Šta je novo?

Grand Theft Auto V

U kom smeru ode ova tema cccc :D

aoo sto ste vi ludi.Naucite vi developere.Koliko znam na svakoj igri pise starosna granica...18+

To pise i na visoko edukativnom materijalu za tinejdzere :D

Ja sam se jednom tako opekao kada sam igrao drivera, nisam vise obracao paznju na semafore, nije me bilo briga, i kao sto sam vec napisao na pocetku ove diskusije, zamalo nisam poginuo na pravoj raskrsnici ... Nisam namerno prosao na crveno, nego sam bio iskljucen na semafore i opusten, nepazljiv kao i u igrici.

Edit:
ja tada, a ni sada nisam uspeo da nadjem drugi razlog zasto nisam obratio paznju u tom trenutku, na semafor.
Bez namere da te uvredim, krajnje prijateljski savet, mislim da si upravo ti lik koga je g@w opisao,ne bas da idws kod doce ali da poradis malo na samokontroli ako jedna jbna ogrica ume tako da ti "pomuti razum". Mora se naci razlika izmedju fikcije i realnosti. (Ne zelim da mislim sta bi ti se dogodilo da si nekada igrao carmageddon ili twisted metal :-D)

Ha, pa ne radi to rako, niti je to "jedna jbna ogrica", nije to sad da ćeš ti odma da istrčiš napolje sa sekirom,lopatom,puškom i da predješ jedan nivo na otvorenom(nisu ljudi baš ko majmuni da ponavljaju to što vide,mada ima i takvih).
To je kao što sam rekao mnogo dublje i komplikovanije, npr to se sve "taloži" u podsvesti dok polako prelazi i u svest(što i dalje ne znači da će neko da divlja sa sekorom po ulici)
tj sve vas to menja na neki način, vaše ponašanje, vaše razmišljanje i način na koji razmišljate (kod nekog više kod nekog manje) i najbitnije od svega toga što vi niste svesni da se nešto promenilo(to su čuveni odgovori "ja sam igrao sve i svašta i šta meni fali, nisam ubio nikog"), znači sve to menja vas kao "ličnost"(npr bude vam kraći fitilj, ko igra logičke igre brže rešava "zagonetke",refleksi), a šta će da vi uradite na kraju to je već nešto drugo.
Neki od banalnih primera je koliko se dece povredi(pa čak i pogine) u pokušaju da ponove(dok su još na monkey level-u) ono što su videli, mnogo, tu su oni koji skaču, do onih koji razbijaju i na kraju onih koji hoće da iskoče kroz prozor . Primer je prost, ali je suština da nas menja još od malih nogu sve što vidimo.

Bez namere da te uvredim, krajnje prijateljski savet, mislim da si upravo ti lik koga je g@w opisao,ne bas da idws kod doce ali da poradis malo na samokontroli ako jedna jbna ogrica ume tako da ti "pomuti razum". Mora se naci razlika izmedju fikcije i realnosti. (Ne zelim da mislim sta bi ti se dogodilo da si nekada igrao carmageddon ili twisted metal :-D)

davno je to bilo, imao sam 12-13 godina, ali opet... Uzeli smo bili sony preko vikenda i ganjali se u driveru pa sigurno preko 15h dnevno... pauze samo za jelo.
A za ovo drugo, bio sam vec jednom kod doce, ali kod ovog naseg drzavnog, i stvarno zali boze potrosenog vremena, i mog i njenog. Rekla je da dodjem ponovo ako osetim potrebu... nije losa, onako malo starija, ali utegnuta, mladalacki sveza koza lica...
SRY za of :p.

Poslednja izmena:
eh taj twisted metal... Posebno TM4, nije bilo fore koju nisam znao za svaki nivo :D

davno je to bilo, imao sam 12-13 godina, ali opet... Uzeli smo bili sony preko vikenda i ganjali se u driveru pa sigurno preko 15h dnevno... pauze samo za jelo.
SRY za of :p.

Pa malo unazad da se vratimo...

Ja sam se jednom tako opekao kada sam igrao drivera, nisam vise obracao paznju na semafore, nije me bilo briga, i kao sto sam vec napisao na pocetku ove diskusije, zamalo nisam poginuo na pravoj raskrsnici ... Nisam namerno prosao na crveno, nego sam bio iskljucen na semafore i opusten, nepazljiv kao i u igrici.

Čekaj, sa 12-13 godina si vozio prava kola i još ignorisao semafore? :zgran:

Edit:
ja tada, a ni sada nisam uspeo da nadjem drugi razlog zasto nisam obratio paznju u tom trenutku, na semafor.

Pa da, ni nama nije jasno... kakva misterija. :d

...vozio sam zoljicu... bilo je skripe kocnica, ali je sve na srecu proslo OK. Zato pamet u glavu.
Ko je igrao drivera zna da se tamo ne staje na raskrsnicama i semaforima. Dosta lici na Vice City..

edit:
ova igra:

[YOUTUBE]FDKGEvmVQDw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]t5qfXV5o3E4[/YOUTUBE]

..po meni jedna od boljih voznji koje sam igrao, ako ne i najbolja.

Poslednja izmena:
Extra igra, al' samo prodji malo brze pored policajca i eto felony-ja. Igrao ga na PS1, davno bese, ali bio daleko tezi od danasnjih drive igara...

dosta teska je bila igra... samo za onu garazu na pocetku nam je bilo potrebno dosta vremena dok svi nismo izvozali. Danas kada jednom u sto godina izadje tako neka teza igra krece odma plac i kuknjava.

Moze i danas da se nadje Driver na emulatoru, ali kao da je usporen, pa je lakse.

Poslednja izmena:
Sto na emulatoru kad ima i PC verzija koja sasvim fino radi. Inace, nije poenta u igri, nego u tvom godistu za voznju real automobila... :p

ne verujem da je samo do toga... Kada sam probao na PC-u, sa jos jednim drugarom koji je isto igrao pre na sonyu, prosli smo bili garazu iz prve, i slozili se da je lakse nego na sonyu...

Moze biti da je i zbog iskustva, ali mislim da nije samo to.

Poslednja izmena:
A to ima kakve veze sa 12-13 godina i voznjom automobila outside? :) O tome je bilo reci a ne o razlikama pc i sony verzije a i uopste o samoj igri. :)

A to ima kakve veze sa 12-13 godina i voznjom automobila outside? :) O tome je bilo reci a ne o razlikama pc i sony verzije a i uopste o samoj igri. :)

za mene je to zavrsena prica... Kada neko pretera sa voznjom u igri kao sto je Driver, i odma posle gamepada sedne za volan, moze da ga zadesi isto sto i mene... Ne verujem da sam ja neki izuzetak.
A kao sto sam vec napisao, ni tada, a ni sada nisam nasao drugi razlog zasto nisam obratio paznju na taj semafor, osim u opustanju zbog slicne voznje koju sam forsirao pre toga, tj. u Driveru. Nisam ni pio, a nisam bio ni drogiran.

Ako neko misli da je moj slucajni prolazak na crveno bio uzrokovan necim drugim neka slobodno napise...:p
Ali da ne smaram vise ovde. Rekao sam sta sam mislio, i mislim da je vecina shvatila.

Poslednja izmena:
za mene je to zavrsena prica... Kada neko pretera sa voznjom u igri kao sto je Driver, i odma posle gamepada sedne za volan, moze da ga zadesi isto sto i mene... Ne verujem da sam ja neki izuzetak.

Problem sa tom pricom je sto si ti rekao da si to igrao kada si imao 12-13 godina, a olako sedanje u tom dobu za volan i prolazak krzo crveno nije nesto sto se svaki dan vidja. To je cela konfuzija u temi.

U svakom slucaju, krajnje nebitno, you don't need to talk about it. :)

btw, deo o picu i drogiranju bi tek bio zakuska na ceo dogadjaj :D

Poslednja izmena:
Problem sa tom pricom je sto si ti rekao da si to igrao kada si imao 12-13 godina, a olako sedanje u tom dobu za volan i prolazak krzo crveno nije nesto sto se svaki dan vidja. To je cela konfuzija u temi.

mozda je tebi i jos nekima ovde to konfuzno, ali nama je normalno bilo igranje igara i ganjanje zoljicama u tom dobu...

I zato pamet u glavu da posle ne bude kasno...u nicemu ne treba preterivati.

Poslednja izmena:
Aha, pa ti si vozio moped :) oket, oket, jasno... a potajno sam se nadao da ces da potvrdis pricu o mladom Stiv Mekvinu :D

pa vec sam i pomislio da ljudi ne kontaju sta je zoljica, ali sam bio obrisao...
Mada i u kolima moze da se desi isto to ako se tako preteruje i posle opadne paznja, nije nemoguce.

Poslednja izmena:
U pravu si, pogotovo kad imaš 12-13 godina... :d

tada treba voziti samo bicikl, trotinet, skejt i sl.

U pravu si, pogotovo kad imaš 12-13 godina... :d

tada treba voziti samo bicikl, trotinet, skejt i sl.

samo prebaci preterano igranje takve igre sa 17-18god, i posle sedanje u kola... isto je. Pogotovo za onog ko je pre toga vozio bicikl, trotinet, skejt i sl. Neiskustvo i lazna sigurnost stecena u igrici... moze i tako da se kaze.

Ne kazem da ce svi biti neoprezni, ali moze da se desi...

Poslednja izmena:
Nije isto. Pre nego sto sednes za bilo kakvo prevozno sretstvo treba proci neku obuku sa instruktorom koji ce te pripremiti na to da ne prolazis na crveno svetlo. Ako neko sedne za volan auta (ili motora) bez polozene vozacke onda su tu glavni krivci roditelji koji su dozvolili da mu tako nesto padne na pamet. Na kraju, mozda je taj neko prosto samo retard... Igranje igara sa simulacijom saobracaja je samo izgovor.

Nije isto. Pre nego sto sednes za bilo kakvo prevozno sretstvo treba proci neku obuku sa instruktorom koji ce te pripremiti na to da ne prolazis na crveno svetlo. Ako neko sedne za volan auta (ili motora) bez polozene vozacke onda su tu glavni krivci roditelji koji su dozvolili da mu tako nesto padne na pamet. Na kraju, mozda je taj neko prosto samo retard... Igranje igara sa simulacijom saobracaja je samo izgovor.

Ti nemas sta da brines, ali moje upozorenje nije ni bilo upuceno tebi i takvima...
Ja sam upozorio sve nas raspustene retarde i njihove buduce roditelje sta moze da se desi u odredjenim okolnostima. Valjda ima i takvih ovde? ..ili sam promasio forum...

Poslednja izmena:
i ovo bi trebalo da bude zanimljivo? bolje da je poklonio nekom beskucniku lap top nego sto ga je skrcao ovako -.-

neverovatno da lik koji je snimio taj klip misli da je zanimljiv...

U tome je i poenta jer se ljudi ipak samo pitaju koji se moroni pretplacuju na takve kanale.

I ko taj kanal sa ovog foruma konstantno gleda pa da mu se lepe onakve etikete?

...i posle se iscudjavate zasto smo tu gde jesmo.

Al ajd da ne oftopichimo vise...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno