petar.ostoja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2012
- Poena
- 170
U kom smeru ode ova tema cccc 
Bez namere da te uvredim, krajnje prijateljski savet, mislim da si upravo ti lik koga je g@w opisao,ne bas da idws kod doce ali da poradis malo na samokontroli ako jedna jbna ogrica ume tako da ti "pomuti razum". Mora se naci razlika izmedju fikcije i realnosti. (Ne zelim da mislim sta bi ti se dogodilo da si nekada igrao carmageddon ili twisted metal :-D)Ja sam se jednom tako opekao kada sam igrao drivera, nisam vise obracao paznju na semafore, nije me bilo briga, i kao sto sam vec napisao na pocetku ove diskusije, zamalo nisam poginuo na pravoj raskrsnici ... Nisam namerno prosao na crveno, nego sam bio iskljucen na semafore i opusten, nepazljiv kao i u igrici.
Edit:
ja tada, a ni sada nisam uspeo da nadjem drugi razlog zasto nisam obratio paznju u tom trenutku, na semafor.
Bez namere da te uvredim, krajnje prijateljski savet, mislim da si upravo ti lik koga je g@w opisao,ne bas da idws kod doce ali da poradis malo na samokontroli ako jedna jbna ogrica ume tako da ti "pomuti razum". Mora se naci razlika izmedju fikcije i realnosti. (Ne zelim da mislim sta bi ti se dogodilo da si nekada igrao carmageddon ili twisted metal :-D)
davno je to bilo, imao sam 12-13 godina, ali opet... Uzeli smo bili sony preko vikenda i ganjali se u driveru pa sigurno preko 15h dnevno... pauze samo za jelo.
SRY za of.
Ja sam se jednom tako opekao kada sam igrao drivera, nisam vise obracao paznju na semafore, nije me bilo briga, i kao sto sam vec napisao na pocetku ove diskusije, zamalo nisam poginuo na pravoj raskrsnici ... Nisam namerno prosao na crveno, nego sam bio iskljucen na semafore i opusten, nepazljiv kao i u igrici.
Edit:
ja tada, a ni sada nisam uspeo da nadjem drugi razlog zasto nisam obratio paznju u tom trenutku, na semafor.
A to ima kakve veze sa 12-13 godina i voznjom automobila outside?O tome je bilo reci a ne o razlikama pc i sony verzije a i uopste o samoj igri.
![]()
za mene je to zavrsena prica... Kada neko pretera sa voznjom u igri kao sto je Driver, i odma posle gamepada sedne za volan, moze da ga zadesi isto sto i mene... Ne verujem da sam ja neki izuzetak.
Problem sa tom pricom je sto si ti rekao da si to igrao kada si imao 12-13 godina, a olako sedanje u tom dobu za volan i prolazak krzo crveno nije nesto sto se svaki dan vidja. To je cela konfuzija u temi.
U pravu si, pogotovo kad imaš 12-13 godina... :d
tada treba voziti samo bicikl, trotinet, skejt i sl.
Nije isto. Pre nego sto sednes za bilo kakvo prevozno sretstvo treba proci neku obuku sa instruktorom koji ce te pripremiti na to da ne prolazis na crveno svetlo. Ako neko sedne za volan auta (ili motora) bez polozene vozacke onda su tu glavni krivci roditelji koji su dozvolili da mu tako nesto padne na pamet. Na kraju, mozda je taj neko prosto samo retard... Igranje igara sa simulacijom saobracaja je samo izgovor.
treba proci neku obuku sa instruktorom koji
.... onda su tu glavni krivci roditelji koji su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari