Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

^^^juce ukljucio location services da vidim dal su sredili to... Kad ono... Skinuo ga sa punjaca i skoro ga nisam pipnuo, i ode 40% baterije ni za šta... Opet sve na off restart pa idemo dalje...

Pa eto kako su sredjene...

update-ovao sam novi firmware sa Kiesa (telenor)ali mi se root izbrisao a sa onim prethodnim ne uspevam da rootujem telefon i ne instalira mi se SuperSu, da li je neko uspeo?

koliko vidim ipak je telefon rootovan ali posle update postoji neka samsungova blokada koja onemogucava pokretanje aplikacija koje zahtevaju root

Samo da se prijavim u klub vlasnika S4. :) Juče sam ga uzeo i naravno, odmah ga pretvorio u GE.

Jedno pitanje... Cesto kad dotaknem telefon zavibrira, nekad je dovoljan samo dodir ekrana iako je zakljucan. Pretpostavljam da je neka od njegovih silnih senzora, gresim li? Sve mi je iskljuceno inace, sta to moze da bude?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379404384952.jpg
    uploadfromtaptalk1379404384952.jpg
    102.8 KB · Pregleda: 166
Jedno pitanje... Cesto kad dotaknem telefon zavibrira, nekad je dovoljan samo dodir ekrana iako je zakljucan. Pretpostavljam da je neka od njegovih silnih senzora, gresim li? Sve mi je iskljuceno inace, sta to moze da bude?
Mislim da je to opcija za obavestenje o pristiglim porukama, pored toga sto led lampica svetli u plavoj boji, kada se dotakne telefon on i zavibrira. Negde to videh u opcijama cini mi se.

I to, al' mi ovo bilo hitno na terenu da odradim i nisam uspeo, pa je ovo bio logičan korak. :)

pozdrav imam jedno pitanje..da li je neko pronasao mozda igo sa nasim mapama i glasovnim navodjenjem a da mu ne secka i da mu je preko celog ekrana? :) ako jeste neka postavi :) hvala!

Udjes u poruke, zatim pomocu menu tastera (levo od glavnog tj. home) udjes u podesavanja tj. settings. Listas sve dok ne dodjes do "Notification settings" i tu imas opciju "Vibrate" koju iskljucis. To je to.

Vibrate? To nije to, ja necu da mi iskljuci vibraciju za poruke nego da mi posle primljene poruke ne vibrira kad dotaknem ekran.

Settings > Motion > Smart Alert

Inace zavibrira samo kad imas propusten poziv ili neprocitanu poruku.

Samsung Galaxy S IV

Sa quad core cpu

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S IV

Baš me zanima šta bi na to rekli ultra bizmis Apple fanbojevi;-)

Rekli bi mu da moze to da uradi ali ne iz 2 nego iz 10 komandnih koraka.Samo nije mi jasno koliko je to pametan telefon u odnosu na android smart phone , ako daje manje user friendly opcija za koriscenje? Pa manje pametni phone,naravno... ;)

Poslednja izmena:
^
TSR

Šta je sa ovom baterijom na S4 i9505?
Uzas! Posle Note 2 ovo je ocaj od baterije!
Sve ostalo bolje.

Šta je sa ovom baterijom na S4 i9505?
Uzas! Posle Note 2 ovo je ocaj od baterije!
Sve ostalo bolje.

Koliko traje? Daj malo poređenja ako te ne mrzi (na sve mislim, ne samo na bateriju)
Ovi na gsmareni dobiše slične rezultate za s4 i n2

Nesto oko 3h displej, ovako oko 15h. Očaj.
S4 vs N2:
U radu se ne oseca neka razlika, vrlo su priblizni. Oba rade kao sat. Po Benchmarku 12200, N2 nesto blizu 9000 kolko se secam. To je velika razlika, 30%! Objektivno ja to ne primećujem toliko.
Kod N2 jedino mi nedostaje veličina 5.5", sve ostalo je kod S4 unapređeno.
Posebno bi izdvojio:
-Displej, BRILJANTAN.
-Softver, velika razlika.
-Kamera.
Super je. Jedino baterija ocajna!

Hvala na utiscima.
Deluje ma da ti nije sve u redu oko potrošnje, jel si proveravao BBSom? Npr onaj Google services što je zezao gomilu ljudi ili tako nešto..

Nesto oko 3h displej, ovako oko 15h. Očaj.
S4 vs N2:
U radu se ne oseca neka razlika, vrlo su priblizni. Oba rade kao sat. Po Benchmarku 12200, N2 nesto blizu 9000 kolko se secam. To je velika razlika, 30%! Objektivno ja to ne primećujem toliko.
Kod N2 jedino mi nedostaje veličina 5.5", sve ostalo je kod S4 unapređeno.
Posebno bi izdvojio:
-Displej, BRILJANTAN.
-Softver, velika razlika.
-Kamera.
Super je. Jedino baterija ocajna!

Ja sam kupio kit sa dodatnom baterijom jer za neko duze koriscenje, jedna nije dovoljna. Od ranije imam externu bateriju Anker Mobile 5600mah koji kacim po potrebi. Inace sam razmisljao i o Anker pojacanoj bateriji 5200mah ali sam odustao.

Btw, instalirao sam novi firmware za Telenorov S4 i dobio onaj ruzni plavi multi window. Jel moze neko kod koga je beli multi window da okaci flashbarservice.apk?

Nazad
Vrh Dno