Ko je spomenuo busybox?
Covek je rekao all in one tollbox.
zna li neko?Vredi li nesto aplikacija Battery Doctor? Kakvi su vasi utisci?
ja koristim dropsync i u njemu najbliže tome što tražiš, a da može da se podesi, je da uploaduje sve tek kad je na struji. ima oba filtera koja ti trebaju (i za velike fajlove i za power source) ali nema opcija da ih kombinuješ...
zna li neko?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer
Je l probao ko ovu aplikaciju? Meni baš dobra za multitasking youtube i još nešto![]()
Hangouts
Hangouts smo prvo prestali da koristimo jer ako je korisnik ulogovan na gmail na računaru kod kuće (na poslu...) notifikacije ne stižu na telefon instant.
Ovo je meni dobro, jer nervira me da mi dolazi nesto na telefon ako sam na kompu. Nisam znao da neko voli duple notifikacije, ali opet to sam ja![]()
Problem nije u tome Đilke, već je problem kada ja napustim računar, ostavim gmail, a ponesem telefon. Šta onda? Ne vidim nikakve notifikacije a ne duple![]()
Pa sto ostavljas Gmail?![]()
Jel' postoji neka aplikacija za Dropbox sync ( ili Gdrive) ali da je mogu tako namestiti da iz foldera DCIM uploaduje samo slike a ne i videa sve dok telefon ne nakacim na punjač? Znači sve što je veće od 10 MB nek se ne uploaduje sve dok se telefon ne spoji na punjač.
I ne odgovara mi namestim schedule sync preko noći pošto se desi da zaboravim da nakačim telefon na punjač ili jednostavno nemam potrebe da ga stavljam na punjač pošto ima dovoljno baterije za ceo naredni dan. A vec dva puta mi se desilo da snimim neki video klip koji ima oko GB dođem kući sa 60% baterije i telefon automatski konektuje na wifi i počne sve da uploaduje a na kompu mi radi seed torrenta koji zauzmu ceo upload bandwidth i onda mi telefon iscedi bateriju na 15% gde automatski staje ali džaba mi to što je stao na 15% kad nemam dovoljno baterije da preguram sledeći dan.
Ima lgcamera za dz preko appoftheday samo nisam uspeo da unesem kod, ne daje mi opciju da kucam slova (samo brojeve). Jel uspeo neko?
Koristi li neko outlook aplikaciju. Pravi krš. Na tri telefona sam je testirao i ni na jednom ne radi van WiFi-a.
Isto i meni. Mada ne znam koji je kod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari