Šta je novo?

LG Nexus 4

Kako si promenio dugmiće u navi baru?

Aha, ja pomislio da sad i to može na PA :-D
Joj, nikako da uhvatim vremena da ubacim PA nam moj gnex-us :)

Jedina mana ne moze app drawer ikonica da se promeni i da se resizeuju widgeti, al dobro. Bar nemam 2 launchera instalirana. :p

Edit: ipak moze resize al ne za sve aplikacije. :)

Poslednja izmena:
Digresija...
Uspeo sam jednom prilikom iz Youtube aplikacije posaljem video na smart tv. Sada mi nema tog dugmeta u aplikaciji uopste...
Da nije fora da on prepoznaje da na mrezi nema gotivnog TVa pa zato ne prikazijue dugme.

Pretrazih google i nigde ne mogu da nadjem nista. Mislim da se zvalo nesto tipa SendToDisplay

Imatr ideju?

Jedina mana ne moze app drawer ikonica da se promeni i da se resizeuju widgeti, al dobro. Bar nemam 2 launchera instalirana. :p

Edit: ipak moze resize al ne za sve aplikacije. :)

A gestures jel ima beše?

A što bi bilo ko imao 2, instaliraš apex obrišeš trebuchet :)

Mislim da se samo nepojavljivanje dugmeta desava zbog nedostatka pamrtnog tva na mrezi.

A vidi kad sam to uspeo na poslu, nista ja nisam pipao yt na tvu. Pojavio mi se TV na yt android app. Ja klikno, izabrao tv i pojavila se i slika i zvuk na njemu. Jedino sam na tvu enablovo miracast.

Jedno kratko pitanje, da li se wifi moze poboljsati ako se flesuje radio?
Da li radio ima veze sa Wifi?

Batalio sam Slim jer mi ne radi transparentan NavBar, jel ima ta opcija na PA 3.99 koji sam sada stavio? Jel podrzava stock PA 3.99 kernel podesavanje boja, i ako da, kako da preko Trickster MODa podesim kao na Stocku 4.3 posto su mi mi previse tamne boje?

Ima u PA 3.99 opcije za transparentan NavBar. Podešavaš u Hybrid->App->Nađeš launcher koji koristiš, odabereš NavBar i povučeš slajder da ga napraviš koliko god želiš transparentnim. Apply i to je to.

Flashuj Franco kernel i problem rešen. Ne trebaš ništa dodatno podešavati jer ćeš odmah imati stock boje. Meni je mnogo očima smetao Halfbreed kolorit, dok mi je stock odličan.

Jedno kratko pitanje, da li se wifi moze poboljsati ako se flesuje radio?
Da li radio ima veze sa Wifi?
Nema, u kernelu su drajveri za wifi

Batalio sam Slim jer mi ne radi transparentan NavBar, jel ima ta opcija na PA 3.99 koji sam sada stavio? Jel podrzava stock PA 3.99 kernel podesavanje boja, i ako da, kako da preko Trickster MODa podesim kao na Stocku 4.3 posto su mi mi previse tamne boje?
Pa otvoriš Trickster i vidiš jel možeš da podešavaš boje? :D
Samo Google stock kernel nema to podešavanje.

Ima transparent navbar u pa. Čačkaj malo bre, ne moraš sve da pitaš, oćeš mi da ti podešavamo telefon? :D

Hvala na odgovoru.
Pitam ovo jer mi se nekoliko puta desilo da se telefon ugasi a baterija je skoro puna, i kad ga upalim ponovo, ono baterija je na 10% npr. a to se desava samo kad je wifi ukljucen. Inace disblovo sam gps, location, play store sync, i opet se desava. Pa sam mislio da ako flesujem neki drugi radio da ce mozda pomoci ( jer sam negde na xda procito da wifi ima neke veze sa radiom). Probo sam i sa franco kernelom i isto se desavalo

Citao sam na XDA, da N4 ima podrsku za LTE, ali su to disableovali na nekim modemima. :) Recimo na .33 radi LTE. Pa sto kriju to majku im :D

Da ali samo na odredjenim mrezama u americi koliko sam shvatio.. Ima tema i sa hybrid modemima,malo od svakog plus da ti radi lte :)

Meni to nista ne znaci, nece 4G zadugo, a i kad dodje, ne koristim to (3G, 2G) skoro nikako. :D

Both 8GB and 16GB are both officially sold out now on the US Play Store. The new Nexus refresh is coming! 

Da li je ovo istina ? Da ne moze vise da se naruci u USA..

Ne mogu da verujem, taman sam trebao da ga kupim :(

Zna li se cena petice?

Ne zna se još uvek ali pretpostavlja se da će biti u rangu sa N4 kada je izašao prošle godine.

Neko je pisao ovde da je kupio n4 za 470 evrova :)

Baš ti se žurilo da zameniš gnex :-D

Tako se pogodilo, imao sam priliku da se ne planirano ponovim telefonom...

I ja sve čekam neku priliku, ali nikako da naiđe... :-(

Ortak mi porucio Nexus 4,stigao slomljen, verovatno u transportu, valjda ce mu zameniti. Tako se bar nadam..

Vrh Dno