Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Na kraju, moram priznati da je najveca mana GE ROM-a slabija kamera. Prava je steta sto je AOSP kamera toliko iza postojecih resenja koje nude Sony, Samsung i HTC. Ta razlika se poprilicno primecuje u low-light uslovima, sto sam imao prilike da vidim juce kada sam hteo nesto da uslikam.

Znaci ipak ima razlike i to je samo nocu? Sto se tice dnevnih slika, ja nisam video neku preteranu razliku, mada to mora da se bas zumira, a mrzelo me. Ovako na prvi pogled mi bila OK.

Na kraju, moram priznati da je najveca mana GE ROM-a slabija kamera. Prava je steta sto je AOSP kamera toliko iza postojecih resenja koje nude Sony, Samsung i HTC. Ta razlika se poprilicno primecuje u low-light uslovima, sto sam imao prilike da vidim juce kada sam hteo nesto da uslikam.

A CM i focal ?

Znas i ti djilke sta valja :d Jedina mana da je kako malo veci :)

Poslednja izmena:
flashujem cwm kao .pda iz odina, ali opet mi telefon ulazi u 3e recovery....gde gresim?

nvm sredio, totalno sam ispao iz forme za ove zebancije....zahtevalo je root da bi se cwm instalirao -.-

Mislim da ni na stock romu ne bi imao dobre rezultate, samsung ima lose low light slike.

Pa, ako je ukljucen low light mod, ako je telefon oslonjen na nesto i nisu toliko lose...

Hm ne znam baš, samsung je dosta bolji u odnosu na sony recimo. Poredio S4 i Z, S3 i XS, S2 i Arc S... Drug je uvek kupovao sony a ja samsung, definitivno je samsung imao bolje slike, u svim uslovima :-/
Ne nešto drastično ali bolje...
Sa drugim telefonima nisam imao prilike da poredim.

XXUDMH5?
To je najnoviji "Nemac".Vozim ga petnaestak dana i nisam primetio ništa novo.

Hm ne znam baš, samsung je dosta bolji u odnosu na sony recimo. Poredio S4 i Z, S3 i XS, S2 i Arc S... Drug je uvek kupovao sony a ja samsung, definitivno je samsung imao bolje slike, u svim uslovima :-/
Ne nešto drastično ali bolje...
Sa drugim telefonima nisam imao prilike da poredim.

Za S4 i Z ne znam, S3 jeste bio bolji od XS u skoro svakom pogledu, ali ArcS je bolji od S2. (pricam i uopsteno i za slike)

Auuuuuu ArcS bolji od S2...sta sve necu procitati na ovom forumu. hahhahahahhahahaha au ***

Nije on-topic, ali ArcS sam nosio on-site za razne potrebe u doba S2, sve slike je odlicno radio, a baterija mu je uvek trajala duze nego bilo kome na S2. (sef je imao dodatne baterije za S2 da ne bi morao da mu stoji na punjacu svakih pola sata tokom dana). Ne znam sta je vama moglo da bude bolje na S2, osim brzine.

Pa nije dobio update na JB official, mala interna (znaci muka sa storage-om za aplikacije), 512 RAM-a, slaba grafika, single core. Samo to :)

Fu**** Google services #@?$/#@¤¥¢¢¢€€°©©°^°... Kad ce vise da srede te stvari???

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379316070686.jpg
    uploadfromtaptalk1379316070686.jpg
    40.8 KB · Pregleda: 204
Pre će bateriju srediti no google servise :)

Nazad
Vrh Dno