Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Koliko ce dobar biti online ne mogu ni da zamislim... Prosto neverovatno sta ce sve biti moguce u igri... Svaka cast, vredno cekanja nema sta.

E, ajde sve ove leakove stavljajte u spoilere...

A gde je ovde fizika za kola? Voznja deluje gore nego u L.a. Noire.

jel ima jos leakova od ovog lika sto je izbacivao vidim mrtvi linkovi sve..

Izgleda je procurela verzija za xbox, upravo se skida :D

Inace, ova tema treba da stoji u "Igre za konzole", ovako samo unosi zabunu medju padobrancima :)

Definitivno je procurela, svi trackeri su poludeli za ovim...
Za nesto manje od 4 sata se zavrsava download, javicu danas prve utiske o igri ;)

Javi obavezno kakva je fizika vozila i uopste upravljanje, osecaj voznje.. to mi je dosta bitno za svaki gta/mafiu. A ovo sto sam video ne obecava uopste.

H5DFhod.jpg

OJREEuI.jpg

Sopr47c.jpg

dbpBiyu.jpg

Q5kXu5J.jpg

pbogiWe.jpg

Kako trenutno zalim sto nemam konzolu. :(

Makar cu ratio da popravim. Ovo se skida ko ludo...

dodje mi da sad kupim xbox 360 samo radi ovoga, ajde poserrite malo igru da nevalja da mi bude lakše :D

[video]http://www.break.com/video/ugc/rocks-2516778[/video]

[video]http://instagram.com/oshawny_#[/video]

Ja sam se obradovao, a mogu da zamislim kako je ovima sa konzolama :D

Poslednja izmena:
"...dodje mi da sad kupim xbox 360 samo radi ovoga, ajde poserrite malo igru da nevalja da mi bude lakše".

Ne znam sta da ti kazem. Ja sam matori PCijas, mrzeo konzole, imao davno PS3 debeljka i prodao posle mesec dana, ali klinac zapeo za konzolu, pa sam pazario preko oglasa 360 slim RGH+kinect za 200e, tako da mi je taman dosla ko porucena, sad kad je stigao GTA, a i nalozio sam se najstrasnije na kinect kada sam odigrao par naslova.

Poslednja izmena:
ma ja ga zbog klinca ni ne uzimam još :D premali je, niti godinu i 8, i ne želim da se odma navlači na to, dosta mi je da mu vidim pogled kad me vidi s gamepadom kad na pc-u igram pes, odma ga uzima, ima u genu to, nema greške. ali kd malo naraste onda bi mu baš kinetic fore dao da igra, neka skače... but this now is all about meeeee, i want to play while he sleeps :D

@Strider

Ja ga ovako seedujem. Nemam pare na kartici a dok odem da uplatim bice kasno. Seedbox je must have za naredne mesece kada krenu FIFA, PES i ostale igre...

[YOUTUBE]Vwu-XJWa2Yo#t=64[/YOUTUBE]

Dok traje...

Ha ha, al' mu spade sesir na 1:19...

Znaci vec sad je tema postala za izbegavanje do izlaska PC verzije, bravo momci, ocekivao sam od nekih youtube trolova ali ne i ovde takve de&ilizme..

Pošto je očigledno da igra u doglednom roku ne izlazi za PC stvarno bi tema trebala ići u konzolni podforum, do daljneg. Da ljudi koji je zapravo igraju, mogu da diskutuju.

Vi stvarno mislite da ce ta peticija nesto da promeni, kao zbog jedne online peticije nece napraviti pc verziju LOL :)? Njima je u interesu profit, tako da od te peticija nema nista.

Ta petica je odgovor na PC verzija peticiju. Naravno da ništa neće promeniti, ali to ne znači da GTAV izlazi za PC. Jer ne izlazi, bar za sada :)

Ovako, igrao sam malo na Boxu, i generalno dosta dobro izgleda. Fizika kola je sasvim ok, mada mi se cini da su ostecenja malo manja nego u GTA4.

Sto se tice PC verzije, misljenja sam da cekaju da se pojave konzole nove generacije, pa da to u paketu izbace. Ako sada najave PC i next-gen verziju, ima sanse da ce im to dosta pogoditi prodaju za ovu generaciju, jer su konzole vrlo blizu. Zivi bili pa videli.

Nazad
Vrh Dno