Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da je tako ne bi ti se ovo dešavalo. 4 godine sa Androidom i nikad nisam imao te reklame. Krekovane markete i ostale stvari, onda aplikacije koje su loše uradjene sa brdo reklama i naravno nikad ne skidam aplikaciju koja ima manje od 4 zvezde.

od aplikacija imam samo skupe,fb,yt,twitter,twitch tv,duolingo i par igara...nije mi se to pojavljivalo ranije,a nisam nista novo instalirao u medjuvremenu...krenulo je od jednom :/
a onaj program mi nije detektovao ni jednu aplikaciju zbog koje bi to moglo da bude

Poslednja izmena:
Kada pokušam da napravim backup sa programom app backup i selektujem programe koje hoću, app backup se sruši uz poruku Nažalost aplikacija app backup je prestala sa radom. Probao sam da selektujem samo jedan program, da izbrišem data i keš, ali uvek je isto. Poslao sam poruku i na Asus pomoć, ali su mi oni predložili da vratim sistem na fabrička podešavanja. Da li je još neko imao sličnih problema?

od aplikacija imam samo skupe,fb,yt,twitter,twitch tv,duolingo i par igara...nije mi se to pojavljivalo ranije,a nisam nista novo instalirao u medjuvremenu...krenulo je od jednom :/
a onaj program mi nije detektovao ni jednu aplikaciju zbog koje bi to moglo da bude

Moze biti igra da ti pravi problem neka. Sistemom eliminacije, ako se ne secas koju si instalirao kada je to pocelo da ti se desava.

da 🙁
moracu da skinem ono da ih detektuje

edit:
skenirao sam i kaze da nemam ni jednu aplikaciju koja to prouzrokuje -.-

Ja skenirao i reklo da je onaj stick runer, obrisem igru medjutim evo sad i dalje se pojavljuje bas kao i tebi :/ da izlistamo obojica sta smo instalirali pa koje app se poklopi da imamo iste, njih pobrisemo xD

jel moguće da niko nije proverio USB OTG? jel vidi flešku preko OTG-a?

ja mislim da jos uvek nije izasao update koji podrzava otg

inace obrisao sam neku igru kartama i sad mi ne izlaze one reklame...nadam se da je do te igre bilo

Ne radi otg za sada. Ne zna se kad ce biti omogucen.

čini mi se da je hardverski moguće, da bi ga neko nekako negde već "odradio". mislio sam dakupim ovaj tablet, ali kanda slaba vajda bez OTG-a.

Jedan decko na drugom domacem pc forumu uspeo da namesti otg...tema se isto zove kao i ovde

ako je tako, onda ima perspektivu, meni zbog nedostatka te funkcije malo fali da razbijem ovu moju Iconia-u, a i zbog još nekih "sitnica"

Jedino sa hubom moze. Ne verujem da na xda niko nije namestio a ovde jeste.

Pa da je tako ne bi ti se ovo dešavalo. 4 godine sa Androidom i nikad nisam imao te reklame. Krekovane markete i ostale stvari, onda aplikacije koje su loše uradjene sa brdo reklama i naravno nikad ne skidam aplikaciju koja ima manje od 4 zvezde.

Takodje retko skidam aplikaciju koja ima manje od 4 zvezde, ali moras da priznas da postoje izuzeci. I neki od njih su realno zasluzili i 5 zvezdica.

nisam znao kako da skeniram sa tim pa sam koristio neki addon detector i ispade da je riptide gp2 krivac

Имам једно помало глупо питање, како се користи навигација на овом таблету? То јест који програм треба да скинем за Србију? Не разумем се баш најбоље. 🙂

Molim nekog ko ima ovaj teblet da ako ga ne mrzi provrti najnoviji antutu benchmark i okači rezultate one gde su detalji 2d i 3d, hvala unapred!

Kako da sliku sa ovog tableta vidim na LCD TV-u koji ima Wi-Fi?

To je valjda wireless display opcija?

Jel treba da skinem neku android aplikaciju na tablet ili na TV?

Valda treba posebni adapter za televizor, miracast ako se dobro secam. Ja imam televizor koji je prikacen na net, i tablet a i telefon (nexus 4) ga ne vide...

Valda treba posebni adapter za televizor, miracast ako se dobro secam. Ja imam televizor koji je prikacen na net, i tablet a i telefon (nexus 4) ga ne vide...
Preptostvaljam da prdex ima vec potreban usb ili integrisan wifi adapter cim pita kako da strimuje sliku na tv? Pretpostavljam da zeli da strimuje medije a ne desktop?

Nazad
Vrh Dno