Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Ako imam auto save i quick save sa istim imenom, meni obicno nastavi od auto save-a kada startujem igru.
Ti nisi imao tih problema?

Ako imam auto save i quick save sa istim imenom, meni obicno nastavi od auto save-a kada startujem igru.
Ti nisi imao tih problema?

Jesam, posto nisam online datum mi je zeznut pa igra uvek nastavi sa nekim starim save-om, ja posle loadujem ovaj sto sam ja snimio.

U pravu je shin-bojan

Ostarilo se,tako da sve ispod zakucanih 30fps smeta ocima.
Ja je ne mogu igrati,probao samo prvu misiju i odustao.

Stari sam gamer,odigrao sam sve i svatsta,tako da sam sad puno izbirljiviji.
Ovo malo slobodnog vremena sto imam,igram samo 60fps ili 30fps naslove.

Bolno mi se igra.. :(

Poslednja izmena:
Zamisli, on ce se razocarati ''u nivo iq-a ovog dela foruma''.. i to zbog unazadjene fizike koja je jedna od glavnih odlika gta.
:d

Ako budem video jos neki komentar na "fiziku" auta, stravicno cu se razocarati u nivo IQ-a ovog dela foruma...
Pocni,igrao kod drugara,citavih 10min. sam izdrzao i definitivno preskacem peticu.
"Fizika" kao u Saints Row 3 znaci upravo kao sto su ljudi naveli.
Grafika je stvarno dopadljiva i to je ok odradeno,ali samo doprinosi da se iznervirate jos vise.

Mislio sam da je ovo igra, da se ljudi zabave, da prekrate lose zimsko vreme, da imaju kucnu zabavu., a ne da se nerviraju oko nje.
Ako cemo realno, nista nije realno. Niti mozes tek tako da otmes avion, niti mozes da setas ulicom i pucas u ljude, niti mozes da padnes za zgrade, samo kazes UGH , ustanes, i setas dalje.

Pa jeste za prekracivanje,ali dackog zimskog raspusta.:d
Ali deca imaju alternativu mogu da izadu napolje da se grudvaju.
Sta mi matori da radimo,da pravimo sneska belica?

Bre, ako je fizika toliki problem, Monopoly je uvek tu. Pasijans. Yamb. Film. Serija. . . .

Mnogo ste se vi razmazili, mnogo ..... ;) ;)

Bre, ako je fizika toliki problem, Monopoly je uvek tu. Pasijans. Yamb. Film. Serija. . . .

Mnogo ste se vi razmazili, mnogo ..... ;) ;)

Ne zaboravi i preferans, to je za starije :d

Bas sam jutros pitao sina da li mu smeta nesto kod voznje, da li je losije u odnosu na ranije samo je rekao "Mani se cale rasprava na Benchu i pusti me da igram....." :d :d

Ne zaboravi i preferans, to je za starije :d

Bas sam jutros pitao sina da li mu smeta nesto kod voznje, da li je losije u odnosu na ranije samo je rekao "Mani se cale rasprava na Benchu i pusti me da igram....." :d :d
Mislim da mu vise smetaju pesaci,ne mogu lako da se gaze,beze ko zecevi.:d

Nakon peripetija da pokrenem igru na JTAG konzoli, jedva sam stigao malo da zagrebem storyline.

Sto se tice tehnikalija, ja sam ukljucio na TV-u clear motion plus da malo pegla fps, pa je podnosljivo, iako unosi dodatni input lag. Ali kolicina detalja, velicina mape, svetlosnim godinama su ispred svih. Lako je bilo zakucati RDR na 30, kad su svuda kaktusi i poneka kucica tu i tamo. Urbani setting ubija, a pritom izgleda znatno bolje nego cetvorka. Na bullshotovima je izgledao nerealno za jedan current gen naslov. A pritom, ne znam ni jedan GTA da je bio nekakav uzor za optimizovanost. Mislim da je naprednija fizika morala da otpadne zbog ogranicenih resursa. Za jednu igru koja se zove grand theft AUTO i koja tezi realisticnosti, to jeste bitno, ali me je uvek nerviralo sto je bilo jako tesko vozi kroz gust saobracaj i automobili su bili kao od stakla. Mozda je bolje da je manje realno ali da makar citav dodjem do tacke na mapi.

Meni je napucavanje veci problem, a mozda sam se samo odvikao od dzojpeda. Morao sam da ukljucim alterntivni free aim. Tesko se razaznaje crosshair. U prvoj misiji u kojoj je sve belo i pada sneg, crosshair izgleda kao jedna od pahulja. Mozda sam samo ocoravio i navikao na monitor, ne znam.

Malo mi je tesko da pratim niggahommie lingo bez subtitlova. Ali svidja mi se sto pokusavaju da zvuce prirodno i sto se razvija nekakav tarantinovski dijalog medju likovima. Doduse, daleko mi je simpaticniji Niko Srbin. Videcemo kako ce biti sa ostalim likovima.

Kad vec kukamo, da kazem da me malo nervira i arhaicni sejv sistem, bez sumnje signature serijala ali danas vec thing of the past, gde moras da prenocis u krevetu da bi sacuvao progres. Takodje, checkpointi unutar misije nestaju se ako iskljucis igru i ponovo ukljucis. Lako se gine, ako pridjes blizu neprijatelju. Zbog svega toga, 7-8 puta sam kretao ispocetka prvu misiju pljacke banke, sto me je smaralo i u ranijim GTA - previse cesto, moras da radis iste stvari ispocetka.

Meni je napucavanje veci problem, a mozda sam se samo odvikao od dzojpeda. Morao sam da ukljucim alterntivni free aim. Tesko se razaznaje crosshair. U prvoj misiji u kojoj je sve belo i pada sneg, crosshair izgleda kao jedna od pahulja. Mozda sam samo ocoravio i navikao na monitor, ne znam.
U streljani je tek zeznuto videti gde je nisan.

Kad vec kukamo, da kazem da me malo nervira i arhaicni sejv sistem, bez sumnje signature serijala ali danas vec thing of the past, gde moras da prenocis u krevetu da bi sacuvao progres. Takodje, checkpointi unutar misije nestaju se ako iskljucis igru i ponovo ukljucis. Lako se gine, ako pridjes blizu neprijatelju. Zbog svega toga, 7-8 puta sam kretao ispocetka prvu misiju pljacke banke, sto me je smaralo i u ranijim GTA - previse cesto, moras da radis iste stvari ispocetka.
Imas quick save preko telefona.

GTA 5 za 24 sata zaradio 800 miliona dolara.
Kako god cilj ispunjen,bila losa fizika ili ne. ;)

Oko 265M$ su ulozili i u roku od 24 sata im se vratilo 3 puta vise. Dobar biznis :d

A da promenite nisan na komleksan ako vam je standardni nevidljiv? :D

Kako kupiti garaže? Onaj sajt gde se to kupuje mi je stalno unavailable. Ne znam da li je bug ili je to zbog gusarske verzije.

pa zar ti vec nije kraken rekao da je verovatno do pirata jer on garaze u ofw verziji ima?

Nazad
Vrh Dno