Šta je novo?

Grand Theft Auto V

[YOUTUBE]hvoD7ehZPcM[/YOUTUBE]

A sta ono prethodno nisu bili officijelni trejleri? :)

Inace muzika je cool, najverovatnije nesto od M83...

Minigun :-devil-:

Is such thing even possible.gif? Molicu za objasnjenje kako moze da ih kosta musterija, sta konzolni igraci ce kao izaci u protest jer izlazi i za PC u isto vreme pa nece da je kupe? :)

Ako su poput nekih iz sobe dole, sve je moguće :)

Pre će biti da imaju dil sa MS/Sonijem ili da jednostavno ne žele da angažuju ljude na PC verziji dok ne završe konzolnu.

Or.. odlaganje PC verzije je samo planski zacrtano da izmuze moguci dodatni kajmak od vlasnika konzola+PC jer ce neki koji je predju na konzoli kasnije pozeleti i na PC-u kada vide graficki napredak + mod community, sto je sasvim ostvarljivo i logicno. Naravno tu je i spomenuti MS/Sony deal za prodaju, tako da u kombinaciji sa prvim, sasvim fino muze pare. :)

Is such thing even possible.gif? Molicu za objasnjenje kako moze da ih kosta musterija, sta konzolni igraci ce kao izaci u protest jer izlazi i za PC u isto vreme pa nece da je kupe? :)

Ne,vec na zapadu ima ogroman broj ljudi koji imaju i PC i konzole,ali preferiraju da igraju na pc-ju. Takvi ljudi u nedostatku PC verzije neke igre prosto kupiti verziju za konzole ili ce cak kupiti i neku od konzola zbog igre(konzumerstvo je cudo). Ali ako znaju da ce PC verzija izaci kasnije,bice ljudi koji prosto nece kupiti verziju za konzole,znajuci da ce igra izaci i za PC.
Zato se PS3 i X360 verzija izbaci prvo,a PC verzija postoji samo u pricama,zbog maksimalnog profita. A i da ne pricam koliko je pc kao platforma nepopularan zbog piraterije kod vecih gaming kompanija.

Ne interesuje nas.

Epic post :d

Evo ja recimo uzimam PS3 zbog GTA V ;)

Oćeš da ti prodam mog, ima 40gb, pet godina star, nekada neće da izbaci br, ali sem toga odličan je. Nije puno korišćen za igranje, uglavnom za streamovanje filmova sa PC-a.....

Oćeš da ti prodam mog, ima 40gb, pet godina star, nekada neće da izbaci br, ali sem toga odličan je. Nije puno korišćen za igranje, uglavnom za streamovanje filmova sa PC-a.....

Eto GoW, vidis da nekoga interesuje :p :D

rAMA, ne verujem da mozes da imas bolju cenu od moje trenutne kombinacije.

Nikada ovo neću uspeti nekome da uvalim, jedino da poklonim domu za nezbrinutu decu :(

^ Ortak je zainteresovan, ali s obzirom da imas matorog debeljka 40 GB, drmni mi neku ultra povoljnu cenu na p.m. pa cu mu ja preneti... :)

Ma šalim se, ne bi ja to prodavao nikome, barem ne na ovom forumu, baš zato što je već u godinama, što br počinje da zeza, doduše verovatno ga samo treba otvoriti i srediti, ali ne bi se lepo osećao da se tom nekom sutra ili prekosutra desi ylod ili nešto slično.

Koja je najlaksa varijanta za igranje petice? Iznajmljivanje, kupovina originalne/krekovane konzole itd?

Sve spojleri a?

2 lika koji su imali priliku da odigraju 5-icu par sati, pričaju o stvarima koje postoje u 5-ici, a koje su postojale i u 4-ci.

Ko je dokon nek' pogleda, al' generalno... preskočiti.

Hoće petica imati LAN podršku poput četvorke?

[YOUTUBE]smqKPeuc_Cg[/YOUTUBE]

Vrh Dno