Šta je novo?

LG Nexus 4

Al pratim Bench Forum mnogo duze, to sto sam skoro krenuo da se upustam u diskusiju sa vama je druga stvar :p

kako na paranoidu kada stavim da bude full screen pie, da ipak imam u gornjem delu notifikacije?

Fake su slike. Citao sam komentare. Pisao je molesarecoming - jedan od developera PA roma. On kaze da su slike fejk zbog sata koji je beo na nekoj od slika, a to je konkretno bio jedan od PA bagova. Pored toga verzija kernela bi trebalo da bude negde oko 3.8 ili 3.9 a ovde je 3.4. Tako da su slike vrlo verovatno fejk.

Kakav battery stats ne valja i sta se opterecyjwte tim sranjima? :D

Stock ne bi stavio nazad (bar ne 4.3) nikad! Pored onog rwtardiranog ogromnog navbara.

Navukao sam se na dpi menjanje i od kaf sam stavio paranoid preporodio sam se. :)

Ne kazem da stock nije dobar. Samo sto meni treba vise! :)

I ja bih tesko sad na stock. Najbolje flesovati neki ROM zasnovan na stocku. Probao sam kataklizmu komunizma sto je sasa95 preporucio i izgleda da je konacno sve OK, ima sve sto treba, da ga ne ureknem. :D Jedino sto nema PIE, ali nema veze, smanjio sam malo navbar. :) Ima i Purity isto zasnovan na stocku JWR66Y, kazu isto da vrh radi. Te AOSP-e treba izbjegavati!

I ja bih tesko sad na stock.
:D :D :D

Najbolje flesovati neki ROM zasnovan na stocku. Probao sam kataklizmu komunizma sto je sasa95 preporucio i izgleda da je konacno sve OK, ima sve sto treba, da ga ne ureknem. :D Jedino sto nema PIE, ali nema veze, smanjio sam malo navbar. :)
možeš LMT da staviš

Ima i Purity isto zasnovan na stocku JWR66Y, kazu isto da vrh radi. Te AOSP-e treba izbjegavati!
nije on zasnovan na stocku, to je isto aosp samo taj JWR branch.

Hva la ti to sam sredio. Primetio sam sada da taj donji deo ekrana strasno slabo reaguje na dodir. Pre bi rekao ne reaguje u opste tu gde su bili softverski dugmici, moze li to da se sredi?

Pa definitivno srce vise bateriju i greje telefon, uz sve to izvlaci se oko 4h do 4.5h screen on uz non stop h+ koriscenje mreze i akanje telefona, stock rom plus root su nepreyebivi sto se baterije tice pri ucestalom koriscenju ili vise u idleu kad je telefon, izvlaci se mnogo vise na polju baterije i sve je apsolutno fluidno dok na pa ima to blago zapinjanje u ponekim aplikacijama sto ume da iritira.

P_20130923_120310.jpg
Malo sam se igrao sa folijom, nije lose ispalo. (kupio sam metar folije na buvljaku i sam sekao). :)

Pazi, nije lose, malo ovo oko kamere al s obzirom da je rucni rad prihvaticemo :p

Hvala, trudim se da ostanem na tom nivou. :p :-D posto imam jos mnooogo folije, jednom cu da ga isecem kako treba.

Mogao sam i ja uzeti kuhinjske folije i rezati, ona bi dobro legla :D sve sem providne nazad je po meni bezveze.

Cataclism je ubica decjeg lica. Konacno dobar i bugfree Rom. :)

Poslednja izmena:
Dobar je cataclism ali nema neke opcije koje su mi bitne za razliku od slima.. Inace vrh rom,iako taj lik koji ga je prebacio sa gnex na n4 ni nema n4 u svom vlasnistvu(makar je tako bilo kada sam ja flesao taj rom ) :)

Poslednja izmena:
Meni na gnex radi od kad je izašao 4.3 :)

Meni na gnex radi od kad je izašao 4.3 :)

Radice i kod mene dugo izgleda. Cekamo njegovu verziju sa 4.4.

Je li probao neko purity. Mislim da i on razbija, ali ima malo manje opcija od kataklizme :)

Loznica nema jos uvijek N4. Skuplja donacije za njega. Development, rudarski posao :)

Poslednja izmena:
Bio sam i na purity.. Brz je zlocinacki ali ima malo opcija :)

Nema on malo opcija nego si se ti navikao na slim :)
Šta onda za cm da kažeš :)

Kakvi malo opcija, ima sve sto treba. Sta bi rekli za iOS :D

Ma svi ti Slim, Pa itd imaju dosta opcija ali od toga nepotrebno barem 70%. Uglavnom UI customizacija, pogotovo PA koji se samo na tome i bazira. CM ima najvise korisnih stvari, UI ne mijenjaju mnogo. Fale i na kataklizmi meni neke stvari ali *** ne moze idealno.

Koji sve romovi imaju pie, i da li je moguce da se nekako poveca osetljivost na donjem delu ekrana, gde su bili softverski dugmici, posto ne reaguje kada tu dodirnem, rom je paranoid.

Jesi l triger tu namjestio. Ako jesi nije ni cudo. Stavi sa strane pa probaj.

Koji sve romovi imaju pie, i da li je moguce da se nekako poveca osetljivost na donjem delu ekrana, gde su bili softverski dugmici, posto ne reaguje kada tu dodirnem, rom je paranoid.

Pa svi veći... A zašto ne probaš cataclysm + lmt, rekao si da ti samo pie treba od celog custom roma. Ako je tako ovo je najbolja opcija za tebe.

probacu, nego mi se svidele boje na pa, a vec sam ga imao na 4.2.2, ali me tada taj donji deo ekrana nije zezao (ili barem ja nisam obratio paznju). Jel ako idem na drugi rom, samo factory reset/cash/darvik cash pa install novog roma ili treba jos nesto?

Vrh Dno