ja sam manje vise u fazonu da ne razmisljam nikad o garanciji kad kupujem stvari (kola, fotaparat, telefon sta god i koja god je cena)
tako da u pravu si ja mislim isto da ne vazi...ali nadam se da nije fabricki kvaran
ima li nesto da se proveri da znate da ne radi na nekim modelima
da kazem tamo coveku odma da isproba kuci sve i vidi jel radi
Pa nemoj da porediš "babe i žabe". U Americi je cena za većinu proizvoda u USD a u Evropi isti iznos u EUR, sa uključenim PDV, bez obzira na visinu PDV u zemlji u kojoj se prodaje. Takav je standard i tržišta i tako će uvek biti. I stalno o tome diskutujete a nikako da shvatite.Zanimljivo je da npr. memo pad HD7 u Americi kosta 149 dolara, a kod nas 17600 dinara, sto mu dodje 210 dolara... A prosecna plata u Srbiji je ispod 500 dolara, a u Americi preko 3000 dolara...
Cak se i u EU taj tablet prodaje za 150 evra, sto je opet manje nego kod nas...
Sve je jasno! :smash:Pa nemoj da porediš "babe i žabe". U Americi je cena za većinu proizvoda u USD a u Evropi isti iznos u EUR, sa uključenim PDV, bez obzira na visinu PDV u zemlji u kojoj se prodaje. Takav je standard i tržišta i tako će uvek biti. I stalno o tome diskutujete a nikako da shvatite.
Znači u Americi 149 dolara i dodaj prodajnu taksu 6-7%, zavisi od države. Kod nas je 17600:118=149,15 EUR!!!
Znači ista cena i jel' opet nešto nije jasno?
Pa vidiš da ti nije jasnoSve je jasno! :smash:
Samo srednji kurs je 114, ne 118... :d
Ako nista drugo,neka obrati paznju na mrtve piksele. Ja sam tek treci uredjaj uzeo bez ijednog (dva puta vracao) tako da...
ok...jel se lako vide ako ih ima...davno sam na nekom monitoru imao ja to jedva primetih
ne znam na tabletu jel se primeti lepo bas ili mora neki test da se uradi ...hvala na upozorenju
Da ubacis u HD Lite/Dark aplikaciju?![]()
iste stvari smo naruciliStigla oprema sa DX-a :banana:
Jedino i od Asus-a sam dobio Touch Cover posle poručivanja sa DX-a, al' sad imam crnu i plavu futrolu pa mogu da biram.
Ja sam prezadovojlan, evo posle jednog dana koriscenja. Nijedan uredjaj me nije toliko odusevio kao N7
Jednom nexus uvek nexus !mogao si da nabavis i nexus 5 kada izadje..
![]()
Nagadjanja su da izlazi u oktobru...Kad izlazi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari