...

core clock na 857
memory clock 1500
to je u afterburner-u

a GUIMiner za scrypt naravno :
thred concurency 16508
worksize 256
intensity 18
vector 1
GPU threads 1

Nije li to malo kao za 7870 ja sa moju 7850 1GB vadim vise

Prilozi

• Screenshot - 06.10.jpg
    Screenshot - 06.10.jpg
    228.9 KB · Pregleda: 101
Na 7870 od 320 do 360 i to je to... od toga vise nisam izvukao...

Cuvene 7870 za skriptu su DJUBRE. Moje dve power color turbine na BTC davale 435mh sa spustenim voltazama dok na skripti jedna 360 a druga daje 388 preko ovoga nece. Sto veci klok i memorija rezultat gori.

Podesavanja su 900/1250.

Imate li neku preporuku za setovanja 7970 i 5850 na istom rigu? Koji je kod vas optimum za njih?

i ja trazim nesto slicno ali nikako nisam podesio obe da rade zajedno

BTC-E admins were chatting in Russian trollbox they gonna delist TRC and FTC - that's the reason of the drop

Neznam koliko je tacno, ali verovatno jeste, vec je bilo i vreme da se djubrestina ukolni ;)

U stvari rekli su da razmiljsaju o uklanjanju...

Poslednja izmena:
Svasta se tamo pise...

Profitability su im isti LTCa i FTCa

Poslednja izmena:
BTC-E admins were chatting in Russian trollbox they gonna delist TRC and FTC - that's the reason of the drop

Neznam koliko je tacno, ali verovatno jeste, vec je bilo i vreme da se djubrestina ukolni ;)

U stvari rekli su da razmiljsaju o uklanjanju...

Cisto sumnjam, imaju veci "promet" samo na FTC nego na NVC i NMC zajedno, a o njima nema ni "razmisljanja" da se uklanjaju.

Danas, sutra kada mu skoci diff.skocice i cena...kod FTCa je to direktno povezano u ovom momentu.

Mislis li da ce i Ftc-u u buducnisti da poraste cena , posto je sada jako jako mala !

Patos!

Skocice FTC-u cena kad se pojavi na gox-u a onda ce vlasnici istih da budu jako bogati ljudi ;)

Ode u istoriju, vestacki ubijen, kako i zasto ostaje pitanje. Od svih altcoina 85% nosi LTC, 10% je bio FTC, 2% NVC i 2% NMC (po hashrateu). Svi ostali altcoini su bili oko 2%. Ko i zasto ubija FTC ostaje da se vidi.

Mislim da FTC krece putem oporavka... mozda je prilika za dobru zaradu...

Ma kakvi ubijen. Dzaba se Zeljko raduje.

Ljudi da li ste vi zaboravili da je FTC forkovan, centralizovan i da je obicna kopija LTC-a? , sta ste ocekivali ;)

nesic1 je napisao(la):
skidaju ga sa btc-e

To pricaju od letos, ne treba verovati ni rec onoga sto procitas na troll chat-u ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno