Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I, kakav je novi Hangouts? Ovo je strašno kako loše radi stari Hangouts...

Odgovorite coveku na pitanje, i mene zanima, vratio sam se na gtalk jos od prve verzije Hangouts i ne prelazim dok se sve ne ispegla - gtalk radi besprekorno.

Sta vam fali?

Meni se svidja hangouts, a i konacno su ubacili da se vidi ko je online, ko nije. Svima je to mnogo smetalo, meni bas i nije.

Lucky patcher, pa redom gasi reklame u aplikacijama :)

ja nisam video reklame ni u jednoj aplikaciji. možda moje aplikacije ni nemaju reklame. sa bencha su mi nestale reklame a i sa interneta uopšte. jedino što moram ručno da ga palim kad resetujem fon.

dajte neki bolji predlog.

kad bi moglo google-u da se plati jednokratno uklanjanje svih reklama sa aparata. ali kapiram da bi onda morao da im platiš 900000 evra

Instaliraj Adaway. I posle je pokreneš i ideš na download file and apply ad blocking. Restartujes telefon i obrišeš proxy i port iz APN podešavanja. I sad imaš telefon bez reklama.

Treba mi program za prepoznavanje slika koje su mi na telefonu (recimo koje sam predhodno skinuo sa neta) kao sto je google images na desk. Kad idem na mobilnom na images nista se ne desava, ne daje mi opciju da izaberem sliku sa telefona.

Ko jos koristi MMS? :)

Meni su nestale sve reklame sem one iz chomp sms-a i u sportal.rs reklama je zamenjena sa praznim pravougaonikom.

To ti je tako, onaj ko je pisao aplikaciju je napravio taj pravougaonik.

HD APPS UPDATE - v1.3.6

IN JUST LESS THEN 6 DAYS, TWO UPDATES WITH MORE THEN 100+ HD ICONS ADDED!!!​

More to come!!!

Please send me your icons requests on the email!

If you noticed any bug please contact me!!!

Reason for the update, I noticed some bugs that I wanted to fix ASAP!!!

HD PLANE APP
(UPDATE)
TRUE FLAT ICONS PACK

v1.3.6
- added 10+ HD icons
- fixed some major bugs
- fixed broken activities

2j4txr7.png

www.vertumus.com

HD DARK APP
(UPDATE)
DARK SIDE ICONS PACK

v1.3.6
- added 10+ HD icons
- fixed some major bugs

x22mbo.png

www.vertumus.com

HD LIGHT APP
(UPDATE)
SHOW OF YOUR FANCY WHITE ICONS

v1.3.6
- added 10+ HD icons
- fixed some major bugs

14kwn80.png

If you have some icons requests, please feel free to contact me and ill add them in some of the next updates

www.vertumus.com

Jel' postoji neka aplikacija za Dropbox sync ( ili Gdrive) ali da je mogu tako namestiti da iz foldera DCIM uploaduje samo slike a ne i videa sve dok telefon ne nakacim na punjač? Znači sve što je veće od 10 MB nek se ne uploaduje sve dok se telefon ne spoji na punjač.

I ne odgovara mi namestim schedule sync preko noći pošto se desi da zaboravim da nakačim telefon na punjač ili jednostavno nemam potrebe da ga stavljam na punjač pošto ima dovoljno baterije za ceo naredni dan. A vec dva puta mi se desilo da snimim neki video klip koji ima oko GB dođem kući sa 60% baterije i telefon automatski konektuje na wifi i počne sve da uploaduje a na kompu mi radi seed torrenta koji zauzmu ceo upload bandwidth i onda mi telefon iscedi bateriju na 15% gde automatski staje ali džaba mi to što je stao na 15% kad nemam dovoljno baterije da preguram sledeći dan.

Folder Sync se zove cini mi se. Bilo je u opcijama da odrediš restrikcije, tipa upload svega sa odredjenom ekstenzijom ili obrnuto, ta i ta ekstenzija se ne salju u cloud.

Imam Folder Sync full ali i ako mogu da iskljucim upload velikih file-ova mogu da ih iskljucim za stalno a ne i da namestim da kad telefon spojim na punjac pocne sa uploadom tih velikih file-ova.

ja koristim dropsync i u njemu najbliže tome što tražiš, a da može da se podesi, je da uploaduje sve tek kad je na struji. ima oba filtera koja ti trebaju (i za velike fajlove i za power source) ali nema opcija da ih kombinuješ...

Vredi li nesto aplikacija Battery Doctor? Kakvi su vasi utisci?

Instalirao sam Clean Master za čišćenje ostataka nakon deinstalacije, i sad mi svako malo izbacuje "auto kill" i oslobođeno toliko i toliko mb, jel valja to čemu ili da gasim, jel to neki task killer?

Nazad
Vrh Dno