telep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2007
- Poena
- 765
Jel ti isključeno location reporting?Fu**** Google services #@?$/#@¤¥¢¢¢€€°©©°^°... Kad ce vise da srede te stvari???
Jel ti isključeno location reporting?Fu**** Google services #@?$/#@¤¥¢¢¢€€°©©°^°... Kad ce vise da srede te stvari???
Fu**** Google services #@?$/#@¤¥¢¢¢€€°©©°^°... Kad ce vise da srede te stvari???
Mislim da je to opcija za obavestenje o pristiglim porukama, pored toga sto led lampica svetli u plavoj boji, kada se dotakne telefon on i zavibrira. Negde to videh u opcijama cini mi se.Jedno pitanje... Cesto kad dotaknem telefon zavibrira, nekad je dovoljan samo dodir ekrana iako je zakljucan. Pretpostavljam da je neka od njegovih silnih senzora, gresim li? Sve mi je iskljuceno inace, sta to moze da bude?
Mislim da je to opcija za obavestenje o pristiglim porukama, pored toga sto led lampica svetli u plavoj boji, kada se dotakne telefon on i zavibrira. Negde to videh u opcijama cini mi se.
Samo da se prijavim u klub vlasnika S4.Juče sam ga uzeo i naravno, odmah ga pretvorio u GE.
Mislim da je to opcija za obavestenje o pristiglim porukama, pored toga sto led lampica svetli u plavoj boji, kada se dotakne telefon on i zavibrira. Negde to videh u opcijama cini mi se.
Udjes u poruke, zatim pomocu menu tastera (levo od glavnog tj. home) udjes u podesavanja tj. settings. Listas sve dok ne dodjes do "Notification settings" i tu imas opciju "Vibrate" koju iskljucis. To je to.A gdeeeee?![]()
Dosadio Iphone![]()
Udjes u poruke, zatim pomocu menu tastera (levo od glavnog tj. home) udjes u podesavanja tj. settings. Listas sve dok ne dodjes do "Notification settings" i tu imas opciju "Vibrate" koju iskljucis. To je to.
Jedno pitanje... Cesto kad dotaknem telefon zavibrira, nekad je dovoljan samo dodir ekrana iako je zakljucan. Pretpostavljam da je neka od njegovih silnih senzora, gresim li? Sve mi je iskljuceno inace, sta to moze da bude?
Baš me zanima šta bi na to rekli ultra bizmis Apple fanbojevi;-)
Da, to je to, ono sto sam ja naveo iskljucuje vibraciju za pristigle poruke.Settings > Motion > Smart Alert
Inace zavibrira samo kad imas propusten poziv ili neprocitanu poruku.
Šta je sa ovom baterijom na S4 i9505?
Uzas! Posle Note 2 ovo je ocaj od baterije!
Sve ostalo bolje.
Nesto oko 3h displej, ovako oko 15h. Očaj.
S4 vs N2:
U radu se ne oseca neka razlika, vrlo su priblizni. Oba rade kao sat. Po Benchmarku 12200, N2 nesto blizu 9000 kolko se secam. To je velika razlika, 30%! Objektivno ja to ne primećujem toliko.
Kod N2 jedino mi nedostaje veličina 5.5", sve ostalo je kod S4 unapređeno.
Posebno bi izdvojio:
-Displej, BRILJANTAN.
-Softver, velika razlika.
-Kamera.
Super je. Jedino baterija ocajna!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari