Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar je BF4 na PS4 [60fps, 64igraca multi], ali DICE se jos uvek nije odlucio koju ce rezoluciju koristiti. Navodno bice sub-1080p na obe konzole.

Deep Down is Free-to-play, Beta near PS4 Japan launch

1379755138-yoshida-twitter.jpg

Ako su ovako ocajno portovali Pes za PC mogu da zamislim sta ce da rade tek za ostale zahtevnije igre!

Inace jedva cekam Remote Play za PS4 :)

Ako su ovako ocajno portovali Pes za PC mogu da zamislim sta ce da rade tek za ostale zahtevnije igre!

Mislis na Konami? Osim PES-a konami nema skoro nista najavljeno za PC. Jedino Lords of Shadow 2 za koji provereno znamo da ce raditi odlicno na PC-u [kec radi savrseno]. Sto se nextgena tice, Kojima stanca odlicni MGS5, ali za sada je najavio samo currentgen i nextgen verzije.

Inace evo dnevne misije u MGS5, igrana je na PS4 hardveru [dal devkit ili PC sa ekvivalentnim hardverom, nije poznato]:

Poslednja izmena:
Inace jedva cekam Remote Play za PS4 :)

Mislis na Konami? Osim PES-a konami nema skoro nista najavljeno za PC. Jedino Lords of Shadow 2 za koji provereno znamo da ce raditi odlicno na PC-u [kec radi savrseno]. Sto se nextgena tice, Kojima stanca odlicni MGS5, ali za sada je najavio samo currentgen i nextgen verzije.

Inace evo dnevne misije u MGS5, igrana je na PS4 hardveru [dal devkit ili PC sa ekvivalentnim hardverom, nije poznato]:

Ovde je snimak los ili stvarno je tako ocajna grafika na ps4 :(?

grafika u pojedinim naslovima je zaista dobra. ako ps4 bude sve to furao u fullhd u 60fps i pored toga to isto streamovao onda je to ozbiljna mašina.

Ozbiljan zaključak, impresioniran sam. Mogli bi ti i drugar iznad malo manje da zakljucujete, ipak....

Me too :)

Jos kad ne bi morao da zapicim u New York da bi ga nabavio day one to bi bilo sjajno :p

Šta će ti US verzija konzole? Bolje zapiči 200km severno 2 sedmice kasnije. :)

Madjarska nije deo oficijelnog launcha u Evropi, i tamo ce se razgrabiti sve kao i u Srbiji, jer u obe zemlje nece stici velike kolicine konzola.

Posto dosta godina nisam imao konzolu razmisljam da uzmem ps4 :) interesuje me po kom principu mi se najvise isplati da nabavljam igre za njega,cenim da sacekam neki mesec posle pojavljivanja igre pa kupim ili kupim od nekog polovnu..? Jeste noob pitanje ali ***

Ili kupovina polovnih igara po oglasima, ili ako Sony opet dozvoli deljenje jednog accounta na 2 konzole kao na PS3, da nadjes nekoga koga dobro poznajes i sa kojim ces kupovati digitalne igre zajedno [svako da po 50%].

Najelegantnije resenje je kupovina igre i kasnija prodaja il razmena.

60€

Na PS3 je moguce, za PS4 mislimda nista nisu rekli...

^cod meets unreal tournament :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno