shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Ako imam auto save i quick save sa istim imenom, meni obicno nastavi od auto save-a kada startujem igru.
Ti nisi imao tih problema?
Ako imam auto save i quick save sa istim imenom, meni obicno nastavi od auto save-a kada startujem igru.
Bolno mi se igra..![]()
Pocni,igrao kod drugara,citavih 10min. sam izdrzao i definitivno preskacem peticu.Ako budem video jos neki komentar na "fiziku" auta, stravicno cu se razocarati u nivo IQ-a ovog dela foruma...
Bre, ako je fizika toliki problem, Monopoly je uvek tu. Pasijans. Yamb. Film. Serija. . . .
Mnogo ste se vi razmazili, mnogo .....![]()
![]()
Mislim da mu vise smetaju pesaci,ne mogu lako da se gaze,beze ko zecevi.:dNe zaboravi i preferans, to je za starije :d
Bas sam jutros pitao sina da li mu smeta nesto kod voznje, da li je losije u odnosu na ranije samo je rekao "Mani se cale rasprava na Benchu i pusti me da igram....." :d :d
U streljani je tek zeznuto videti gde je nisan.Meni je napucavanje veci problem, a mozda sam se samo odvikao od dzojpeda. Morao sam da ukljucim alterntivni free aim. Tesko se razaznaje crosshair. U prvoj misiji u kojoj je sve belo i pada sneg, crosshair izgleda kao jedna od pahulja. Mozda sam samo ocoravio i navikao na monitor, ne znam.
Imas quick save preko telefona.Kad vec kukamo, da kazem da me malo nervira i arhaicni sejv sistem, bez sumnje signature serijala ali danas vec thing of the past, gde moras da prenocis u krevetu da bi sacuvao progres. Takodje, checkpointi unutar misije nestaju se ako iskljucis igru i ponovo ukljucis. Lako se gine, ako pridjes blizu neprijatelju. Zbog svega toga, 7-8 puta sam kretao ispocetka prvu misiju pljacke banke, sto me je smaralo i u ranijim GTA - previse cesto, moras da radis iste stvari ispocetka.
Kako kupiti garaže? Onaj sajt gde se to kupuje mi je stalno unavailable. Ne znam da li je bug ili je to zbog gusarske verzije.
omg
http://www.gametrailers.com/videos/jl34nz/grand-theft-auto-v-obituaries--part-ii
ovo izgleda bolje od wot-a
[YOUTUBE]Qzi2a2sss8Y[/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari