Ja imam problem sa Chromeom vec duze vremena. Desava se nekad prilikom otvaranja web stranica, pocne da brlja HDD (lampica LED stalno svetli), freezeuje se PC na par desetina sekundi kao i kursor misa (muzika ide u pozadini na AIMPu), i posle procepi i sve OK. Dakle, desava se samo ponekad i samo pri otvaranju stranica /najcesce u novim tabovima/.Nemam pojma do cega je, pokusao sam mnogo stvari kao: defragmentacija HDD, Updateovanje Java/Flash, Iskljucivanje Malware protekcije u opcijama Chrome-a, iskljucivanje ponekih addona (aktivni samo Google Docs i Download Button), ali nista nije dalo rezultata. Nemam nikakvih virusa niti malwarea na kompu, komp nije toliko los da ne moze da tera Chrome bez problema, Core 2 Duo i 4GB RAM.
Chrome bmi se svidja kao Browser najvise, i koristim ga zbog sinhronizacije sa Chromeom na telefonu. Ne bih prihvatao alternative.
Sta bih mogao da probam?
Meni se ne desava to, ali isto bez chroma ne bih mogao. Zbog fona a i zbog toga sto sam oduvek njega koristio i ne bih se snasao nigde dobro kao na hromu.
E *** ja se ponadao kao resenje, a ti mi odgovaras da nemas problemaTako i ja isto navikao sam i nema sanse. Pokusao Mozillu, ali jednostavno kursor misa leti na ona mjesta koja se nalaze u Chromeu. Ali presao bih preko toga da mi sinhronizuje sa telefonom.
Pada mi na pamet da pokusam Clean Wipepa opet instaliram, prethodno uradim backup bookmarksa, nemam cega drugog. Ima li neki alat da sve izbrise.
E *** ja se ponadao kao resenje, a ti mi odgovaras da nemas problemaTako i ja isto navikao sam i nema sanse. Pokusao Mozillu, ali jednostavno kursor misa leti na ona mjesta koja se nalaze u Chromeu. Ali presao bih preko toga da mi sinhronizuje sa telefonom.
Pada mi na pamet da pokusam Clean Wipepa opet instaliram, prethodno uradim backup bookmarksa, nemam cega drugog. Ima li neki alat da sve izbrise.
Mozda ti je kes previse narastao, jesi li cistio kes? Da probas videti jel imas nekog viska medju pluginovima (nije ekstenzija)?
Koji antivirus koristis? Cini mi se da su ljudi ovde u vise navrata navodili da im je neki antivirus znatno kocio chrome.
Flash plugin 11.8.800.170 C:\Users\Nemanja\AppData\Local\Google\Chrome\Application\29.0.1547.76\PepperFlash\pepflashplayer.dll (disabled)
Flash plugin 11,8,800,168 C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32_11_8_800_168.dll
Ne pomaze to sa playerom. Znaci klipovi mi laguju(poneki), razlupacu kompijuter i sve, pomozite mi placem koliko sam nervozan i ljut sada !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari