Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

High-Speed Camera [Silent]
★ High-Speed Shots(Up to 30 FPS)
★ Noiseless Shutter
★ High-Definition Picture
★ Built-in Photo Gallery
★ LED Flash-Light
★ Image Effects
★ Animated GIF
★ Easy to use

Verovatno najbolja kamera aplikacija sa burst modom koju sam probao, na kratko ali za sada apsolutna preporuka, cini mi se da nema ogranicenja i pored toga sto je dž.

Ljudi jel zna neko kako preko Gmail aplikacije da dodam PDF ili DOC file u atacment? Od opcija imam samo Attach picture i Attach video nigde nema za dokumenta.

A mozes I da ides na attach picture, pa da izaberes root Explorer recimo i da onda preko njega izaberes koji god fajl oces.

Jednostavnije je da markiras fajlove u nekom file manageru, pa share via gmail i to je to...
Tako mozes da sharujes do max velicine malia (mislim da je limit 20 MB)

Imas i Dropbox kao opciju, ali da ne gusim... :)

postoji li neka aplikacija koja ce u notification baru dodati neke akcije za stock sms app?
primera radi, stigne mi poruka i kada otvorim notifikacije da mi odmah ispod kratkog pregleda poruke stoji reply i delete (ili slicno).

High-Speed Camera [Silent]

Verovatno najbolja kamera aplikacija sa burst modom koju sam probao, na kratko ali za sada apsolutna preporuka, cini mi se da nema ogranicenja i pored toga sto je dž.

Probaću je kad stignem, evo razlike u odnosu na plaćenu verziju (1$):
★ Plus version special features ★
◈ No ads
◈ Overshooting function
◈ Enhanced continuous shooting (up to 500 pics)
◈ Creating Animated GIF
◈ Selecting resolution
◈ Quick saves
◈ Simple camera mode (Menu button)
- Shutter Button : Taking burst shots
- Volume up button : Taking HD photo
- Volume down button : LED Flashlight on / off
- Pinching : Zoom in / out

★ More special features for Plus version will be added in the future. ★

Postoji li neka aplikacija za prepoznavanje mobilnog telefona u blizini? Da li je to uopšte moguće?:) Tipa da vidim da li neko u blizini ima uključen telefon. Nešto na foru kao što stari zvučnici krče kada su blizu mobilnog :)
Možda sam sada odvalio glupost ali ne poznajem te stvari ;)

WiFi Kill detektuje sve telefone koji su zakačeni na wifi mrežu i možeš da vidiš koji sajt uređaj koji je zakačen posećuje, kao i da ga banuješ sa te mreže

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ad60.songza&hl=en
Zanimljiva aplikacija, ali nisam uspeo da je nateram da radi. Kada pokusam da pustim listu samo beskonacno bufferuje.
Osim toga, deluje da ima solidan izbor pesama.

Takodje, nesto slicno je Pandora, ali ona nije podrzana za nasu zemlju. Ni tunnelbear nije pomogao. Da li neko zna neki nacin da se koristi ova aplikacija

meni songza odlicno radi na oba telefona, i rootovanom DHD i stock One :)

^Ne znam za zvono ali alarm možeš da gasiš na "shake phone" sa aplikacijom Alarm Clock Xtreme Free. A ako imaš CM rom možeš i sa stock aplikacijom.

Mora li u Lux aplikaciji da se non stop linkuje procenat osvetljenja sa ovom cifrom luxa koja se prikazuje...?

Linkuješ par puta, recimo kad si u mraku pa u sobnom osvetljenju i napolju on to zapamti i na osnovu toga određuje. To naravno možeš da menjaš u podešavanjima pod profil... Evo kako meni odgovara

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378999188782.jpg
    uploadfromtaptalk1378999188782.jpg
    29.6 KB · Pregleda: 232
Evo meni posle danasnjeg igranja:

y7ubajy2.jpg

Pretpostavljam da, ako cesce linkujem, ce preciznije osvetljavati nakon odredjenog vremena?

meni songza odlicno radi na oba telefona, i rootovanom DHD i stock One :)

proradilo je i meni danas bez problema. juce nikako. tek treba sada da pustam muziku da vidim da li mi odgovaraju plejliste.

^^ ja sam namestio profil na auto, kad padne noć on automatski prebaci na noćni profil koji nisam menjao, on je od - 30 do 40% (tako nekako) a danju je na moja podešavanja.

jel ta lux aplikacija podesava osvetljenje ekrana u odnosu na ambijentalno osvetljenje? da li radi bolje od default auto?

i koji je link

^^ Da, osvetljenje ekrana. Radi bolje . Najbolje je što to sam podesiš kako tebi odgovara, probaj je, za 3-4 dana ćeš se oduševiti. Jednom je Djilke reko "zaboravio sam koliko auto brightness može da bude dobar" govoreći o Lux-u, tad sam je ja probao :-D

^^ Da, osvetljenje ekrana. Radi bolje . Najbolje je što to sam podesiš kako tebi odgovara, probaj je, za 3-4 dana ćeš se oduševiti. Jednom je Djilke reko "zaboravio sam koliko auto brightness može da bude dobar" govoreći o Lux-u, tad sam je ja probao :-D

ne mogu da je nadjem na play store

Treba ti vpn

Да ли би неко био љубазан да ми пошаље dash clock.apk?
Не успевам да га скинем с маркета, а сви линкови које сам нашао су фелерични. Хвала!

Edit: сад видех да ради на 4.2+...бедак

Poslednja izmena:
WiFi Kill detektuje sve telefone koji su zakačeni na wifi mrežu i možeš da vidiš koji sajt uređaj koji je zakačen posećuje, kao i da ga banuješ sa te mreže

Hvala na odgovoru, nisam na to mislio, mislio sam da mi samo nekako detektuje telefone, kao sto predlozise gore onaj uredjaj sto ometa signal.

Btw, WifiKill ne moze da radi na iole ozbiljnije postavljanoj mrezi koja ima podesen Wifi isolation ;-)

Moze li na tapatalk 4 da se ugasi ton za notifikacija a da mi one redovno dolaze u vidu not. u status baru.. ?

Gledao i nisam imao opciju none.. Cu pogledam opet. Nasao ,izbagovao se jer mi ponudio razne file explorere za otvoriti..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno